Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Elitebar (pokapoka70.exe) and possibly others [CLOSED]


  • This topic is locked This topic is locked

#1
rantingpuppy

rantingpuppy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hi,

I'm helping with cleaning out a computer running XP Home, and have run into serious trouble. What seemed from the beginning to be just a dialer turned out to be multiple viruses and trojans..

What I have done so far (not necessarily in the order I write them now, and some of them have been done more than once):
First used AVG antivirus
Then avast! antivirus
Disabled system restore
CleanUp!
Ad-aware SE , inkluding VX2 Cleaner V2.0 add-on
CWShredder
Spybot S&D (with the DSO Exploit Fix)
Stinger
drweb-cureit
avast! Virus Cleaner

The system seems fairly clean, but even tho I find no evidence that pokapoka70.exe is being run anymore it stills comes back into the registry (tho.. right now, after I ran HijackThis, it seems I could manually remove the entry and it stayed gone).
Other problems have occured however.. Windows doesn't boot completely, for example only a couple of icons in the Systray is loaded, some items are missing in the control panel, The Start menu->All programs can't be shown, I can't change the folder settings, etc etc.
And there's problem with connecting to the Internet. The computer normally connects with a dialup modem, but even tho the system says the modem is working and the diagnostic can talk with the modem, when trying to connect it doesn't seem to even try to get a line.
When connecting thru Ethernet cable I get a connection, ping and tracerout and such tools work as normal, but IE doesn't work. This unfortunally also means that I havn't been able to run Windows Update, which I'm sure is needed on the computer.
(I have run the WinsockXPFix but havn't tried to connect again)

So I hope there's any help or tips for me :tazz:

Thanks in advance!

Here's my HijackThis log:
================

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 22:02:12, on 2005-09-28
Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\hijackthis\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer,SearchURL = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.type2find.com/sp2.php
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.aftonbladet.se/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = localhost
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar
R3 - Default URLSearchHook is missing
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [System service70] C:\WINDOWS\\\etb\\pokapoka70.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program\ZoneAlarm\zlclient.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program\Messenger\msmsgs.exe" /background
O8 - Extra context menu item: E&xportera till Microsoft Excel - res://C:\Program\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Informationshanteraren - {9455301C-CF6B-11D3-A266-00C04F689C50} - C:\Program\Delade filer\Microsoft Shared\Reference 2001\EROProj.dll
O9 - Extra button: (no name) - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - (no file)
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O15 - ProtocolDefaults: '@ivt' protocol is in My Computer Zone, should be Intranet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'file' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'ftp' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'http' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'https' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O16 - DPF: {0D62A517-E7C6-4E1F-A577-07D4AC549A48} (Progetto1.int_ver32) - http://advnt01.com/d.../int_ver32b.CAB
O16 - DPF: {8FCDF9D9-A28B-480F-8C3D-581F119A8AB8} - http://static.zangoc.../bridge-c32.cab
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
  • 0

Advertisements


#2
greyknight17

greyknight17

    Malware Expert

  • Visiting Consultant
  • 16,560 posts
Welcome to GTG.

Please go HERE (Microsoft website) using Internet Explorer (not Firefox or any other browser as they won't work)
  • Click on Windows Validation Assistant
  • Click on the Validate Now button.
  • Be patient while the ActiveX loads, do not click on any links.
  • Read the instructions on this page while it's loading. You will be prompted to install - click YES.
  • Enter your product key then click continue
  • When it says "Validation Complete" please click Continue to return to your previous activity
  • Copy what it says and paste it here.

  • 0

#3
rantingpuppy

rantingpuppy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hi,

I managed to get IE and the Internet connection to work after some fixing and trixing with the NIC and manually installing a patch to IE that a friend got for me..
And then use the Windows Update. There were several updates, but no change in the boot behaviour of the PC.

At the website I was guided thru several steps, but didn't get to any real kind of "Validation Complete" ..
It's a pre-installed OEM version and the site asked me to enter certain facts about the authentication sticker, and in the end I was forwarded to the company's homepage..
  • 0

#4
greyknight17

greyknight17

    Malware Expert

  • Visiting Consultant
  • 16,560 posts
OK, install SP1a then...hold off on Service Pack 2 install until all your problems (elitebar, etc.) are gone. Otherwise Windows can be unstable if you install it. But install SP1a now. When that's done, I want you to restart and run a new HijackThis scan. Post the new log here.
  • 0

#5
rantingpuppy

rantingpuppy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Ok, SP1a plus several security updates after that installed.
The behaviour of Windows didn't change.. still as if it doesn't complete the bootup..

New log:

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 22:11:01, on 2005-09-29
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\Program\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\System32\carpserv.exe
C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe
C:\hijackthis\HijackThis.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer,SearchURL = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.type2find.com/sp2.php
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.aftonbladet.se/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = localhost
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program\ZoneAlarm\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CARPService] carpserv.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program\Messenger\msmsgs.exe" /background
O8 - Extra context menu item: E&xportera till Microsoft Excel - res://C:\Program\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Informationshanteraren - {9455301C-CF6B-11D3-A266-00C04F689C50} - C:\Program\Delade filer\Microsoft Shared\Reference 2001\EROProj.dll
O9 - Extra button: (no name) - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - (no file)
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O15 - ProtocolDefaults: '@ivt' protocol is in My Computer Zone, should be Intranet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'file' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'ftp' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'http' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'https' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O16 - DPF: {0D62A517-E7C6-4E1F-A577-07D4AC549A48} (Progetto1.int_ver32) - http://advnt01.com/d.../int_ver32b.CAB
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft....k/?linkid=39204
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.micros...b?1127942302374
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.micros...b?1127946572481
O16 - DPF: {8FCDF9D9-A28B-480F-8C3D-581F119A8AB8} - http://static.zangoc.../bridge-c32.cab
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

Edited by rantingpuppy, 29 September 2005 - 02:21 PM.

  • 0

#6
greyknight17

greyknight17

    Malware Expert

  • Visiting Consultant
  • 16,560 posts
Please print out or copy this page to Notepad. Make sure to work through the fixes in the exact order it is mentioned below. If there's anything that you don't understand, ask your question(s) before proceeding with the fixes. You should 'not' have any open browsers when you are following the procedures below.

Please download Ewido Security Suite at http://www.ewido.net/en/download/.

1. Install Ewido Security Suite.
2. When installing, under 'Additional Options' uncheck:
* Install background guard
* Install scan via context menu
3. Launch Ewido, there should be an icon on your desktop, double click it.
4. The program will now open to the main screen.
5. When you run Ewido for the first time, you will get a warning 'Database could not be found!'. Click OK. We will fix this in a moment.
6. You will need to update Ewido to the latest definition files.
* On the left hand side of the main screen click update.
* Then click on Start Update.
7. The update will start and a progress bar will show the updates being installed. The status bar at the bottom will display 'Update successful'.
8. Exit Ewido. DO NOT scan yet.

If you are having problems with the updater, you can go to http://www.ewido.net...wnload/updates/ to update manually.

Download CleanUp! http://cleanup.stevengould.org/ (Alternate Link if main link don't work - http://www.greyknigh...spy/CleanUp.exe ) and install it. Don't run it yet.

Restart your computer and boot into Safe Mode by hitting the F8 key repeatedly until a menu shows up (and choose Safe Mode from the list). In some systems, this may be the F5 key, so try that if F8 doesn't work.

CleanUp! deletes EVERYTHING out of your temp/temporary folders, it does not make backups. If you have any documents or programs that are saved in any Temporary Folders, please make a backup of these before running CleanUp!. Run CleanUp! and click on the Options button. Uncheck 'Scan local drives for temporary files'. Also uncheck those two Newsgroup entries if you don't want to delete them. Click OK and then click on the CleanUp! button. Let it run. After it's done, choose Yes to logoff.

Now open Ewido and do a scan on your system.

* Click on scanner
* Click on Complete System Scan and the scan will begin.
* NOTE: During some scans with Ewido it is finding cases of false positives.
o You will need to step through the process of cleaning files one-by-one.
o If Ewido detects a file you KNOW to be legitimate, select none as the action.
o Do NOT select 'Perform action on all infections'
o If you are unsure of any entry found, select none for now as the action.
* Once the scan has completed, there will be a button located on the bottom of the screen named Save report
* Click Save report.
* Save the report .txt file to your desktop or a location where you can find it easily.

Run a scan in HijackThis. Check each of the following and hit 'Fix checked' (after checking them) if they still exist (make sure not to miss any):

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer,SearchURL = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://www.type2find.com/sp2.php
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = localhost
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O15 - ProtocolDefaults: '@ivt' protocol is in My Computer Zone, should be Intranet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'file' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'ftp' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'http' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'https' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O16 - DPF: {0D62A517-E7C6-4E1F-A577-07D4AC549A48} (Progetto1.int_ver32) - http://advnt01.com/d.../int_ver32b.CAB
O16 - DPF: {8FCDF9D9-A28B-480F-8C3D-581F119A8AB8} - http://static.zangoc.../bridge-c32.cab


Restart your computer. Post the logs for HijackThis and Ewido.
  • 0

#7
rantingpuppy

rantingpuppy

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
The Ewido log:
---------------------------------------------------------
ewido security suite - Scan report
---------------------------------------------------------

+ Created on: 07:21:27, 2005-09-30
+ Report-Checksum: 662585E0

+ Scan result:

No infected objects found.


::Report End



HJT log after fixing those items (The O13's and O15's didn't disappear by fixing them):
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 07:26:31, on 2005-09-30
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\hijackthis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.aftonbladet.se/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\Program\ZoneAlarm\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [CARPService] carpserv.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportera till Microsoft Excel - res://C:\Program\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Informationshanteraren - {9455301C-CF6B-11D3-A266-00C04F689C50} - C:\Program\Delade filer\Microsoft Shared\Reference 2001\EROProj.dll
O9 - Extra button: (no name) - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - (no file)
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O15 - ProtocolDefaults: '@ivt' protocol is in My Computer Zone, should be Intranet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'file' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'ftp' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'http' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'https' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft....k/?linkid=39204
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.micros...b?1127942302374
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.micros...b?1127946572481
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: avast! Web Scanner - Unknown owner - C:\Program\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe" /service (file missing)
O23 - Service: ewido security suite control - ewido networks - C:\Program\ewido\security suite\ewidoctrl.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
  • 0

#8
greyknight17

greyknight17

    Malware Expert

  • Visiting Consultant
  • 16,560 posts
Were you able to check and fix them in HijackThis though? Just making sure..

Try it again, but in Normal Mode this time.

Please print out or copy this page to Notepad. Make sure to work through the fixes in the exact order it is mentioned below. If there's anything that you don't understand, ask your question(s) before proceeding with the fixes. You should 'not' have any open browsers when you are following the procedures below.

Right click on this link http://www.greyknigh...lO15Domains.inf and choose Save As. Save it to your desktop. Right click on that file and choose Install. It will run immediately (you won't be able to see anything happen). You may delete it afterwards. NOTE: If you have any sites in your Trusted Sites zone, you will have to put them back again. This script will erase everything there.

Make sure to close any open browsers. Run a scan in HijackThis. Check each of the following and hit 'Fix checked' (after checking them) if they still exist (make sure not to miss any):

O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:
O15 - ProtocolDefaults: '@ivt' protocol is in My Computer Zone, should be Intranet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'file' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'ftp' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'http' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)
O15 - ProtocolDefaults: 'https' protocol is in My Computer Zone, should be Internet Zone (HKLM)


Restart and run a new HijackThis scan. Save the log file and post it here.
  • 0

#9
greyknight17

greyknight17

    Malware Expert

  • Visiting Consultant
  • 16,560 posts
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP