Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Lost desktop,running TFC, blue screen


  • Please log in to reply

#1
Fran7909

Fran7909

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 22 posts
I booted up my lap top,started to run TFC. Then my screen went blue, nothing. I did ctrl,alt,delete. From that a "search window" came up. Something like windows will fine, I tried windows,vista,desktop nothing. I put in google and it took me right there! My next step, Geeks to go of course. The only thing I have showing is my wallpaper. I have all the malware programs downloaded but can't get to them. Anti virus, Avast. My email I can receive email on my PC.I am running Vista.
Thank you
Fran Hall

Edited by Rorschach112, 12 April 2010 - 01:47 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Fran7909

Fran7909

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 22 posts

I booted up my lap top,started to run TFC. Then my screen went blue, nothing. I did ctrl,alt,delete. From that a "search window" came up. Something like windows will fine, I tried windows,vista,desktop nothing. I put in google and it took me right there! My next step, Geeks to go of course. The only thing I have showing is my wallpaper. I have all the malware programs downloaded but can't get to them. Anti virus, Avast. My email [email protected], I can receive email on my PC.I am running Vista.
Thank you
Fran Hall


Hey Guys, I fixed it!!!!!! After I posted this I went to your remove malware page. I ran the programs ( not saved) when I rebooted windows came up. I am now running Malwarebytes and Avast.
Thanks for all the help you have given me.

Edited by Fran7909, 11 April 2010 - 08:07 PM.

  • 0

#3
FNP

FNP

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 606 posts
Fran7909-

Hi and welcome to Geeks to Go! :)

Glad to know your problem was solved. :) If there's anything else you need please don't hesitate to ask.

Edited by FearNothingProductions, 11 April 2010 - 08:28 PM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP