Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Explorer takes 99% of my CPU. please help!


  • Please log in to reply

#1
Squeaky89

Squeaky89

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
A lady in need here. I was downloading some movies ( i know, bad bad!) with limewire. I got plenty of files, amongst others Mr and mrs smith. I guess i got a bit sloppy and impatient cause i didnt check the file too much and im not sure of the format, and now i cant check it either.
As soon as i try to open my music and movie storage, my computer hangs and wont react. The task manager says that explorer steals 99% of my CPU. This lasts till i close the folder i keep my files in ( which takes a lot of work cause it refuses to obey). I figured the problem had to be one of my newer downloads and checked them all. I deleted all of them except "mr and mrs smith." If i try to right click, nothing happens at all. If i try to open it, it says that the file is damaged or is a format i cant open. And if i try to delete it , it says that the file is used by another program and that i need to close all programs before trying again. This also happens when I have nothing else open. It doesnt help to disconnect from the internet either.
Does anyknow know what this might be, or how I can delete the file?

in advance, thanks for all help.
  • 0

Advertisements


#2
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Hello Squeaky89...

Give Move on Boot a try to remove the stubborn file.

wannabe1
  • 0

#3
Squeaky89

Squeaky89

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I installed the program, told it to delete the file, restarted and poof.. gone. everything works fine

I could kiss you right now! and im a lesbian so thats says alot :tazz: thanks!
  • 0

#4
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Glad to help, Squeaky89... :tazz:

wannabe1
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP