Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

AutoIt Error Line 0 at startup [Solved]


  • This topic is locked This topic is locked

#31
DonnaB

DonnaB

    Miss Congeniality

  • GeekU Moderator
  • 7,493 posts

It seems like the issue has been resolved after updating to IE9. Having completed with all of windows' updates, may i suggest that this thread to be closed. Pretty sure i can take it from here. Thanks alot for assistance :thumbsup:

Oh that is great news!

This thread will be closed at your request. It was my pleasure to help. :happy:

Happy surfing!

Donna :)
  • 0

Advertisements


#32
DonnaB

DonnaB

    Miss Congeniality

  • GeekU Moderator
  • 7,493 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help.

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP