Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

video card trouble


  • Please log in to reply

#1
panthertooth

panthertooth

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 215 posts

I recently purchased a new video card Asus strix 5700xt gaming , my old card is an MSI rx480 The old card was working with no trouble, I installed the new card and it started like it should I installed the drivers and when it rebooted it went black after the windows logo, every time i try to restart it does the same thing it goes as far as the windows logo then says no signal and my screen goes black.

 

I am able to start in safe mode and have tried using ddu to uninstall the drivers and reinstall but nothing seems to work, when I put my old card back in it has no problems at all

 

My system as is follows

Mother board = Rog Strix b450-f gaming

CPU = AMD ryzen 5 3600x

16 GB ram 

600 watt corsair psu

 

Any advice or trouble shooting you could give would be highly appreciated 


  • 0

Advertisements


#2
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 7,533 posts

Hello panthertooth,

 

Seems to be an issue with that card see link below for possible solution. I did not see one but also did not have time to go through the many posts about the  issue.

 

https://community.am...m/thread/243263


  • 0






Similar Topics

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP