Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Dell Dimension 9150 Running Windows XP


  • Please log in to reply

#46
Channeal

Channeal

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 696 posts

Wow!

 

Wow, wow, wow!

 

It has fixed it! Both drives are working again!

 

I am speechless! I was not expecting that to happen today. And to think that I almost gave up yesterday! :)

 

Am confused as to what was causing the problem though. Was it the battery? Or Avast? Any ideas?

 

(Can I install Avast again now, btw?)

 

Thank you SOOOOOH amazingly much for your help. I just love you guys!!!! :)

 

Think I need to do something to celebrate now! :)


  • 0

Advertisements


#47
RKinner

RKinner

    Malware Expert

  • Expert
  • 20,031 posts
  • MVP

That's good news.   I don't expect installing Avast will cause a problem.


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP