Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Heur Exploit Script virus looping to blue screen on start up


  • This topic is locked This topic is locked

#181
JSntgRvr

JSntgRvr

    Global Moderator

  • Global Moderator
  • 11,037 posts
You are welcome!
  • 0

Advertisements


#182
Jan1959

Jan1959

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 255 posts
Hi,
I'm not sure if I should continue with this thread or start a new one so I would be grateful if you could advise me which one to do?

The laptop has been working fine until we had a new router installed. I had no problems connecting it up the first time but after that no matter what I do it will not hold it's connection. It connects and then disconnects. The router can ping the laptop but the laptop cannot ping anything. Network diagnostics does not identify any problems either. I've tried adjusting the settings and using safe mode.

It's probably nothing to do with the original virus but I did notice that I have a problem with the microsoft kernel accoustic echo canceller and as I think that the virus came through via a music site, I was wondering if it was relevant? Avast and MAMB cannot find anything but they have not been updated.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP