Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No pictures!


  • Please log in to reply

#1
billywhizz

billywhizz

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 70 posts
Hi,

I'm running IE5.50 on an ME PC with no problems apart from this. About half the sites I open show a picture pane but no picture - just a small square with three small coloured shapes inside. I've checked all the settings that I'm confident with and can't see why this has just started to happen.
Any ideas?

Best regards

BW
  • 0

Advertisements


#2
Mile Runner

Mile Runner

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 455 posts
Welcome to Geeks To Go!

are there certain file formats that you can not veiw? there is a setting on most browsers when accidently trigered will not show the picture but rather the alternitive text put in the image tag by the programmer of the site. try perusing threw the help screen on ie5 by hitting F1, search things like "pictures" hope this helps.
  • 0

#3
billywhizz

billywhizz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 70 posts
Hi and thanks for the reply. No, it's not particular file formats, seems to be the odd embedded image pane. I've got all the options for picture viewing ticked in the advanced settings, and the image doesn't even open when I right click and ask to "show picture".

I'm puzzled - someone suggested it may be slow loading pictures but my connection is good and it's always the same sites.

This one I came across yesterday - I can't see the image at the top and one about midway down.

http://www.canon.co.uk/

Thanks

BW
  • 0

#4
Mile Runner

Mile Runner

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 455 posts
those arnt images, does are macromedia flash objects. you dont have an issue with pictures, you have a flash issue. download the latest flash drivers. and then post again to see if that helps.
  • 0

#5
billywhizz

billywhizz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 70 posts
Hi,

I've just downloaded flash update from Macromedia site and still can't see the object. In fact, theres a lot on theMM web site I can't see.......!
  • 0

#6
Mile Runner

Mile Runner

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 455 posts
what about shockwave? you need the highest update of both the shockwave and flash players
  • 0

#7
billywhizz

billywhizz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 70 posts
Many thanks - all OK now! My screen actually shows some content again....very grateful.

BW
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP