Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Need help with your computer or device? Want to learn new tech skills? You're in the right place!
Geeks to Go is a friendly community of tech experts who can solve any problem you have. Just create a free account and post your question. Our volunteers will reply quickly and guide you through the steps. Don't let tech troubles stop you. Join Geeks to Go now and get the support you need!

How it Works Create Account
Photo

runDLL error on start-up


  • Please log in to reply

#1
druefar

druefar

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi there.

For the past couple of months i've been getting an error from RunDLL on start-up displaying something like "there was an error starting windas32.rom. The specified module could not be found".

I click ok, and it doesn't seem to affect any of the things i do on my computer, but it just bugs me to have it show everytime i start up. I've tried several times to google the issue, but have not been able to find anything useful.

Could someone please help?

Thanks
  • 0

Advertisements


#2
Rorschach112

Rorschach112

    Ralphie

  • Retired Staff
  • 47,710 posts
Please go to the malware forum and follow the instructions at the top....Especially the CLICK HERE.

That will give you several steps that will help you clean up 70 percent of all problems by yourself. If at the end of the process you are still having difficulty--and you may not be-- then post an OTListIt log in THAT forum.
  • 0

#3
druefar

druefar

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Okay sorry, and thanks
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP