Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Thunderbird not working


  • Please log in to reply

#1
Home Bass

Home Bass

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 46 posts

I use Thunderbird to manage three email addresses. One is a gmail account that is set up using IMAP. The other two are attached to my own domains and are set up using POP. I began having problems today. The two POP accounts no longer send or receive messages. The gmail/IMAP account is receiving but it will not send. When I try to send a message I get the following error messages:

 

Gmail/IMAP account: "Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com was lost in the middle of the transaction. Try again."

 

POP account 1: "Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) secure.emailsrvr.com was lost in the middle of the transaction. Try again."

 

POP account 2: "Sending of the message failed.

The message could not be sent because the connection to Outgoing server (SMTP) smtp.hypermart.net was lost in the middle of the transaction. Try again."
 
I'm at a loss. Can anyone help me?
 
Thanks in advance,
 
Carl

  • 0

Advertisements


#2
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 7,218 posts
Hello Cari,

Could be help here
https://support.mozi...-email-settings

It sounds like something all of a sudden is blocking it, that usually would be an Anti Virus program.

Or possible password issue.

Thanks
Joe
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP