Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

System keeps Locking up


  • Please log in to reply

#16
Paddy_Garvey

Paddy_Garvey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Wannabe, for all your much apprecited help we seem to be no further forward.
I've been trying my computer of late and after a visit to a web site and/or outlook express I try to press one of the icons on the horizontal bar at the bottom of the screen and my computer goes back to locking up, arrrrrrgggghhhhh.
Also followed your instructions re: cdrw and usb port and still telling my I have no device for burning disks. arrrgggghhhhhh
What I mean is that for all your good work we seem to be no further forward.
  • 0

Advertisements


#17
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Paddy_Garvey...

Ok...I need to take a look at the processes running on your machine. Please download HiJackThis, install it, run it, save a log, and then attach the log to this thread using the "Browse" and "Add This Attachment" buttons below the reply box.

wannabe1
  • 0

#18
Paddy_Garvey

Paddy_Garvey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
I've downloaded hijack this Wannabe. Now how do I add attatchment?
  • 0

#19
Paddy_Garvey

Paddy_Garvey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Hope this is it Wannabe?
  • 0

#20
Paddy_Garvey

Paddy_Garvey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Is this it?
  • 0

#21
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
We've definitely got some driver problems to work on...

I'm not seeing a HJT log attached to any of your posts...would you try it again please? If you have to, copy and past it to your next post and I'll copy it as I did the everst log so you can edit it our. It won't contain the personal information that the everest log did....

wannabe1

Edited by wannabe1, 20 November 2005 - 01:03 PM.

  • 0

#22
Paddy_Garvey

Paddy_Garvey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Hope this is it? Wannabe.
Another thing which I'm getting if it's any help is a box with runtime error 228 or something coming up!

Edited by Paddy_Garvey, 20 November 2005 - 03:21 PM.

  • 0

#23
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Paddy_Garvey...

I have your HJT log, you can edit it out if you'd like. :tazz:

For the runtime error, Start Internet Explorer. On the "Tools" menu, click "Internet Options".
In the Internet Options dialog box, click "Advanced"...then click to select the "Disable script debugging" check box. Click to clear the "Display a notification about every script error" check box...Click "Ok".

Give me a bit to review the HJT log.... :)

wannabe1

Edited by wannabe1, 20 November 2005 - 02:24 PM.

  • 0

#24
Paddy_Garvey

Paddy_Garvey

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Cheers wannabe, hear from you soon
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP