Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows 7 - System Repair Loop - Then .exe failure


  • Please log in to reply

#1
nzrogue

nzrogue

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Hi All,

 

Im in the proverbial and appreciate any guidance and assistance.

 

Running Lenovo Laptop Y570 Win 7 MS Office 2010 and Eset Antivirus

 

So first things first,

 

I was starting my computer next morning and ended up with a start up loop which was resolved here

 

Also tried this as well here

 

I ran Ipconfig and it appears I cant get to the router either, my other computers do so no router issue

 

Windows appeared to work fine except when I tried any MS Office program gives me (Box title) Outlook.exe bad image - Contents of box "(Filepath to) office 14\mso.dll" is either not designed to run on windows or it contains an error in fact most .dll's will not work if asked to

 

Does this for Google, IE will not even start neither does windows help or appwiz.exe

 

I was installing Roguekiller when a box pops up saying (Box tittle) "Unsupported 16 bit application" incompatibility with 64 bit versions of windows contact vendor to see if 64 bit version available.  Hang on wiat what?

 

Have also run into HH.exe Bad Image as well.

 

Really appreciate any help please :)

 

Have also run SFC /scannow 5 times rebooted after each

 

Ran Roguekiller successfully

Ran Malware Bytes 

 

While I have Internet access I cant start a browser, I dont have any disks ie these are keys only for WIndows 7 and Outlook Prof 2010.

 

(I am using a different computer) other tools I have USB drive and external Hardrive

 

 

In a shocking spot

 

update:

 

Have also run restore points no luck

Managed to reload chrome but will not startbrowser


Edited by nzrogue, 29 March 2015 - 10:21 PM.

  • 0

Advertisements


#2
nzrogue

nzrogue

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

update:

 

Have also run restore points no luck

Managed to reload chrome but will not startbrowser


  • 0

#3
Mark D

Mark D

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 341 posts

Howszit nzrogue?

Sorry that your Lenovo appears to have Office problems.  Have you tried to perform an error check on the drive?  Remove temp files?  Always start with the basics first.  From the symptoms, it sounds like your hard drive may not be stable...

 

Hope this helps...


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP