Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Exchange Server 2003 not receiving email after a recovery?

exchange

Best Answer EgonVarga , 30 August 2015 - 06:52 AM

See if the following article would help:https://social.techn...vrclientslegacy Go to the full post »


  • Please log in to reply

#1
PaulMartin1982

PaulMartin1982

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Hello,

We have an exchange server that recently died.  I built a new server with the same operating system, reinstalled exchange 2003 with the /disasterrecovery option, installed SP2 with the disaster recovery option and then restored the exchange stores from a backup I had taken with backup exec.

When the server came online after a reboot I manually activated the stores.  Workers can send mail to the Internet but not each other.  They also cannot receive mail from the Internet. Calendar is working and Outlook clients are connecting to the server with no problem.

If I telnet to the mail server (internally) I can send a message, the server accepts it but the message never gets to the mail account.

Tech info:  Windows 2003 SP2, Exchange 2003 SP2

Please Help.


  • 1

Advertisements


#2
Dashing star

Dashing star

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 722 posts

Hello PaulMartin  :welcome:

 

I think you post the same message exactly from here. whether that solution not helped you then go down,

 

Troubleshooting and Monitoring Exchange Server 2003 Message Flow


  • 1

#3
EgonVarga

EgonVarga

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
✓  Best Answer
See if the following article would help:

  • 1

#4
PaulMartin1982

PaulMartin1982

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

The problem seems to be solved but now again started all over again. Now again everything was fine. I do not understand why.


  • 0






Similar Topics


Also tagged with one or more of these keywords: exchange

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP