Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Just ran Ewido, now can't login


  • This topic is locked This topic is locked

#1
chud

chud

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 8 posts
I am trying to fix my brother's computer via VNC. I just ran Ewido scan overnight per the instructions here. I ran it in Safe Mode. Now I had him restart and he gets the screen with his user profiles, but when he selects one it says "loading settings" then comes right back to the screen with the profiles again. I had him start again in Safe Mode and the same thing happens. He's using XP Home.

Any ideas?

Thanks much.
  • 0

Advertisements


#2
Excal

Excal

    Malware Slayer Extraordinaire!

  • Retired Staff
  • 12,739 posts
Being helped in XP Forum!


If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.


:tazz:

Excal
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP