Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

cinema 4d XL


  • Please log in to reply

#1
rosso5792

rosso5792

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
hey people i got a problem with my cinema 4d Xl, everytime i double click i icon to start it up i see the box when i says its loading everything then as soon as the program has loaded my cursor disappears and my whole computer freezes then i have to reboot.

any help would be great thanks
  • 0

Advertisements


#2
ratmilk

ratmilk

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 151 posts
details plz :tazz:
  • 0

#3
rosso5792

rosso5792

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
my comp spec do you mean? if so is it

AMD 64 3500+ and its socket 939
1 GB dual PC3200 RAM
200GB western digital SATA hard drive
Geforce 6600 ''dual'' 128mb PCI-E
Windows xp home edition 2002
  • 0

#4
ratmilk

ratmilk

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 151 posts
Try reinsall it if you have the CD :tazz:
  • 0

#5
rosso5792

rosso5792

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
i have already re-installed a few times now but still no luck it does the same thing, i've contact support on the maxon website but they still haven't gotten into touch with me.
  • 0

#6
Justariuss

Justariuss

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
This same exact thing happens to me... exact thing. I click twice and it locks up and I have to reboot.

WinXp
AMD Sempron3100+
1gig of ddr500 ram
160gig samsung SATA hdd
6600gt vid card
  • 0

#7
rosso5792

rosso5792

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 39 posts
i just think it's really annoying because it used to work on my old computer even though it wasn't as good as my new computer i just got built for me (which im on right now and having probs with c4d).so if anyone can help me and justariuss out it would be absolutly smashing.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP