Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

DivX won't run


  • Please log in to reply

#1
Tidenova

Tidenova

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 101 posts
I have a couple of movies on my desktop that require DivX codec to play. I sat down to watch one with the family and it would not play, it actually froze the computer. I ran Malwarebytes and ESET online scanner and found absolutely no viruses, I then did it in safe-mode (just in case) and still no viruses. So now I'm thinking the problem is with the DivX package that I have.

I uninstalled DivX and tried to re-install it. However, I received a message of "divx plus installer has been blocked from connecting to the internet due to proxy, network, or security settings." The thing is it was never "blocked" before and I do not have ANY settings set that would in fact block it from downloading.

I don't know whether this is an application issue or a virus, but I don't have any virus logs to post because they are all completely clean.

I was advised on the application forum to post this here. What do I do to resolve the issue, download DivX, and get everything back to normal???

Thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
Tidenova

Tidenova

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 101 posts
Bump
  • 0

#3
Tidenova

Tidenova

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 101 posts
Bump
  • 0

#4
Tidenova

Tidenova

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 101 posts
Sidenote, now in day 3, it seems that my internet is slowing down a little. I don't know if this is related but again, no virus scan is finding anything.
  • 0

#5
Tidenova

Tidenova

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 101 posts
Bump
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP