Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Network cable unplugged...but is plugged in!


  • Please log in to reply

#1
confused4u

confused4u

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have XP and Linksys Wireless-G. My network conncetion say network is unplugged but all cables are plugged in (I did replug also). There are only two computers on the network, my is the main. On the other computer it had red x and can't find connection. On my computer all connections are look good and are open. I hope you can understand! Please advise!!
  • 0

Advertisements


#2
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
so you've got one machine that connects perfectly fine and one that doesnt?

on the one that's not working right click on my computer > manage> device manager...look for any yellow ? or !
  • 0

#3
confused4u

confused4u

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
dsenette
YOU ARE AWESOME!!! :tazz:
  • 0

#4
dsenette

dsenette

    Je suis Napoléon!

  • Administrator
  • 26,019 posts
  • MVP
hehe missing a driver?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP