Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Dell 4600, XP Home major crash, missing quick launch, etc


  • Please log in to reply

#1
bhruss

bhruss

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Last night while using Foxit Reader (PDF), Adobe PS5, Firefox 26, IE 8 I appeared to have a crash. I use IE 8 for ebay for my wife. I use Firefox for myself. I was editing a PDF file, copying pages into PS5 to make images.

Everything quit working, so I started closing things down. Some shut down on their own, others I closed, then restarted the system.

Firefox acted like a new install when I reopened it - bookmarks completely gone and it ask if I wanted to import from other browser. I dug around and found the backup from a day earlier and replaced the bookmarks.

Quick launch toolbar gone. Can not add it back - error it says "Cannot create toolbar". I checked and the quick launch folder is still in the system.

Restore does not work - no matter what date I choose, it says "unable to complete - no changes were made". This does not surprise me because the restore has not worked in a couple years. It always says the same thing.

Any help as to what happened and how to restore the quick launch for my wife would be appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
bhruss

bhruss

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
ANYBODY?????
  • 0

#3
Aura

Aura

    Special Ops

  • Visiting Consultant
  • 2,479 posts
Did you try Microsoft's official solutions for your toolbar problem ?

http://support.microsoft.com/kb/555525

Edited by Aura., 07 February 2014 - 06:20 AM.

  • 0

#4
bhruss

bhruss

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 58 posts
Hello,

Yes, I did. I tried everything on that page and none of it worked. Still can not add the quick launch.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP