Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem Solved!


  • Please log in to reply

#1
deedub

deedub

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
Hi.. I'm really hoping someone out there can help me with this.

Awhile back, my main drive up and died on me... of course, that's the drive that contained my OS. Finally got a new drive installed, and am trying to do a fresh install of Win2k. It cycles through setup, and seems to go in a loop.

I've found this site... Win2k Installation Help... and right at the end of Windows 2000 setup, part two: Text mode, it loops back to the beginning of that step.

I'm open to the fact that I may be doing something wrong here... but for the life of me, I can't see what it is. It asks me which partition I wish to use, I choose it.. then it says something like "there is already an installation located in this area".

I'm at a loss. Please help if you can! Thanks!

Edited by deedub, 30 August 2005 - 10:35 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Guest_Tony_*

Guest_Tony_*
  • Guest

Hi.. I'm really hoping someone out there can help me with this.

Awhile back, my main drive up and died on me... of course, that's the drive that contained my OS. Finally got a new drive installed, and am trying to do a fresh install of Win2k. It cycles through setup, and seems to go in a loop.

I've found this site... Win2k Installation Help... and right at the end of Windows 2000 setup, part two: Text mode, it loops back to the beginning of that step.

I'm open to the fact that I may be doing something wrong here... but for the life of me, I can't see what it is. It asks me which partition I wish to use, I choose it.. then it says something like "there is already an installation located in this area".

I'm at a loss. Please help if you can! Thanks!

View Post



Do you have a new hard drive to install windows 2000 Pro on?
  • 0

#3
deedub

deedub

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
Hi Tony.. yeah, got a new drive to install onto. I also have my old slave drive still installed, as well. So far, I've tried installing onto both drives. It's almost as if the computer doesn't "see" the drives, although during parts of the setup, it's seeing the partitioned drives and showing available disk space (so it's seeing something!).

I've checked and rechecked the jumpers, and all is correct. Replaced the cables as well. Still no luck.

:tazz:
  • 0

#4
deedub

deedub

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 24 posts
Anyone out there with any ideas? I'm starting to get desperate!!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP