Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

SoftICE error


  • Please log in to reply

#1
4pac

4pac

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I am running Windows XP Professional SP2 and using Compuware DriverStudio 3.1 and whenever I try to run SoftICE it gives me the error "Error code 31 A device attached to the system is not functioning. Please check the Event Viewer for more information" I checked Device Manager and many drivers aren't functioning correctly, and Windows can't seem to find updates for them. Should I format my computer and reinstall Compuware DriverStudio 3.1? Or should I try to reinstall all the drivers manually? Or is there some setting I need to tweak in SoftICE?
  • 0

Advertisements


#2
4pac

4pac

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
All drivers installed properly, and yet I still get the same error message. :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP