Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works


  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I just downloaded Winpatrol and in the services section it is showing the following entry



I am using WinXP SP2 Home, I have Adaware SE, Spybot S & D, Spywareblaster, Spywareguard, my Antivirus/Firewall/Antispyware suite is Trend Micro Internet 2005. I also have and use at times System Mechanic Pro 5 which also has a antispyware option, and I use CCLeaner on occassion. (not too paranoid!! ;) )(grew up in the 70's Bogart) :tazz:

I am pretty sure as well that earlier I had removed this with a HJT scan and that recently playing around with the HJT logs probably restored this line, just messing around, not really understanding what it does or doesn't do, I am sure it would appear in the logs again, but I don't really want to post one, so if someone can give me the go ahead and get rid of it because I don't need it, I'll have Scotty chew it up, oh yeah when I checked for info from the Winpatrol options it came up blank on this one, where as most others say Intel or MS, so probably rule of thumb if there is no info, it's a good bet it doesn't belong??

Edited by Dalek, 21 July 2005 - 04:21 PM.

  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP