Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

installed/ran spybot, now no internet-help


  • Please log in to reply

#1
HarryMangurian

HarryMangurian

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I downloaded and ran spybot search & destroy.
Came up with many items recommended for deletion.
(which I did)

Now I can't connect to the internet by network or by phoneline.

I tried to undo the work of spybot, but it comes up empty when I try to restore what was deleted. I thought I had saved the stuff it recommended deleting.

running XP

Any advice ?

HELP please............. :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Open Spybot Search and Destroy to use recovery

[attachment=1354:attachment]
  • 0

#3
keithy397

keithy397

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 37 posts
Did you run the Recovery tool in Spybot?
  • 0

#4
HarryMangurian

HarryMangurian

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
recovery tool showed no entries to select even though I think I selected the option to keep a backup.
  • 0

#5
HarryMangurian

HarryMangurian

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
SYSTEM restore to last week fixed the internet problem.........

However, I do not understand why I can't run SPYBOT S&D
without screwing up my internet connection.
  • 0

#6
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Do you have Spybot 1.4

http://www.filehippo...ch_destroy.html

Either way, uninstall the copy you have then re-install

Post the list of things it wants to remove to see if someone can spot the error

System restore probably gave you back the items you removed
  • 0

#7
HarryMangurian

HarryMangurian

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
thanks.........
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP