Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

100% CPU usage & other problems with malware [RESOLVED]


  • This topic is locked This topic is locked

#16
Nschlenvogt

Nschlenvogt

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
I use Spyware blaster, Spybot, and NoAdware for spyware removal.

I got rid of Norton Internet Security and now have just Norton Antivirus 2005.

I use Internet Explorer.... and I use the Norton Antivirus firewall that comes with Norton Antivirus 2005 instead of my Windows Firewall.

Does the above look okay?

........ ....... .......... .........

Yesterday my computer was at that point where it would not restart, so I decided to just leave it and go on about my business.... then I ran the Ewido Secuity Center scan... and after that, my computer restarted fine! Ewido found 9 things that I deleted... they were mostly registry things and cookies/temp files.

Anyway.... I will wait another day to see if the restart problem keeps happening since I got rid of Norton Internet Security.

Thanks, Nikki
  • 0

Advertisements


#17
Linkmaster

Linkmaster

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPip
  • 940 posts
You are Welcome !
Do you have any other questions or can we close this as Resolved??
  • 0

#18
Nschlenvogt

Nschlenvogt

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 15 posts
YES I THINK MY PROBLEM IS FIXED AND SOME OTHER THINGS THAT WERE WRONG THAT I DIDNT EVEN MENTION ARE FIXED :) HAHA THE RESTART PROBLEM HAS BEEN GONE FOR THE PAST COUPLE OF DAYS... SO I THINK THAT MEANS IT'S FIXED! IF I HAVE ANYMORE PROBLEMS, I WILL BE BACK & THANK YOU!!!!!! :tazz:

NIKKI
  • 0

#19
Linkmaster

Linkmaster

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPip
  • 940 posts
You are Welcome !!

Glad to be of help !!
  • 0

#20
Linkmaster

Linkmaster

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPip
  • 940 posts
Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :tazz:

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP