Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

HOTMAIL ERROR (LINE 56) Please HELP


  • Please log in to reply

#1
Jennifer_Harpers

Jennifer_Harpers

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Could anyone please help me out? I can't send any e-mails from my hotmail, because when I click on "new mail message" in my hotmail it loads down the page, but on the bottom left it says "Done" with a yellow ! mark next to it. As in...done with error on page. When I click on it it says:

Line: 56
Char: 1
Error: Object expected
Code: 0
URL: http://by7fd.bay7.ho...___10000003.asp

Someone suggested to me that I should reinstall SP2 again and I did, but it didn't fix the problem.

The weird thing is that I have another hotmail account and I can send e-mails from there. On my other account, it loads down the page without any errors.

Could anyone please help me out?
Thank you,
Jennifer
  • 0

Advertisements


#2
Jennifer_Harpers

Jennifer_Harpers

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Could anyone please help me out? I can't send any e-mails from my hotmail, because when I click on "new mail message" in my hotmail it loads down the page, but on the bottom left it says "Done" with a yellow ! mark next to it. As in...done with error on page. When I click on it it says:

Line: 56
Char: 1
Error: Object expected
Code: 0
URL: http://by7fd.bay7.ho...___10000003.asp

Someone suggested to me that I should reinstall SP2 again and I did, but it didn't fix the problem.

The weird thing is that I have another hotmail account and I can send e-mails from there. On my other account, it loads down the page without any errors.

Could anyone please help me out?
Thank you,
Jennifer
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP