Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

AVG Anti-virus


  • Please log in to reply

#1
afg34

afg34

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 220 posts
Hi
I recently unistalled avg anti virus and whenever i startup my computer i get this message:

"Cannot find a device file that may be needed to run windows or a windows application.

The windows registry or SYSTEM.INI file refers to this device file, but the device file no longer exists.

If you deleted this program on purpose, try uninstalling the associated application using the uninstall or setup program.

If you still want to use the application associated with this device file, try reinstalling that application to replace the missing file.

C:/PROGRA~1/GRISOFT/AVGFRE`/AVGCORE.VXD

Press a key to continue"

And the same message comes uptwo times more except the directory "C:/PROGRA~1/GRISOFT/AVGFRE`/AVGCORE.VXD" is replaced with
"C:/PROGRA~1/GRISOFT/AVGFRE`/AVG7RS.VXD"
"C:/PROGRA~1/GRISOFT/AVGFRE`/AVGTDI.VXD"



Any suggestions what of what i should do??

:tazz:
  • 0

Advertisements


#2
Murray S.

Murray S.

    Trusted Tech

  • Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4,513 posts
  • MVP
Howdy:

Go into msconfig and click on the System.ini tab.. Remove all referneces to AVG (those files in question).. save and okay out.. reboot..

Now, go into regedit and do a search for those particular files as well.. remove any found (remember to backup your Registry first)..

Murray
  • 0

#3
afg34

afg34

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 220 posts
I reinstalled avg and then i uninstalled not from add/remove programs but from the program itself and now it works.

THNX ANYWAYS

:tazz: :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP