Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

losing http connection, still have email


  • Please log in to reply

#1
lwpeterson

lwpeterson

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I have a snoy Vaio, connected to the inter both at work and at home, that loses the browser(http) connection occasionally. When it loses that conn3ection, I still ahve email capability to send and receive through multiple servers. I do lose all IM capabilities. I have installed SP2 with no effect on this issue. Any ideas?
--lwp--
  • 0

Advertisements


#2
OldTimer

OldTimer

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 3,272 posts
Hi lwpeterson and welcome to the GTG forums. At this point it could be any number of things that are causing the problem. I would suggest going to this link and following the steps outlined for scanning your system with the standard virus/malware applications. If that doesn't resolve the problems then continue with the directions for posting a HijackThis log in the Malware forum. We can then analyze what's going on with the information provided. Include any information to assist the responder in reviewing your log.

Cheers.

OT
  • 0

#3
lwpeterson

lwpeterson

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Thanks, I posted a HijackThis log.

--lwp--
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP