Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

call of duty issue


  • Please log in to reply

#1
Mothball

Mothball

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi all!

I have a VERY wierd problem!

I started playing call of duty multiplayer about 2 mths ago, everything was working fine. then I installed Game XP and overclocked my NVIDIA G-Force GO5200 to play Call of duty 2 as good as I could!

OK reciently when I tried to log onto to a server in COD|UO I'm able to log in and play OK for about 1min then my PING jumps from about 98 to 999 and the game becomes unplayable, I tried different servers and still the same, Also I tried call of duty 2 multiplayer and same again, whats really wierd is that they where both working fine 2 days ago?? I don't know if it is Game XP but I tried to restore my origional state and still its there!? :tazz:

Please help me, I'm really really lost for anymore ideas?! :)

Thanks! :)
  • 0

Advertisements


#2
starjax

starjax

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 6,591 posts
welcome to GeeksToGo. I split your post into its own topic as it was not related to the ongoing thread.
reset your gfx card to default, un overclocked. see if this resolves your issue. Have you installed or done anything else differently?
  • 0

#3
Mothball

Mothball

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I tried to reset the GFX card settings, but no good :tazz:
I did install skype and I noticed the problem happened after that, but I have uninstalled it and the problem is still there? :)
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP