Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

VIA Bootrom not detecting hard drive


  • Please log in to reply

#1
lildarryl

lildarryl

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I have installed Windows XP MCE on my primary hard drive and began to fill it up with programs and other personal data.
Now i find when i want to play a high end game the system is extreamly slow maby because i have anti virus and spyware protections on.
Never the less i wanted to install a second hardrive (30GB WD300AB) with Windows XP Home for running high end games only but i only have the IDE Rade controller left.
I have made the drive recognizable in the XP MCE OS but i cant get VT8237 to detect my WD.
I have enabled all raid options in my bios (Using A8V Deluxe)
I tryed using VIA_RAID_V430G driver for windows installer but there is still only 1 hard drive on the list to install the OS to.
I feel this operation would take off if i could guest create an array for the WD300AB.

Please help!!!
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP