Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Netgear WG111v3 problem.

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hey guys.
I have looked all over the net to find a solution to this but I cannot find anything to suggest as to why this is happening.

So, for years I have been using my internet dongle and it works fine. But yesterday after reformatting my PC I ran into some issues with it. I went to install the drivers and it froze (for a good 10 mins) on the first part. When it finally got passed that bit, I was getting an error message.

So I used my other driver disk and the install was perfect. Except the Netgear wizard now after I open it, Stays open for about 20 secs, Before it closes down again. I can connect, but it does disconnect me quite often, so I can't keep a continuous internet flow.

If anyone has any solutions please help. It's bugging me and I cant figure it out. I have tried to re-install it, put it in different ports. Nothing works.
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP