Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

I'm missing BITS in my Services area of Win7 64-bit [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts

1. Do you believe the problems which I initially found (missing BITS, no Windows Update) here were a result of the "cleaning" done after my Virus last year?

There is that possibility but I could not say for sure

2. One dump has to do with errors with my video driver, but the other did not. Is it something I should concerned about at this point?

Only if they continue to occur

3. If so, what do I explain to Dell is the issue or do I just show them the dumps?

I would just give them the dumps and then state that all drivers are updated

Glad to be of assistance
  • 0

Advertisements


#32
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :)

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP