Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

comp won't start when plugged

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi, i have a sony vaio fx140, and a week ago it shut down unexpectedly, then i restarted it after turning it off for a while and it worked, but now it doesn't. it only starts in safe mode but only with the battery (without the plug), if i use the plug it gives me a dialog box asking to restart normally, safe mode, safe mode networking, etc. If a choose start normally, it tries to run windows, but then the screen goes blank, the power light is on, i hear the computer running ( i think) but nothing happens. If i use the battery to restart normally, it can't do it. If anyone has any idea what this could be, please let me know. thank you in advance for your time!. eugeia. :tazz:
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP