Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

pci bridge yellow ? in device manager


  • Please log in to reply

#1
wonderboy297

wonderboy297

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
did a fresh install on win 98se now have two problems in device manager with yellow ?
" PCI BRIDGE" and the other "PCI MULTIMEDIA AUDIO DEVICE"
cpu is a AMD K6-2,533MHz
motherboard chipset "via vt8501 apollo mvp4"
i feel i may need drivers but can't seem to find which ones. i can't use my resore disk as i don't have "D"drive anymore. any help would be appeciated.
  • 0

Advertisements


#2
Tyger

Tyger

    Member 2k

  • Member
  • PipPipPipPipPip
  • 2,896 posts
You need to reinstall the chipset drivers for your motherboard. If you know the model of the board go to the maker's or computer maker's website and find the chipset drivers. The audio is part of the chipset. If you can't find them there you may be able to find them at the viatech website.

Edited by Tyger, 26 October 2005 - 07:38 PM.

  • 0

#3
wonderboy297

wonderboy297

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
thanks .will give that a try ,
  • 0

#4
wonderboy297

wonderboy297

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
sorry for the double post

Edited by wonderboy297, 26 October 2005 - 07:48 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP