Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

XP Clean Install Problems


  • Please log in to reply

#1
Stardust77

Stardust77

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I have problems installing XP pro. I have got a new hdd. Booting from CD everything goes fine until "Setup is copying files completes". Then after reboot it just starts install all over again. :tazz:

The [bleep] started after i was updating Windows ME then after retsart Windows wouldnt run. After some trying it just red operating system not found and then after some more restarting it just said no fixed discs.

Hope some one can help me

Edited by Stardust77, 14 July 2005 - 03:46 PM.

  • 0

Advertisements


#2
The_Sloth

The_Sloth

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
When it reboots are you leaving the cd in the drive? It sounds like your BIOS is set to boot exclusively to the CD-ROM so it doesn't look at the hard drive for an OS. Look in the BIOS for the boot order and make sure your hard drive is enabled, eject the cd and restart. Let me know what happens.
  • 0

#3
Stardust77

Stardust77

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts

When it reboots are you leaving the cd in the drive?  It sounds like your BIOS is set to boot exclusively to the CD-ROM so it doesn't look at the hard drive for an OS.  Look in the BIOS for the boot order and make sure your hard drive is enabled, eject the cd and restart.  Let me know what happens.

View Post


Thats what i am waiting for now. (Install). I will take the cd out before reboot. I have done everything the right way now too :tazz: Formated disks NFTS and am running a install right now. I could se that files have been copied on my last attempt. Because i hade made partition 35000 for windows and now when i was going to install again partition had 34485 free or something. I' Let you know how it goes in around 15 min;-)

Edited by Stardust77, 14 July 2005 - 04:03 PM.

  • 0

#4
The_Sloth

The_Sloth

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
Ok, good luck :tazz: .
  • 0

#5
Stardust77

Stardust77

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I have tried to run fdisk from an 98 boot disk i have. But it said no fixed disks found. I find it very strange. I have a new disk and it stands in bios...
  • 0

#6
Stardust77

Stardust77

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Ok man ! Thanks. Everything is working now. It actualy stood ! on my HDD in BIOS. Wich means that it wasnt booting from HDD at all. I am realy tierd now. It's 00.15 here now.
  • 0

#7
The_Sloth

The_Sloth

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
Question: I thought you were installing Windows already, why are you trying to use FDisk?
  • 0

#8
Stardust77

Stardust77

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I was going to fromat hdd with fdisk before install.
  • 0

#9
The_Sloth

The_Sloth

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 160 posts
Gotcha, congrats on getting it working. Glad I could help :tazz: .
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP