Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

D-Link router and/or card issues


  • Please log in to reply

#1
Munj

Munj

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
My cpu usage was constantly between 70%-100% while the idle process would show 99 cpu. This excessive cpu usage was grinding my system to a crawl. After a couple days of scrubbing my system with every spyware and anti-virus scanner imaginable I decided to do a complete scrub and re-install of Windows.

During the re-install, I found that as soon as I installed the Drivers for my D-Link DWL-G510 version ‘B’ card the cpu usage spiked to 80%-90%. I uninstalled the drivers and the cpu usage dropped back down to 0%-2%. So the excessive cpu usage must be isolated to this card. I went to

DWL-G510 version B driver

and downloaded the latest drivers and the problem still persists.

For the record, my router is a D-Link DI-524. Is there anything else I can try? I’ve tried looking for a major firmware update but I couldn’t find anything.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP