Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Windows Media Player


  • Please log in to reply

#16
Michael

Michael

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1,869 posts
Proberbly all you could do. remember you will have to reinstall every thing that you have install is the restore point.
  • 0

Advertisements


#17
somepeoplearebornleet

somepeoplearebornleet

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
What happens when you uninstall the kazaa lite?
Don't know if it will help though.

Edited by somepeoplearebornleet, 17 August 2005 - 04:38 AM.

  • 0

#18
RandyLeahey

RandyLeahey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
didnt work, what are my options now? format??!
  • 0

#19
somepeoplearebornleet

somepeoplearebornleet

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
Hmm did you install the codecs from the windows site? (making sure).

Edited by somepeoplearebornleet, 17 August 2005 - 04:47 AM.

  • 0

#20
Michael

Michael

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1,869 posts
The first thing that I woudl try is the malware forum and see if they can help you there. If not come back here and we will see what we can do, but go to the malware foram first and don't format yet.
  • 0

#21
RandyLeahey

RandyLeahey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
but it cant be malware! it worked fine, but the moment i removed that k-lite pack it doesnt work, i really dont see how it would be involved with malware
  • 0

#22
somepeoplearebornleet

somepeoplearebornleet

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
Yes Format is last resort.

Me neither but the computer doesn't have AI so it has to be something.

Did you try reinstalling the codec or deleting the kazaa lite?

Edited by somepeoplearebornleet, 17 August 2005 - 04:49 AM.

  • 0

#23
RandyLeahey

RandyLeahey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
alright, well thanks for the help guys, ill let ya know if i fix it sooner or later


and yeah i did try re-installing the exact same one, doest work...

Edited by RandyLeahey, 17 August 2005 - 04:50 AM.

  • 0

#24
RandyLeahey

RandyLeahey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
Problem Resolved! What a releif, i did another system restore and now everything is back to normal, never touching files i dont know ever again!
  • 0

#25
Michael

Michael

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 1,869 posts
Glad to know that is is fixed, and yes that is a very good idea if you don't know what you are doing.
  • 0

Advertisements


#26
somepeoplearebornleet

somepeoplearebornleet

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 60 posts
Lol wow. Always helps to try things twice. Or 10x time :tazz: if your desperate.
  • 0

#27
igd93

igd93

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 10 posts
have you run Gspot on the avi in question to determine which codec decompresses it? once you know that, getting the right codec is relatively simple.
  • 0

#28
customcomp

customcomp

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 246 posts
real player just use that its the best if it needs any thing to play a file it just downloads it ive had it for ages and its great :tazz:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP