Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

OTL wont run?

  • This topic is locked This topic is locked




  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
I have some nasty viral infections - atraps.gen2 and w32/patched.UC amongst other things constantly popping up on my Avira.

Avira and Malwarebytes fails to clean them and when I try and run OTL.exe it just comes back with incorrect paramater error and wont run.

This virus also changed my internet settings and I had various winsock errors coming up. After running the repair from windows 7 64bit disk these paticular errors have stopped and Im able to use the internet again. However the virus alerts from Avira still persist.

Any ideas, any help would be massively appreciated.

These are the two files which Avira is showing positives -

c:\windows\installer\{63650fa6-6936-2d1e-b7a1-44b8e35769fc}\u\[email protected] (atraps.gen2)

windows/system32/servies.exe (patched.UC)

NOTE: I have now posted this question to the malware section of the forum - http://www.geekstogo...inning-the-war/ - Feel free to delete this topic sorry.

Edited by turbo99, 15 September 2012 - 03:27 AM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP