Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Error 0x80040256


  • Please log in to reply

#16
pow1

pow1

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
fresh winxp fully updated and i found that if i didnt install the drivers for usb and audio in the right order i had LOADS trouble. thats due to needing xp-sp1 to install/use the usb ports. and then installing the audio drivers. so if all of the drivers work and are correct then what? well for me its a faulty usb port, i keep loosing all data on an 8gb sony stick. so i reformatted and used a different usb slot and the same file works now. check your usb stick and slots for any trouble if the other posts dont resolve your issues. hope it works out.

main board msi neo-v px8
WD800bb caviar 80gb
sony dvd drv
combo dvd drv
  • 0

Advertisements


#17
pow1

pow1

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
if i dont install the xp-sp1 at least then before installing usb 2.0 then every time i put a usb stick in the pc it would switch off and reboot
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP