Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Plugging in external drive - this file does not have a program associa

- - - - -

  • Please log in to reply

#1
Leesie

Leesie

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 153 posts

Hi,

 

This problem popped up in the last day or two. Whenever I plug in one of my external drives, I'm now getting this message no matter which usb port I use. I ran a restore off of my back-ups to three days ago and the issue is still there. I don't remember changing any settings so can't figure out what caused this.

 

Any help would be appreciated.

 

Thank you

Lis

 


  • 0

Advertisements


#2
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,193 posts

Hi Leesie

Sorry for the late reply. 

Go into settings on windows 10 and under Auto play you will have Removable drive. Change to take no action.

This is a link on how to access autoplay https://www.tenforum...ndows-10-a.html.

 

Cheers

Peterm


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP