Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No default video card ?


  • Please log in to reply

#1
Puppet616

Puppet616

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
i just boght a ABIT KV7 Series motherbord and it seems to have no default video output on the motherboard. iv tryd huking one of my VGA graphic cards and a PCI graphic card but nuthing hapend.is there somthing im missing here???
  • 0

Advertisements


#2
Dragon

Dragon

    All Around Computer Nut

  • Retired Staff
  • 2,678 posts
there are three (3) possibilities here.

1st, did you install the drivers for either one of those Graphics cards as well as check your bios to make sure it recognized one or the other.

2nd, you may have not got the cards locked in completely

3rd, the mobo may be bad out of the box. was this a new or used Mobo??
  • 0

#3
Thef0rce

Thef0rce

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 380 posts
ooh thats a pretty mobo

a lot of motherboards actually dont have onboard vid and this is one of them. I see you have an agp slot and plenty of pci slots. choose either the pci or the agp, make sure its seated properly and connected properly, boot and install drivers.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP