Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

PLEASE HELP VIRUS! [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#1
iNiles

iNiles

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
Sorry for the obnoxious title but i really need help my post has been sitting in this fourm for almost a week with no reply. And in the waiting room for almost 4. http://www.geekstogo...up-repair-loop/ SOMEONE ANYONE HELP ME! AND I WILL LOVE YOU FOREVER!






.... If you dont want to follow the link




So my computer started acting weird... In google chrome it would randomly left click, redirect etc, scroll continually. Also suddenly our motherboard ethernet port turned orange and we would be disconected from the internet... i could resolve that by using cmd and using ipconfig /renew , /refresh and /flushdns. I scanned using avg anti-virus and found nothing. Then once when i started up there was two options one f1 to continue and f2 the enter setup i pressed f1 and soon after started getting bsod with a repair loop either i choose continue which would bsod or repair which wouldn't work and restart. During the bsod it would flash really quick and go away so i turned off auto restart on crash (so i could see the error) and then changed the bios to load up cd-rom and ran avira rescue system...it found the virus and said it was renamed as something and removed it. So i restarted and changed the bios back to load up the harddrive and not the dvd, and still got the bsod and start-up repair loop. Now im stuck at what to do because i cant access the bios when the hard drive is connection to change it to load up dvd (so i can run the rescue cd again)I will press f2 or del like it tells me to load bios but then it just goes to the two options of continue or repair. Also if i physically disconnect the hardrive it will go into the bios but i wont have the option to change the boot priorities. Plz help!
EDIT: I have tried following the unbootable system tutorial, but when i start up pressing f8 doesn't bring up Adv Boot Options. I'll start it, wait for my keyboards lock keys to flash and then press f8 but it doesnt work.. and pressing f2 doesnt bring me to the bios. The only way i can seem to get to the bios now is if i disconnect my harddrive.. but there is no boot priorities without the harddrive. Also when the harddrive is connected no bios info pops up anymore, before a 555 logo would pop up saying pres f2 or del for bios etc but now it doesn't appear at all... Also when i get to the startup or continue options the arrow keys dont let me move up or down and enter doesnt select although pressing num lock will move it up or down, but the num lock light will not switch on or off with this also at random times the scroll lock light will turn on and off...
  • 0

Advertisements


#2
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 20,017 posts
Answered here.
  • 0

#3
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 20,017 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :)

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP