Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

no sound with realtek HD Audio


Best Answer richocki , 09 March 2016 - 09:46 PM

I received the USB Audio Sound Adapter and it works. Plugged it in started the PC and it was installed. The sales pitch said no drivers needed but Iit did download and install driver(s). It works s... Go to the full post »


  • Please log in to reply

#31
richocki

richocki

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 179 posts

The one listed that I know was not on the listed before is USBAUDIO.sys. There are 2 others that may or may not have been there before, I don't even know if they are drivers. They are SysFxUi.dll and WMALFXGFXDSP.dll. On the Driver tab the version is listed as 6.1.7601.18208. I went to the Sebrent web site to see if I could get any more

information but kind of got lost :headscratch: I think I am going to email them and ask why there ad says no drivers needed but it kind of looked like a driver was installed :wacko: 

One more thing, the two drivers that have been alwyas listed and are not signed show up in the driver details and they are still not signed. The sound is working as it should though.


  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP