Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet Not Responsive at times


  • Please log in to reply

#1
alto1jr

alto1jr

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
At times my internet won't work and it seems to freeze up my comp. I click on the "x" and then I get the "report error" box and after that these boxes won't go away. If I click on the "x" it will give me another one and they will just still stay on. I actually have to manually shut off my comp. because my "Shut off" or "restart" won't work after all this happens. At times when the internet pages won't work I will get the report error boxes and then I will click on shut off. I get a message that some program is ending and I think it is going to restart but it actually ends up giving me my background without icons, and I end up having to restart again. I need help with this. It isn't that often, but it bothers me that when it happens I have to manually shut off comp!

I have also noticed that it happens when my computer has been idle for some time.
  • 0

Advertisements


#2
jeff1234

jeff1234

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
What virus scanner and spyware scanner are you using? Are they up to date? It seems the easiest place to start.
  • 0

#3
alto1jr

alto1jr

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 17 posts
I am using Norton Int. Sec. 2005, RegSeeker, Spybot and CLean Up
  • 0

#4
SpiritWind

SpiritWind

    banned

  • Banned
  • PipPip
  • 31 posts
:tazz: Have you run Norton's antivirus and/or antispyware "components" of the
"Internet Security Suite" recently, and if yes, what "results" did either show,
if anything ? And the same for Spybot !? What version of Spybot do you
have AND have you "activated" its "Immunize" feature and/or its
"Teatimer" ?
You may want to consider "disabling" the "Error Reporting Service"
feature of your Operating System !?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP