Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Building New computer


  • Please log in to reply

#1
mk1926

mk1926

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
HI,

I am trying to build my first computer. I have assembled the gigabyte mother board, inserted the ,amd atholon 3000xp cpu, connected the 350 watt power, and iserted a radeon 7500 pci video card,cpu cooling and case cooling installed. I have plugged all those pesky little power on button and front panell wires.(why can`t they just include multi plugs in the kits). No ram is installed yet, waiting for it to arrive.

When i power up , it runs all fans, beeps over an over, and i get no video. Is this normal with no ram, or a bigger problem ? ( the manufactureer has not respoded to request for support)

thanks for being here
mk1926
  • 0

Advertisements


#2
samiko

samiko

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 424 posts
it won't work without RAM. Its beeping because RAM isn't installed.

Edited by samiko, 13 July 2005 - 08:44 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP