Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows XP - factory settings (Resolved)


  • Please log in to reply

#46
Aura

Aura

    Special Ops

  • Visiting Consultant
  • 2,479 posts
Alright let's see. Can you back in your Device Manager and list me the devices under "Other devices", like you did here?

http://www.geekstogo...-2#entry2471571
  • 0

Advertisements


#47
an8ela

an8ela

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts

Yes under other devices are:-

Multimedia audio controller

PCI Simple Communications Controller 

SM Bus Controller

USB Device

 

All have yellow exclamation marks on them.


  • 0

#48
Aura

Aura

    Special Ops

  • Visiting Consultant
  • 2,479 posts
Alright, you still have the the document with the information about your computer right? Can you find the audio card/audio name? Also, download and install these drivers:

http://downloads.del.../R58201_ZPE.exe
  • 0

#49
an8ela

an8ela

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts

It only says dimension 4600 P4 3.0GHz/512k (533FSB) Integrated Audio and NIC Altec Lansing ADA215 Speakers


  • 0

#50
Aura

Aura

    Special Ops

  • Visiting Consultant
  • 2,479 posts
Alright then. Try to download and install these drivers for your audio:

http://downloads.del...udio/R94481.EXE

If they don't work, let me know.
  • 0

#51
an8ela

an8ela

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts

I've done it but I don't have any speakers attached at the moment, will need to find them.

 

The page and everything is still large.


  • 0

#52
an8ela

an8ela

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts

The audio is now working. 

 

I'm still having a bit of a problem as the internet occasionally drops out and says the browser is out of date.


  • 0

#53
Aura

Aura

    Special Ops

  • Visiting Consultant
  • 2,479 posts
Because the browser is out of date. Are you still on Windows XP SP1?
  • 0

#54
an8ela

an8ela

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts

Hi,

 

I just wanted to thank-you for all your help.  The pc is now working again :) 

 

Kind regards


  • 0

#55
Aura

Aura

    Special Ops

  • Visiting Consultant
  • 2,479 posts
I was wondering where you went haha :) And no problem an8ela, you're welcome! I'll get this thread marked as [SOLVED].
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP