Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

OLT log [Closed] [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Ah in that case there will be no drivers apart from the basic MS one

Could you go to control panel > device manager then let me know if any items have a yellow exclamation mark.. A screenshot may help
  • 0

Advertisements


#32
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Hi, sorry had to go away sunday night for work and will be back weekend so am a bit stuck until then. Unless i can get my son to have a look tomorrow. thanks
  • 0

#33
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
OK no problem I am monitoring this thread anyway, so I will know when you reply :)
  • 0

#34
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0

#35
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
User returned
  • 0

#36
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
User returned
  • 0

#37
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Thanks, no yellow exclamation marks. If you plug headphones in and try and play itunes for example no sound.
  • 0

#38
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Go to device manager
Right click your sound device and select uninstall
Once done reboot and allow windows to reinstall the driver

Did that work
  • 0

#39
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Sorry, will do it right now!
  • 0

#40
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
No still no sound?
  • 0

Advertisements


#41
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Is it just the headphones that do not work ?

When you open control panel do you have an icon for the soundcard... Here mine is realtek

  • 0

#42
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
No not sure its there. No sound at all but it used to work fine.
  • 0

#43
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
I attached an image of the control panel but how do you paste it in directly as you did. I copied but it would not paste?
  • 0

#44
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Add it as an attachment
  • 0

#45
SamSpadeSleuth

SamSpadeSleuth

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
So did you get the attachment?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP