Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Need help with your computer or device? Want to learn new tech skills? You're in the right place!
Geeks to Go is a friendly community of tech experts who can solve any problem you have. Just create a free account and post your question. Our volunteers will reply quickly and guide you through the steps. Don't let tech troubles stop you. Join Geeks to Go now and get the support you need!

How it Works Create Account
Photo

Computer Hacked, Then Hijacked [Closed]


  • This topic is locked This topic is locked

#46
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
--I no longer have 2 User Accounts (mispelled) in the command prompt window, just one with ME. Last night I had several ideas to try. I am finding windows I never knew about. I did not know I would find a profile and mainly not the window that showed the list of what she had disabled unless i am really reading it wrong.

These are notes from yesterday (I fall asleep at the computer):

I could not boot from any disc--she had disabled both reading and writing to the CD drive. AVG had been disabled. All those scans I ran were a sham. Her last words when she left were "Whatever you do, don't insert either of those green discs." (?)

These are notes from yesterday:

--Now, scans (not AVG) are finding far too much malware, but so far, all want money just to tell me what the infections are, they remove a few. I had hoped to ask you how best to protect myself. I'll check the cleaning guide. I also need to be able to turn my modem off without unplugging the DSL phone cable.

--I had remote access Off, found it On, and turned it Off. Still, yesterday I ran a System Restore, and today that is also disabled. Wifi is disabled (she left it that way saying she would be back to install a new driver on Monday--how is she doing it--more important, how do I stop her or any process she had set in motion?) I don't expect her on Monday. I think that is why I got the password back. I am so unfamiliar with this computer she built that I need to start fresh if at all possible.

--The product key in the computer is not the same as the one I read you from the Toshiba computer. But the one in Windows says Windows is activated. (?)

--These are some of the files she disabled: Defrag, Google Update, Event Viewer, (a couple of days ago, I was prompted for permission to make a DVD. Arc Server Doc mgr, AVG Registry editor, AVG Serial Browser, Diagnostics, Disc Mgmnt, Administrators-MA-PC,and Administrator-MA-PC (One ends in S, the other does not and the same with Guest and Guests. I tried to create a system image disc. It seems like she sees what I do and blocks it.

Now i see the users and permissions window. It was never like this:

--Current Owner: System>Administrators>(MA-PC\Admin)>MA-PC\ME The > means it is on the next line down.

--The SM Bus Controller is outdated. But so was Toshiba's laptop checkup. Now it is up to date, but the icon is entirely different. This had something to do with Norton, which Toshiba uses in a lot of it's products.

--Under Credentials Manager, is singer & password, singerPC--I cannot delete those.

--Under Profiles stored on this Computer: singer-PC\ME 9.61 Local.

--Under Variables--os Windows-NT>2 temp files, username SYSTEM>windir C:Windows

--her filename is now Metta-PC. (I changed my password when I saw that--but is that nearly enough?).

I ran many scans. I always came up clean before--Once, months ago, I found 2 trojans, and the rest were cookies. But now, I get hundreds, depending on what product i choose. I will see what i can do and find today.

Does any of this look familiar to you, as in a procedure a crook would use, and if so, why?

I will see what I find today, Friday, though that mosquito and the pain have me at 5 sleepless nights.
  • 0

Advertisements


#47
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Until such time as we can reset windows then we can not really achieve anything
And for that we either need to restore to factory settings or get the system to read a windows Dvd
  • 0

#48
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
Ie Windows DVD: are you referring to the green discs? I spent 12 hours just hunting--she is everywhere. I cannot get to UAC--not for awhile. I get a window that show only MA and administrator underneath. If I try to do anything with it, like see more, change password, doesn't matter, the computer always starts out with if you want to (whatever) to this User account. So while it says I am the admin, the computer sees me as a user. More later.

I changed ME to an admin acct, but I don't think I can do that with a user acct. When i type Show All Users, I get MA, ME, and Guest.

For now, my CD drive is working. I am concerned--the thief said whatever you do, don't install those green discs--but she is in this for her--Did she sabotage the discs, or did she know I would discover that my drive was disabled? I do not know what to do with them. One is 32 bit, one is 64 bit. Which do I install first? Or is it too great a risk?

I cannot access the UAC window--I get one window showing MA as admin, but I did get into the system options section, where homegroup had been removed (I had opted out of it which may be why-may be why it was not on the system options password window. The only option there is ME.

She created a network, which is where she, as singer, is hiding. I tried to change ME to an administrator account, but fear that she is the only one who can do that on this computer. When I enter show all user accts, I get MA, ME, and Guest. She got the admin privileges for this computer.

What if I change to another ISP?

I found her online in the middle of the night. Today i found that she has remote access straight into my email account, she disabled Avast, installed and disabled AVG, removed malwarebytes, but when I reinstalled it, it read me as a User. But nowhere can I delete that user account and I doubt that trying to change it to an admin acct without admin privileges worked. Last night she got in. I saw logged in and when I went to do something (shut off?), I was told that another user was logged in and if I did that she might lose her work. So I did whatever it was.

I have been at this all day every day & have done too much to remember. I want very much to restore to factory default. Is it possible to wipe this drive clean?

I am far too ill for this game. I changed my login password, but am afraid to shut down in case I cannot get in. I think I can now reinstall Avast--she blocked me from using Downloads--the only hope is despite how little I know, she thinks I know less.

Edited by traveler818, 20 November 2012 - 05:22 PM.

  • 0

#49
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
OK if the green discs are marked windows then insert the 64 bit one and restart the computer
When you reboot you should get the following prompt on a black screen :

Press any key to boot from CD

Press a key on the keyboard
The windows setup programme will start to load

Follow the prompts until the following page where you will want to select Custom install

[attachment=61635:windows-7-install-9.jpg]

The next page select your main drive (probably the only one)
[attachment=61636:windows-7-clean-install-A.jpg]

Accept the warning once selected
[attachment=61637:windows-7-clean-install-C.jpg]

This will now totally wipe the drive and install a fresh windows that you will be in charge of
  • 0

#50
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0

#51
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
User returned
  • 0

#52
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
The hacker damaged the computer badly. I have a new hard drive, motherboard, and 2 other parts I can tell you when I find the paper they are on. Toshiba refuses to tell me. (?)

I just turned the DSL on today--another problem ie wifi.

I held the number 0 on the keypad, started and restored the computer to factory default. Then having had the CD drive repaired, I loaded the green disc. There were problems with both which I will tell you if you need to know. I have Norton free full-time for a month but it is acting up too.

The hacker is still here. She was a tech and has all the tools. Despite no internet til today for me, she logged on 30 seconds after I did 24/7 with online access, I believe. She learned how I knew she was there and made it harder still to find her--unless you can find her, I at least need my only remaining warning signals back--I will wait for feedback--I want her GONE. She has totally hidden her account but nearly disabled my acct altogether--I shut down just before she could finish. She added a guest acct that I cannot delete but it is not needed and may help me spot her when it is gone. She has totally blocked the user window showing who had what privileges. She had made herself Administrator$ and User$. Now I just see 2 accts, mine, and "guest," which I need to delete but can't. That may help me spot her again. More on that if nec.

Her motive was to get this computer to run in compatibility mode with a 32-bit XP, Service pack 3, and somehow has our computers linked, I think. I have Norton full time and it is having problems. Separately, she hid it in the last 24 hours. Every minute I am online, so is she.

More details after I hear from you. (Microsoft said to get my name off this computer, and every name I have used until she is gone, hence the new email for starters).

If I do not reply again, it will be for the same reason--I am concerned at best. Thank you.
  • 0

#53
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
OK lets see if there is a logmein type programme

Download OTL to your Desktop
Secondary link
  • Double click on the icon to run it. Make sure all other windows are closed and to let it run uninterrupted.

    Posted Image
  • Select All Users
  • Under the Custom Scan box paste this in

    netsvcs
    BASESERVICES
    %SYSTEMDRIVE%\*.exe
    /md5start
    services.*
    explorer.exe
    winlogon.exe
    Userinit.exe
    svchost.exe
    winsock.*
    /md5stop
    CREATERESTOREPOINT

  • Click the Run Scan button. Do not change any settings unless otherwise told to do so. The scan wont take long.
  • When the scan completes, it will open two notepad windows. OTL.Txt and Extras.Txt. These are saved in the same location as OTL.
  • Post both logs

  • 0

#54
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
So far I have logmein. I had a devil of a time logging in here and couldn't get into my email at all.

Despite cutting power overnight, the wireless light was on when I turned it on. ATT tried to tell me I need a wireless adapter and that this computer doesn't have wifi--it got a bit ugly. The icon for wireless is gone.
She disabled the Norton shortcut and the option to restore it--and what else?--she clearly doesn't like it.

***

OTL logfile created on: 1/15/2013 9:52:25 AM - Run 1
OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Carrie\Downloads
64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstation
Internet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)
Locale: 00000409 | Country: United States | Language: ENU | Date Format: M/d/yyyy

3.95 Gb Total Physical Memory | 2.33 Gb Available Physical Memory | 58.96% Memory free
7.90 Gb Paging File | 6.11 Gb Available in Paging File | 77.33% Paging File free
Paging file location(s): ?:\pagefile.sys [binary data]

%SystemDrive% = C: | %SystemRoot% = C:\windows | %ProgramFiles% = C:\Program Files (x86)
Drive C: | 438.48 Gb Total Space | 407.93 Gb Free Space | 93.03% Space Free | Partition Type: NTFS

Computer Name: CARRIE-PC | User Name: Carrie | Logged in as Administrator.
Boot Mode: Normal | Scan Mode: All users | Include 64bit Scans
Company Name Whitelist: Off | Skip Microsoft Files: Off | No Company Name Whitelist: On | File Age = 30 Days

========== Processes (SafeList) ==========

PRC - [2013/01/15 09:47:40 | 000,602,112 | ---- | M] (OldTimer Tools) -- C:\Users\Carrie\Downloads\OTL.exe
PRC - [2013/01/13 19:35:46 | 000,307,376 | ---- | M] (Google Inc.) -- C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbarUser_32.exe
PRC - [2012/06/15 18:24:19 | 000,138,272 | R--- | M] (Symantec Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\ccsvchst.exe
PRC - [2011/11/02 22:12:13 | 000,243,360 | ---- | M] (Adobe Systems, Inc.) -- C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashUtil10u_ActiveX.exe
PRC - [2011/07/19 07:59:30 | 000,126,392 | R--- | M] (Symantec Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\ccSvcHst.exe
PRC - [2011/07/19 07:48:25 | 000,123,320 | R--- | M] (Symantec Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\SymcPCCULaunchSvc.exe
PRC - [2011/06/13 15:52:23 | 001,011,768 | ---- | M] (Google Inc.) -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe
PRC - [2010/12/20 18:30:38 | 002,656,280 | ---- | M] (Intel Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\UNS\UNS.exe
PRC - [2010/12/20 18:30:36 | 000,325,656 | ---- | M] (Intel Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\LMS\LMS.exe
PRC - [2010/06/04 16:32:58 | 000,252,792 | ---- | M] (TOSHIBA) -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Sleep Utility\TSleepSrv.exe
PRC - [2008/11/09 12:48:14 | 000,602,392 | ---- | M] (Yahoo! Inc.) -- C:\Program Files (x86)\Yahoo!\SoftwareUpdate\YahooAUService.exe


========== Modules (No Company Name) ==========

MOD - [2011/06/13 15:52:21 | 000,329,272 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\ppgooglenaclpluginchrome.dll
MOD - [2011/06/13 15:52:20 | 003,649,592 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\pdf.dll
MOD - [2011/06/13 15:50:47 | 000,104,520 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\avutil-50.dll
MOD - [2011/06/13 15:50:45 | 000,203,848 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\avformat-52.dll
MOD - [2011/06/13 15:50:43 | 001,846,344 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\avcodec-52.dll


========== Services (SafeList) ==========

SRV:64bit: - [2011/07/01 11:46:14 | 000,828,856 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\TPHM\TPCHSrv.exe -- (TPCHSrv)
SRV:64bit: - [2011/06/09 20:10:00 | 000,138,152 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA HDD SSD Alert\TosSmartSrv.exe -- (TOSHIBA HDD SSD Alert Service)
SRV:64bit: - [2011/05/24 09:58:12 | 000,294,848 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\TECO\TecoService.exe -- (TOSHIBA eco Utility Service)
SRV:64bit: - [2011/05/17 14:34:18 | 000,574,896 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\Power Saver\TosCoSrv.exe -- (TosCoSrv)
SRV:64bit: - [2010/10/20 13:41:00 | 000,138,656 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\TODDSrv.exe -- (TODDSrv)
SRV:64bit: - [2010/09/22 17:10:10 | 000,057,184 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Disabled | Stopped] -- C:\Program Files\Windows Live\Mesh\wlcrasvc.exe -- (wlcrasvc)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:27 | 001,011,712 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files\Windows Defender\MpSvc.dll -- (WinDefend)
SRV - [2012/06/15 18:24:19 | 000,138,272 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\ccSvcHst.exe -- (NIS)
SRV - [2011/11/06 10:14:12 | 002,191,240 | ---- | M] (Toshiba America Information Systems.) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ToshibaRegistration\TaisRegistPinger.exe -- (taisregispinger)
SRV - [2011/07/19 07:59:30 | 000,126,392 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\ccSvcHst.exe -- (PCCUJobMgr)
SRV - [2011/07/19 07:48:25 | 000,123,320 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\SymcPCCULaunchSvc.exe -- (Norton PC Checkup Application Launcher)
SRV - [2011/07/11 17:16:06 | 000,057,216 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Service Station\TMachInfo.exe -- (TMachInfo)
SRV - [2010/12/20 18:30:38 | 002,656,280 | ---- | M] (Intel Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\UNS\UNS.exe -- (UNS)
SRV - [2010/12/20 18:30:36 | 000,325,656 | ---- | M] (Intel Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\LMS\LMS.exe -- (LMS)
SRV - [2010/10/12 09:59:12 | 000,206,072 | ---- | M] (WildTangent, Inc.) [On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\GamesAppService.exe -- (GamesAppService)
SRV - [2010/03/18 13:16:28 | 000,130,384 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Stopped] -- C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe -- (clr_optimization_v4.0.30319_32)
SRV - [2009/06/10 13:23:09 | 000,066,384 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Disabled | Stopped] -- C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe -- (clr_optimization_v2.0.50727_32)
SRV - [2008/11/09 12:48:14 | 000,602,392 | ---- | M] (Yahoo! Inc.) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Yahoo!\SoftwareUpdate\YahooAUService.exe -- (YahooAUService)


========== Driver Services (SafeList) ==========

DRV:64bit: - [2013/01/14 17:20:50 | 000,175,736 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.SYS -- (SymEvent)
DRV:64bit: - [2012/08/23 06:10:20 | 000,019,456 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\rdpvideominiport.sys -- (RdpVideoMiniport)
DRV:64bit: - [2012/08/23 06:08:26 | 000,030,208 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TsUsbGD.sys -- (TsUsbGD)
DRV:64bit: - [2012/08/23 06:07:35 | 000,057,856 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TsUsbFlt.sys -- (TsUsbFlt)
DRV:64bit: - [2012/07/05 18:17:58 | 000,037,536 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.sys -- (SRTSPX)
DRV:64bit: - [2012/07/05 18:17:57 | 000,737,952 | ---- | M] (Symantec Corporation) [File_System | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.sys -- (SRTSP)
DRV:64bit: - [2012/06/06 20:43:38 | 000,167,072 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.sys -- (ccSet_NIS)
DRV:64bit: - [2012/05/21 17:37:12 | 001,129,120 | ---- | M] (Symantec Corporation) [File_System | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa64.sys -- (SymEFA)
DRV:64bit: - [2012/04/17 18:13:32 | 000,405,624 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnets.sys -- (SymNetS)
DRV:64bit: - [2012/04/17 17:42:14 | 000,190,072 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ironx64.sys -- (SymIRON)
DRV:64bit: - [2012/02/29 22:46:16 | 000,023,408 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Recognizer | Boot | Unknown] -- C:\windows\SysNative\drivers\fs_rec.sys -- (Fs_Rec)
DRV:64bit: - [2011/08/31 12:53:20 | 012,306,848 | ---- | M] (Intel Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\igdkmd64.sys -- (igfx)
DRV:64bit: - [2011/07/25 10:18:36 | 000,451,192 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds64.sys -- (SymDS)
DRV:64bit: - [2011/07/08 17:06:08 | 000,307,304 | ---- | M] (Realtek Semiconductor Corp.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\rtsuvstor.sys -- (RSUSBVSTOR)
DRV:64bit: - [2011/07/07 15:02:00 | 001,576,576 | ---- | M] (Conexant Systems Inc.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\CHDRT64.sys -- (CnxtHdAudService)
DRV:64bit: - [2011/05/20 09:53:44 | 000,557,848 | ---- | M] (Intel Corporation) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\iaStor.sys -- (iaStor)
DRV:64bit: - [2011/03/10 22:41:12 | 000,107,904 | ---- | M] (Advanced Micro Devices) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\amdsata.sys -- (amdsata)
DRV:64bit: - [2011/03/10 22:41:12 | 000,027,008 | ---- | M] (Advanced Micro Devices) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\amdxata.sys -- (amdxata)
DRV:64bit: - [2011/02/08 19:07:00 | 000,038,096 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\PGEffect.sys -- (PGEffect)
DRV:64bit: - [2011/02/03 19:59:06 | 001,413,680 | ---- | M] (Synaptics Incorporated) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\SynTP.sys -- (SynTP)
DRV:64bit: - [2010/12/01 16:12:06 | 000,250,984 | ---- | M] (Realtek Semiconductor Corp.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\RtsUStor.sys -- (RSUSBSTOR)
DRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:47 | 000,078,720 | ---- | M] (Hewlett-Packard Company) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\HpSAMD.sys -- (HpSAMD)
DRV:64bit: - [2010/11/08 12:44:40 | 000,076,912 | ---- | M] (Atheros Communications, Inc.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\L1C62x64.sys -- (L1C)
DRV:64bit: - [2010/10/19 16:34:26 | 000,056,344 | ---- | M] (Intel Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\HECIx64.sys -- (MEIx64)
DRV:64bit: - [2010/10/15 01:28:16 | 000,317,440 | ---- | M] (Intel® Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\IntcDAud.sys -- (IntcDAud)
DRV:64bit: - [2009/07/30 19:22:04 | 000,027,784 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\tdcmdpst.sys -- (tdcmdpst)
DRV:64bit: - [2009/07/14 15:31:18 | 000,026,840 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TVALZ_O.SYS -- (TVALZ)
DRV:64bit: - [2009/07/13 17:52:20 | 000,194,128 | ---- | M] (AMD Technologies Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\amdsbs.sys -- (amdsbs)
DRV:64bit: - [2009/07/13 17:48:04 | 000,065,600 | ---- | M] (LSI Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\lsi_sas2.sys -- (LSI_SAS2)
DRV:64bit: - [2009/07/13 17:45:55 | 000,024,656 | ---- | M] (Promise Technology) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\stexstor.sys -- (stexstor)
DRV:64bit: - [2009/06/24 15:36:48 | 000,482,384 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\tos_sps64.sys -- (tos_sps64)
DRV:64bit: - [2009/06/19 19:15:22 | 000,014,472 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TVALZFL.sys -- (TVALZFL)
DRV:64bit: - [2009/06/15 12:58:50 | 000,012,800 | ---- | M] (TOSHIBA) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\QIOMem.sys -- (QIOMem)
DRV:64bit: - [2009/06/10 13:01:11 | 001,485,312 | ---- | M] (Conexant Systems, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\VSTDPV6.SYS -- (SrvHsfV92)
DRV:64bit: - [2009/06/10 13:01:11 | 000,740,864 | ---- | M] (Conexant Systems, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\VSTCNXT6.SYS -- (SrvHsfWinac)
DRV:64bit: - [2009/06/10 13:01:11 | 000,292,864 | ---- | M] (Conexant Systems, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\VSTAZL6.SYS -- (SrvHsfHDA)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:34:33 | 003,286,016 | ---- | M] (Broadcom Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\evbda.sys -- (ebdrv)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:34:28 | 000,468,480 | ---- | M] (Broadcom Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\bxvbda.sys -- (b06bdrv)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:34:23 | 000,270,848 | ---- | M] (Broadcom Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\b57nd60a.sys -- (b57nd60a)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:31:59 | 000,031,232 | ---- | M] (Hauppauge Computer Works, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\hcw85cir.sys -- (hcw85cir)
DRV - [2013/01/14 18:10:50 | 002,084,000 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\VirusDefs\20130114.023\ex64.sys -- (NAVEX15)
DRV - [2013/01/14 18:10:50 | 000,126,112 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\VirusDefs\20130114.023\eng64.sys -- (NAVENG)
DRV - [2013/01/14 11:37:33 | 000,484,512 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\eeCtrl64.sys -- (eeCtrl)
DRV - [2013/01/14 11:37:33 | 000,138,912 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\EraserUtilRebootDrv.sys -- (EraserUtilRebootDrv)
DRV - [2013/01/13 08:20:32 | 000,513,184 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\IPSDefs\20130113.001\IDSviA64.sys -- (IDSVia64)
DRV - [2013/01/07 20:19:30 | 001,384,608 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\BASHDefs\20130107.001\BHDrvx64.sys -- (BHDrvx64)
DRV - [2010/04/30 14:09:44 | 000,020,096 | ---- | M] (Printing Communications Assoc., Inc. (PCAUSA)) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\MRESP50.sys -- (MRESP50)
DRV - [2010/04/30 14:09:22 | 000,021,248 | ---- | M] (Printing Communications Assoc., Inc. (PCAUSA)) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\MREMP50.sys -- (MREMP50)
DRV - [2009/07/13 17:19:10 | 000,019,008 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [File_System | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\drivers\wimmount.sys -- (WIMMount)


========== Standard Registry (SafeList) ==========


========== Internet Explorer ==========

IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes,DefaultScope = {96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}
IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes\{96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP
IE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
IE - HKLM\..\SearchScopes,DefaultScope = {96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}
IE - HKLM\..\SearchScopes\{96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP


IE - HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 0

IE - HKU\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 0



IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://start.toshiba.com
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchDefaultBranded = 1
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.att.net/
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes,DefaultScope = {F6F6A286-F700-454B-A18E-B715E962DD20}
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes\{96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes\{DECA3892-BA8F-44b8-A993-A466AD694AE4}: "URL" = http://search.yahoo....ms}&fr=chr-atty
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes\{F6F6A286-F700-454B-A18E-B715E962DD20}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 0
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyOverride" = <local>


========== FireFox ==========

FF:64bit: - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@adobe.com/FlashPlayer: C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll ()
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@java.com/JavaPlugin: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin\npjp2.dll (Sun Microsystems, Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0: c:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\4.0.50401.0\npctrl.dll ( Microsoft Corporation)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/WLPG,version=15.4.3502.0922: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll (Microsoft Corporation)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/WLPG,version=15.4.3538.0513: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll (Microsoft Corporation)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@Motive.com/NpMotive,version=1.0: C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\npMotive.dll (Alcatel-Lucent)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=3: C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.57\npGoogleUpdate3.dll (Google Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=9: C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.57\npGoogleUpdate3.dll (Google Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@WildTangent.com/GamesAppPresenceDetector,Version=1.0: C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\BrowserIntegration\Registered\0\NP_wtapp.dll ()

FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{BBDA0591-3099-440a-AA10-41764D9DB4DB}: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\IPSFFPlgn\ [2013/01/14 16:56:59 | 000,000,000 | ---D | M]
FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{2D3F3651-74B9-4795-BDEC-6DA2F431CB62}: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\coFFPlgn\ [2013/01/15 09:35:42 | 000,000,000 | ---D | M]


========== Chrome ==========

CHR - default_search_provider: Google (Enabled)
CHR - default_search_provider: search_url = {google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q={searchTerms}
CHR - default_search_provider: suggest_url = {google:baseSuggestURL}search?client=chrome&hl={language}&q={searchTerms}
CHR - homepage: http://start.toshiba.com
CHR - plugin: Shockwave Flash (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\gcswf32.dll
CHR - plugin: Shockwave Flash (Enabled) = C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
CHR - plugin: Java Deployment Toolkit 6.0.250.6 (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin\npdeployJava1.dll
CHR - plugin: Java™ Platform SE 6 U25 (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin\npjp2.dll
CHR - plugin: Adobe Acrobat (Disabled) = C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Browser\nppdf32.dll
CHR - plugin: Silverlight Plug-In (Enabled) = c:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\4.0.50401.0\npctrl.dll
CHR - plugin: Chrome NaCl (Disabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\ppGoogleNaClPluginChrome.dll
CHR - plugin: Chrome PDF Viewer (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\pdf.dll
CHR - plugin: Motive Plugin (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\npMotive.dll
CHR - plugin: Google Update (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.57\npGoogleUpdate3.dll
CHR - plugin: WildTangent Games App Presence Detector (Enabled) = C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\BrowserIntegration\Registered\0\NP_wtapp.dll
CHR - plugin: Windows Live\u0099 Photo Gallery (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll
CHR - plugin: Default Plug-in (Enabled) = default_plugin

O1 HOSTS File: ([2009/06/10 13:00:26 | 000,000,824 | ---- | M]) - C:\Windows\SysNative\drivers\etc\hosts
O2:64bit: - BHO: (Google Toolbar Helper) - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll (Google Inc.)
O2:64bit: - BHO: (TOSHIBA Media Controller Plug-in) - {F3C88694-EFFA-4d78-B409-54B7B2535B14} - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Media Controller Plug-in\x64\TOSHIBAMediaControllerIE.dll (<TOSHIBA>)
O2 - BHO: (&Yahoo! Toolbar Helper) - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll (Yahoo! Inc.)
O2 - BHO: (Norton Identity Protection) - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\coieplg.dll (Symantec Corporation)
O2 - BHO: (Norton Vulnerability Protection) - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\ips\ipsbho.dll (Symantec Corporation)
O2 - BHO: (TOSHIBA Media Controller Plug-in) - {F3C88694-EFFA-4d78-B409-54B7B2535B14} - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Media Controller Plug-in\TOSHIBAMediaControllerIE.dll (<TOSHIBA>)
O2 - BHO: (SingleInstance Class) - {FDAD4DA1-61A2-4FD8-9C17-86F7AC245081} - C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\YTSingleInstance.dll (Yahoo! Inc)
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (Google Toolbar) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll (Google Inc.)
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3 - HKLM\..\Toolbar: (Norton Toolbar) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\coieplg.dll (Symantec Corporation)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (att.net Toolbar) - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll (Yahoo! Inc.)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3:64bit: - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\Toolbar\WebBrowser: (Google Toolbar) - {2318C2B1-4965-11D4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll (Google Inc.)
O3 - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\Toolbar\WebBrowser: (Norton Toolbar) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\coieplg.dll (Symantec Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [] File not found
O4:64bit: - HKLM..\Run: [cAudioFilterAgent] C:\Program Files\CONEXANT\cAudioFilterAgent\cAudioFilterAgent64.exe (Conexant Systems, Inc.)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [HotKeysCmds] C:\Windows\SysNative\hkcmd.exe (Intel Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [HSON] C:\Program Files\TOSHIBA\TBS\HSON.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [IgfxTray] C:\Windows\SysNative\igfxtray.exe (Intel Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [Persistence] C:\Windows\SysNative\igfxpers.exe (Intel Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [SmartAudio] C:\Program Files\CONEXANT\SAII\SAIICpl.exe (Conexant Systems, Inc.)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TCrdMain] C:\Program Files\TOSHIBA\FlashCards\TCrdMain.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [Teco] C:\Program Files\TOSHIBA\TECO\Teco.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosNC] C:\Program Files\TOSHIBA\BulletinBoard\TosNcCore.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosReelTimeMonitor] C:\Program Files\TOSHIBA\ReelTime\TosReelTimeMonitor.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosSENotify] C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA HDD SSD Alert\TosWaitSrv.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosVolRegulator] C:\Program Files\TOSHIBA\TosVolRegulator\TosVolRegulator.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosWaitSrv] C:\Program Files\TOSHIBA\TPHM\TosWaitSrv.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TPwrMain] C:\Program Files\TOSHIBA\Power Saver\TPwrMain.exe (TOSHIBA Corporation)
O4 - HKLM..\Run: [NortonOnlineBackupReminder] C:\Program Files (x86)\Toshiba\Toshiba Online Backup\Activation\TOBuActivation.exe (Toshiba)
O4 - HKLM..\Run: [ToshibaAppPlace] C:\Program Files (x86)\Toshiba\Toshiba App Place\ToshibaAppPlace.exe (Toshiba)
O4 - HKLM..\Run: [ToshibaServiceStation] C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Service Station\ToshibaServiceStation.exe (TOSHIBA Corporation)
O4 - HKLM..\Run: [TSleepSrv] C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Sleep Utility\TSleepSrv.exe (TOSHIBA)
O4 - HKU\S-1-5-19..\Run: [Sidebar] C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Sidebar.exe (Microsoft Corporation)
O4 - HKU\S-1-5-20..\Run: [Sidebar] C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Sidebar.exe (Microsoft Corporation)
O4 - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000..\Run: [DriverBoost] C:\Program Files (x86)\DriverBoost\DriverBoost\DriverBoost.exe (PC Drivers Headquarters)
O4 - HKU\S-1-5-19..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-20..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoActiveDesktop = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoActiveDesktopChanges = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: ConsentPromptBehaviorUser = 3
O8:64bit: - Extra context menu item: Google Sidewiki... - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\Component\GoogleToolbarDynamic_mui_en_6CE5017F567343CA.dll (Google Inc.)
O8 - Extra context menu item: Google Sidewiki... - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\Component\GoogleToolbarDynamic_mui_en_6CE5017F567343CA.dll (Google Inc.)
O1364bit: - gopher Prefix: missing
O13 - gopher Prefix: missing
O16 - DPF: {8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93} http://java.sun.com/...indows-i586.cab (Java Plug-in 1.6.0_25)
O16 - DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0025-ABCDEFFEDCBA} http://java.sun.com/...indows-i586.cab (Java Plug-in 1.6.0_25)
O16 - DPF: {CAFEEFAC-FFFF-FFFF-FFFF-ABCDEFFEDCBA} http://java.sun.com/...indows-i586.cab (Java Plug-in 1.6.0_25)
O16 - DPF: {E0FEE963-BB53-4215-81AD-B28C77384644} https://pattcw.att.m...Installer64.cab (WebBrowserType Class)
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters: DhcpNameServer = 192.168.1.254
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{D47ED220-5D3E-423D-8903-B95F18B3162B}: DhcpNameServer = 192.168.1.254
O18:64bit: - Protocol\Handler\livecall - No CLSID value found
O18:64bit: - Protocol\Handler\msnim - No CLSID value found
O18:64bit: - Protocol\Handler\wlmailhtml - No CLSID value found
O18:64bit: - Protocol\Handler\wlpg - No CLSID value found
O20:64bit: - HKLM Winlogon: Shell - (explorer.exe) - C:\windows\explorer.exe (Microsoft Corporation)
O20:64bit: - HKLM Winlogon: UserInit - (C:\Windows\system32\userinit.exe) - C:\Windows\SysNative\userinit.exe (Microsoft Corporation)
O20 - HKLM Winlogon: Shell - (explorer.exe) - C:\windows\SysWow64\explorer.exe (Microsoft Corporation)
O20 - HKLM Winlogon: UserInit - (userinit.exe) - C:\windows\SysWow64\userinit.exe (Microsoft Corporation)
O20:64bit: - Winlogon\Notify\igfxcui: DllName - (igfxdev.dll) - C:\windows\SysNative\igfxdev.dll (Intel Corporation)
O21:64bit: - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.
O21 - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.
O32 - HKLM CDRom: AutoRun - 1
O34 - HKLM BootExecute: (autocheck autochk *)
O35:64bit: - HKLM\..comfile [open] -- "%1" %*
O35:64bit: - HKLM\..exefile [open] -- "%1" %*
O35 - HKLM\..comfile [open] -- "%1" %*
O35 - HKLM\..exefile [open] -- "%1" %*
O37:64bit: - HKLM\...com [@ = comfile] -- "%1" %*
O37:64bit: - HKLM\...exe [@ = exefile] -- "%1" %*
O37 - HKLM\...com [@ = comfile] -- "%1" %*
O37 - HKLM\...exe [@ = exefile] -- "%1" %*
O38 - SubSystems\\Windows: (ServerDll=winsrv:UserServerDllInitialization,3)
O38 - SubSystems\\Windows: (ServerDll=winsrv:ConServerDllInitialization,2)
O38 - SubSystems\\Windows: (ServerDll=sxssrv,4)


CREATERESTOREPOINT
Restore point Set: OTL Restore Point

========== Files/Folders - Created Within 30 Days ==========

[2013/01/15 09:27:35 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\CrashDumps
[2013/01/15 09:27:32 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Macromedia
[2013/01/14 17:20:39 | 000,405,624 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnets.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 001,129,120 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,737,952 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,451,192 | R--- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,190,072 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ironx64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,167,072 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,037,536 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.sys
[2013/01/14 17:20:16 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009
[2013/01/14 15:47:07 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Diagnostics
[2013/01/14 15:12:58 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\UAB
[2013/01/14 15:12:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\PC_Drivers_Headquarters
[2013/01/14 15:12:49 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Driver Boost
[2013/01/14 15:12:10 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\DriverBoost
[2013/01/14 15:11:11 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\DriverBoost
[2013/01/14 11:55:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysWow64\Wat
[2013/01/14 11:55:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\Wat
[2013/01/14 11:42:59 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared
[2013/01/14 11:20:20 | 000,054,376 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\WdfLdr.sys
[2013/01/14 11:20:20 | 000,009,728 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\Wdfres.dll
[2013/01/14 11:16:45 | 000,015,360 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\RdpGroupPolicyExtension.dll
[2013/01/14 11:16:45 | 000,013,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TsUsbRedirectionGroupPolicyExtension.dll
[2013/01/14 11:16:45 | 000,013,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TsUsbRedirectionGroupPolicyControl.exe
[2013/01/14 11:16:44 | 000,057,856 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\TsUsbFlt.sys
[2013/01/14 11:16:44 | 000,030,208 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\TsUsbGD.sys
[2013/01/14 11:16:44 | 000,019,456 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\rdpvideominiport.sys
[2013/01/14 11:16:43 | 001,048,064 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\mstsc.exe
[2013/01/14 11:16:43 | 000,384,000 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wksprt.exe
[2013/01/14 11:16:43 | 000,322,560 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\aaclient.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,269,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\aaclient.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,243,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpudd.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,228,864 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpendp_winip.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,192,000 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\rdpendp_winip.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,062,976 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TSWbPrxy.exe
[2013/01/14 11:16:43 | 000,054,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\MsRdpWebAccess.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,046,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\MsRdpWebAccess.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,044,032 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\tsgqec.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TsUsbGDCoInstaller.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,037,376 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\tsgqec.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,018,432 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wksprtPS.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,016,896 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\wksprtPS.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 005,773,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\mstscax.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 004,916,224 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\mstscax.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 003,174,912 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpcorets.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 001,123,840 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\mstsc.exe
[2013/01/14 11:03:37 | 000,248,320 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ieui.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,237,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\url.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,231,936 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\url.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,176,640 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ieui.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,173,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ieUnatt.exe
[2013/01/14 11:03:37 | 000,142,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ieUnatt.exe
[2013/01/14 11:03:37 | 000,096,768 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\mshtmled.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,073,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\mshtmled.dll
[2013/01/14 11:03:36 | 002,312,704 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\jscript9.dll
[2013/01/14 11:03:36 | 001,494,528 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\inetcpl.cpl
[2013/01/14 11:03:36 | 001,427,968 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\inetcpl.cpl
[2013/01/14 11:03:36 | 000,729,088 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msfeeds.dll
[2013/01/14 11:03:35 | 000,816,640 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\jscript.dll
[2013/01/14 11:03:35 | 000,717,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\jscript.dll
[2013/01/14 11:03:35 | 000,599,040 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\vbscript.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,367,616 | ---- | C] (Adobe Systems Incorporated) -- C:\windows\SysNative\atmfd.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,295,424 | ---- | C] (Adobe Systems Incorporated) -- C:\windows\SysWow64\atmfd.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,046,080 | ---- | C] (Adobe Systems) -- C:\windows\SysNative\atmlib.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,034,304 | ---- | C] (Adobe Systems) -- C:\windows\SysWow64\atmlib.dll
[2013/01/14 11:00:03 | 000,194,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFPlatform.dll
[2013/01/14 11:00:03 | 000,045,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFCoinstaller.dll
[2013/01/14 11:00:02 | 000,744,448 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFx.dll
[2013/01/14 11:00:02 | 000,229,888 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFHost.exe
[2013/01/14 10:50:08 | 000,081,408 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\imagehlp.dll
[2013/01/14 10:50:08 | 000,023,408 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\fs_rec.sys
[2013/01/14 10:34:53 | 002,746,368 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\gameux.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 002,576,384 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\gameux.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 000,441,856 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\Wpc.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 000,308,736 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\Wpc.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 000,055,296 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\cero.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,051,712 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\esrb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,051,712 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\esrb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,046,592 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\fpb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,046,592 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\fpb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,045,568 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\oflc-nz.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,045,568 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\oflc-nz.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,044,544 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegibbfc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,044,544 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegibbfc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\csrr.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\csrr.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,040,960 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\cob-au.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,040,960 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\cob-au.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,030,720 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\usk.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,030,720 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\usk.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,023,552 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\oflc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,023,552 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\oflc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,021,504 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\grb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,021,504 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\grb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegi-pt.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegi-pt.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegi-fi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegi-fi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,015,360 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\djctq.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,015,360 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\djctq.rs
[2013/01/14 10:34:52 | 000,055,296 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\cero.rs
[2013/01/14 10:34:36 | 000,226,816 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\dhcpcore6.dll
[2013/01/14 10:34:36 | 000,193,536 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\dhcpcore6.dll
[2013/01/14 10:34:36 | 000,055,296 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\dhcpcsvc6.dll
[2013/01/14 10:34:33 | 000,800,768 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\usp10.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 001,161,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\kernel32.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,424,448 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\KernelBase.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,338,432 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\conhost.exe
[2013/01/14 10:34:07 | 000,215,040 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\winsrv.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,025,600 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\setup16.exe
[2013/01/14 10:34:07 | 000,014,336 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ntvdm64.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,007,680 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\instnm.exe
[2013/01/14 10:34:07 | 000,005,120 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\wow32.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-rtlsupport-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,362,496 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wow64win.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,243,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wow64.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,016,384 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntvdm64.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,013,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wow64cpu.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,006,144 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,005,120 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-file-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-processthreads-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-sysinfo-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-sysinfo-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-synch-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-synch-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-misc-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-localregistry-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-localization-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-processenvironment-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-namedpipe-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-memory-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-interlocked-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-heap-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-string-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-string-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-io-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-handle-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-fibers-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-errorhandling-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-console-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,002,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\user.exe
[2013/01/14 10:34:05 | 000,006,144 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,005,120 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-file-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-processthreads-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-localregistry-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-localization-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-rtlsupport-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-processenvironment-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-namedpipe-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-misc-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-memory-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-heap-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-profile-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-profile-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-io-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-interlocked-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-handle-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-fibers-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-errorhandling-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-delayload-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-delayload-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-debug-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-debug-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-datetime-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-datetime-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-console-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:33:48 | 000,503,808 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\srcore.dll
[2013/01/14 10:33:48 | 000,041,472 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\RNDISMP.sys
[2013/01/14 10:33:45 | 001,448,448 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\lsasrv.dll
[2013/01/14 10:33:37 | 000,509,952 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntshrui.dll
[2013/01/14 10:33:33 | 000,002,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\msxml3r.dll
[2013/01/14 10:33:33 | 000,002,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msxml3r.dll
[2013/01/14 10:33:31 | 000,805,376 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\cdosys.dll
[2013/01/14 10:33:30 | 001,133,568 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\cdosys.dll
[2013/01/14 10:33:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Book Place
[2013/01/14 10:33:16 | 000,956,928 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\localspl.dll
[2013/01/14 10:33:15 | 000,149,504 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpcorekmts.dll
[2013/01/14 10:33:15 | 000,077,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpwsx.dll
[2013/01/14 10:33:15 | 000,009,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdrmemptylst.exe
[2013/01/14 10:33:00 | 000,376,688 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\netio.sys
[2013/01/14 10:33:00 | 000,246,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\netcorehc.dll
[2013/01/14 10:33:00 | 000,216,576 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ncsi.dll
[2013/01/14 10:33:00 | 000,156,672 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ncsi.dll
[2013/01/14 10:32:59 | 000,288,624 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\FWPKCLNT.SYS
[2013/01/14 10:32:59 | 000,175,104 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\netcorehc.dll
[2013/01/14 10:32:59 | 000,018,944 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\netevent.dll
[2013/01/14 10:32:59 | 000,018,944 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\netevent.dll
[2013/01/14 10:32:56 | 001,465,344 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\XpsPrint.dll
[2013/01/14 10:32:56 | 000,870,912 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\XpsPrint.dll
[2013/01/14 10:32:55 | 003,216,384 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msi.dll
[2013/01/14 10:32:44 | 000,395,776 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\webio.dll
[2013/01/14 10:32:44 | 000,314,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\webio.dll
[2013/01/14 10:32:38 | 000,136,192 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\sspicli.dll
[2013/01/14 10:32:38 | 000,029,184 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\sspisrv.dll
[2013/01/14 10:32:38 | 000,028,160 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\secur32.dll
[2013/01/14 10:32:37 | 000,478,208 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\dpnet.dll
[2013/01/14 10:32:36 | 000,376,832 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\dpnet.dll
[2013/01/14 10:32:36 | 000,095,744 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\synceng.dll
[2013/01/14 10:32:36 | 000,078,336 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\synceng.dll
[2013/01/14 10:31:26 | 000,634,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msvcrt.dll
[2013/01/14 10:31:26 | 000,574,464 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3d10level9.dll
[2013/01/14 10:31:25 | 000,750,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\win32spl.dll
[2013/01/14 10:31:25 | 000,492,032 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\win32spl.dll
[2013/01/14 10:31:24 | 000,515,584 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\timedate.cpl
[2013/01/14 10:31:24 | 000,478,720 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\timedate.cpl
[2013/01/14 10:31:24 | 000,245,760 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\OxpsConverter.exe
[2013/01/14 10:30:29 | 005,559,664 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntoskrnl.exe
[2013/01/14 10:30:28 | 003,968,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ntkrnlpa.exe
[2013/01/14 10:30:28 | 003,914,096 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ntoskrnl.exe
[2013/01/14 10:30:04 | 000,068,608 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\taskhost.exe
[2013/01/14 10:30:03 | 001,544,704 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\DWrite.dll
[2013/01/14 10:30:02 | 000,073,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\netapi32.dll
[2013/01/14 10:30:02 | 000,059,392 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\browcli.dll
[2013/01/14 10:30:02 | 000,041,984 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\browcli.dll
[2013/01/14 10:30:01 | 001,572,864 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\quartz.dll
[2013/01/14 10:30:01 | 001,328,128 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\quartz.dll
[2013/01/14 10:30:01 | 000,220,160 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wintrust.dll
[2013/01/14 10:30:00 | 000,307,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ncrypt.dll
[2013/01/14 10:30:00 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\csrsrv.dll
[2013/01/14 10:29:59 | 000,514,560 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\qdvd.dll
[2013/01/14 10:29:59 | 000,366,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\qdvd.dll
[2013/01/14 10:28:22 | 000,723,456 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\EncDec.dll
[2013/01/14 10:28:22 | 000,534,528 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\EncDec.dll
[2013/01/14 10:27:54 | 001,464,320 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\crypt32.dll
[2013/01/14 10:27:54 | 000,140,288 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\cryptnet.dll
[2013/01/14 10:27:34 | 001,731,920 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntdll.dll
[2013/01/14 10:27:18 | 000,067,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\splwow64.exe
[2013/01/14 10:26:49 | 000,077,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\packager.dll
[2013/01/14 10:26:49 | 000,067,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\packager.dll
[2013/01/14 10:26:29 | 001,031,680 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpcore.dll
[2013/01/14 10:26:29 | 000,826,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\rdpcore.dll
[2013/01/14 10:22:56 | 002,622,464 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wucltux.dll
[2013/01/14 10:22:56 | 000,057,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuauclt.exe
[2013/01/14 10:22:56 | 000,044,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wups2.dll
[2013/01/14 10:22:51 | 000,701,976 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuapi.dll
[2013/01/14 10:22:51 | 000,099,840 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wudriver.dll
[2013/01/14 10:22:51 | 000,038,424 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wups.dll
[2013/01/14 10:22:45 | 000,186,752 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuwebv.dll
[2013/01/14 10:22:45 | 000,036,864 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuapp.exe
[2013/01/14 10:17:30 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Microsoft.NET
[2013/01/14 10:15:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Kjs.AppLife.Update
[2013/01/14 09:51:27 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Toshiba Book Place
[2013/01/14 09:41:26 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\Book Place
[2013/01/14 09:41:17 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Book Place
[2013/01/14 09:01:50 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\att.net
[2013/01/14 09:01:50 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\att.net
[2013/01/14 09:01:31 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Yahoo!
[2013/01/14 09:01:30 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\ATTYToolbar
[2013/01/14 09:01:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Yahoo! Companion
[2013/01/14 09:01:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Yahoo!
[2013/01/14 09:01:27 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Yahoo!
[2013/01/14 08:55:53 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\ATT-HSI
[2013/01/14 08:55:33 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\ATT-HSI
[2013/01/14 08:55:29 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Motive
[2013/01/14 08:55:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive
[2013/01/14 08:55:21 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Motive
[2013/01/14 08:11:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Adobe
[2013/01/14 07:48:41 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Google
[2013/01/14 07:48:40 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Google
[2013/01/13 21:15:10 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Toshiba
[2013/01/13 21:13:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\TOSHIBA
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Searches
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | -H-D | C] -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned
[2013/01/13 21:13:22 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Identities
[2013/01/13 21:13:20 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Contacts
[2013/01/13 21:13:18 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\VirtualStore
[2013/01/13 21:11:59 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\WinBatch
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Temporary Internet Files
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Templates
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Start Menu
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\SendTo
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Recent
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\PrintHood
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\NetHood
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\My Videos
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\My Pictures
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\My Music
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\My Documents
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Local Settings
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\History
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Cookies
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Application Data
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Application Data
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | --SD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Videos
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Saved Games
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Pictures
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Music
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Maintenance
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Links
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Favorites
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Downloads
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Documents
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Desktop
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | -H-D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Temp
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Microsoft
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Media Center Programs
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Macromedia
[2013/01/13 20:04:48 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\System Volume Information
[2013/01/13 19:58:14 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Toshiba Shared
[2013/01/13 19:41:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\WildTangent Games
[2013/01/13 19:41:44 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\WildTangent
[2013/01/13 19:41:44 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA Games
[2013/01/13 19:41:12 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Amazon.com
[2013/01/13 19:40:53 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Ulead Systems
[2013/01/13 19:40:53 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Corel Label@Once
[2013/01/13 19:40:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Corel
[2013/01/13 19:40:35 | 000,411,656 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_10.dll
[2013/01/13 19:40:35 | 000,267,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_10.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 002,006,552 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_36.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 001,374,232 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_36.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 000,508,264 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_36.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 000,444,776 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_36.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 005,081,608 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_36.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 005,073,256 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 003,734,536 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_36.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 003,727,720 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 001,985,904 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 001,358,192 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,508,264 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,444,776 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,411,496 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_9.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,267,112 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_9.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 004,496,232 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 003,497,832 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 001,401,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 001,124,720 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,506,728 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,443,752 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,409,960 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_8.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,266,088 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_8.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,107,368 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xinput1_3.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,081,768 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xinput1_3.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,021,000 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\X3DAudio1_2.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,017,928 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\X3DAudio1_2.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 004,494,184 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 003,495,784 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 001,400,176 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 001,123,696 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,506,728 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,469,264 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,443,752 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,440,080 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,403,304 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_7.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,393,576 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_6.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,390,424 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_5.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,261,480 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_7.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,255,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_6.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,251,672 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_5.dll
[2013/01/13 19:40:29 | 004,398,360 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_32.dll
[2013/01/13 19:40:29 | 003,426,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_32.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 003,977,496 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_31.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 002,414,360 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_31.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,364,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_4.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,363,288 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_3.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,354,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,352,464 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,237,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_4.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,236,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_3.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,230,168 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,229,584 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,083,736 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xinput1_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,083,664 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xinput1_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,062,744 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xinput1_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,062,672 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xinput1_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,017,688 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\x3daudio1_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,015,128 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\x3daudio1_1.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 003,927,248 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_30.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 002,388,176 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_30.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,355,536 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_0.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,230,096 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_0.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,016,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\x3daudio1_0.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,014,032 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\x3daudio1_0.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,830,992 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_29.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,823,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_25.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,815,120 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_28.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,807,440 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_27.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,767,504 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_26.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,337,488 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_25.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,332,368 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_29.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,323,664 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_28.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,319,568 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_27.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,297,552 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_26.dll
[2013/01/13 19:40:24 | 003,544,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_24.dll
[2013/01/13 19:40:24 | 002,222,800 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_24.dll
[2013/01/13 19:35:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Google
[2013/01/13 19:35:44 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Google
[2013/01/13 19:35:42 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Google Chrome
[2013/01/13 19:35:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Google
[2013/01/13 19:35:13 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA Corporation
[2013/01/13 19:35:13 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Skype
[2013/01/13 19:34:40 | 000,175,736 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.SYS
[2013/01/13 19:34:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared
[2013/01/13 19:34:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Symantec
[2013/01/13 19:34:20 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64
[2013/01/13 19:34:18 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Norton Internet Security
[2013/01/13 19:34:18 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security
[2013/01/13 19:32:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\PlayReady
[2013/01/13 19:30:57 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\NetZero
[2013/01/13 19:30:27 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Toshiba Online Backup
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NortonPCCheckupx64
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Norton
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NortonPCCheckupx64\02000D0.00B
[2013/01/13 19:29:43 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\NortonInstaller
[2013/01/13 19:29:43 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\NortonInstaller
[2013/01/13 19:26:05 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\TOSHIBA
[2013/01/13 19:25:22 | 000,038,096 | ---- | C] (TOSHIBA Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\PGEffect.sys
[2013/01/13 19:24:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Netwaiting
[2013/01/13 19:24:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Netwaiting
[2013/01/13 19:24:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Conexant
[2013/01/13 19:23:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysWow64\sda
[2013/01/13 19:23:34 | 009,888,360 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysWow64\RtsUStoricon.dll
[2013/01/13 19:23:34 | 000,422,504 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\RtsUStor.dll
[2013/01/13 19:23:34 | 000,307,304 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\drivers\rtsuvstor.sys
[2013/01/13 19:23:34 | 000,250,984 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\drivers\RtsUStor.sys
[2013/01/13 19:23:34 | 000,018,024 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\drivers\rtcrfilt64.sys
[2013/01/13 19:23:34 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Realtek
[2013/01/13 19:23:02 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysWow64\Atheros_L1e
[2013/01/13 19:22:17 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Synaptics
[2013/01/13 19:20:04 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SoftwareDistribution
[2013/01/13 19:19:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Waves Audio Ltd
[2013/01/13 19:19:06 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\CONEXANT
[2013/01/13 19:16:12 | 000,024,576 | ---- | C] (Toshiba) -- C:\windows\SysWow64\TSCI.dll
[2013/01/13 19:16:12 | 000,024,576 | ---- | C] (Toshiba) -- C:\windows\SysWow64\THCI.dll
[2013/01/13 19:14:37 | 000,557,848 | ---- | C] (Intel Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\iaStor.sys
[2013/01/13 19:12:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Intel
[2013/01/13 19:12:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Intel
[2013/01/13 19:11:58 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Intel
[2013/01/13 19:11:23 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\postureAgent
[2013/01/13 19:09:40 | 000,053,248 | ---- | C] (Windows XP Bundled build C-Centric Single User) -- C:\windows\SysWow64\CSVer.dll
[2013/01/13 19:09:40 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Intel
[1 C:\windows\*.tmp files -> C:\windows\*.tmp -> ]

========== Files - Modified Within 30 Days ==========

[2013/01/15 09:41:20 | 000,024,400 | -H-- | M] () -- C:\windows\SysNative\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-1.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
[2013/01/15 09:41:20 | 000,024,400 | -H-- | M] () -- C:\windows\SysNative\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-0.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
[2013/01/15 09:40:00 | 000,000,912 | ---- | M] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
[2013/01/15 09:37:53 | 000,778,834 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\PerfStringBackup.INI
[2013/01/15 09:37:53 | 000,660,318 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\perfh009.dat
[2013/01/15 09:37:53 | 000,121,214 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\perfc009.dat
[2013/01/15 09:33:47 | 000,000,908 | ---- | M] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
[2013/01/15 09:33:25 | 000,067,584 | --S- | M] () -- C:\windows\bootstat.dat
[2013/01/15 09:33:18 | 3180,220,416 | -HS- | M] () -- C:\hiberfil.sys
[2013/01/14 17:49:15 | 001,484,624 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\Cat.DB
[2013/01/14 17:20:50 | 000,175,736 | ---- | M] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.SYS
[2013/01/14 17:20:50 | 000,007,488 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.CAT
[2013/01/14 17:20:50 | 000,000,855 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.INF
[2013/01/14 16:56:39 | 000,002,602 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\Norton Internet Security.lnk
[2013/01/14 15:12:10 | 000,002,260 | ---- | M] () -- C:\Users\Public\Desktop\DriverBoost.lnk
[2013/01/14 11:44:29 | 000,275,712 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\FNTCACHE.DAT
[2013/01/14 11:38:24 | 000,772,682 | ---- | M] () -- C:\windows\SysWow64\PerfStringBackup.INI
[2013/01/14 10:21:30 | 000,002,085 | ---- | M] () -- C:\Users\Public\Desktop\Toshiba Book Place.lnk
[2013/01/14 09:01:56 | 000,000,151 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Internet.url
[2013/01/14 09:01:52 | 000,000,153 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Webmail.url
[2013/01/14 07:48:32 | 000,001,452 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Launch Internet Explorer Browser.lnk
[2013/01/13 21:12:24 | 000,000,013 | RHS- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\fbd.sys
[2013/01/13 20:10:31 | 000,108,227 | ---- | M] () -- C:\windows\SysWow64\license.rtf
[2013/01/13 20:10:31 | 000,108,227 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\license.rtf
[2013/01/13 19:57:52 | 000,404,640 | ---- | M] (Adobe Systems Incorporated) -- C:\windows\SysWow64\FlashPlayerCPLApp.cpl
[2013/01/13 19:22:20 | 000,000,000 | -H-- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\Msft_Kernel_SynTP_01009.Wdf
[2013/01/13 19:13:45 | 000,015,842 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\results.xml
[1 C:\windows\*.tmp files -> C:\windows\*.tmp -> ]

========== Files Created - No Company Name ==========

[2013/01/14 17:48:58 | 001,484,624 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\Cat.DB
[2013/01/14 17:20:39 | 000,007,458 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnet64.cat
[2013/01/14 17:20:39 | 000,001,441 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnet.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,007,496 | R--- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds64.cat
[2013/01/14 17:20:38 | 000,007,450 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\iron.cat
[2013/01/14 17:20:38 | 000,007,402 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.cat
[2013/01/14 17:20:38 | 000,003,435 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,002,852 | R--- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,001,437 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,001,419 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,000,772 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\iron.inf
[2013/01/14 17:20:37 | 000,007,446 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.cat
[2013/01/14 17:20:37 | 000,000,853 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.inf
[2013/01/14 17:20:16 | 000,008,942 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symvtcer.dat
[2013/01/14 17:20:16 | 000,007,438 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa64.cat
[2013/01/14 17:20:16 | 000,007,406 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.cat
[2013/01/14 17:20:16 | 000,000,172 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\isolate.ini
[2013/01/14 16:56:39 | 000,002,602 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\Norton Internet Security.lnk
[2013/01/14 15:12:10 | 000,002,260 | ---- | C] () -- C:\Users\Public\Desktop\DriverBoost.lnk
[2013/01/14 11:20:21 | 000,000,003 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\MsftWdf_Kernel_01011_Inbox_Critical.Wdf
[2013/01/14 11:00:02 | 000,000,003 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\MsftWdf_User_01_11_00_Inbox_Critical.Wdf
[2013/01/14 10:21:30 | 000,002,085 | ---- | C] () -- C:\Users\Public\Desktop\Toshiba Book Place.lnk
[2013/01/14 10:20:21 | 000,772,682 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\PerfStringBackup.INI
[2013/01/14 09:01:56 | 000,000,151 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Internet.url
[2013/01/14 09:01:52 | 000,000,153 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Webmail.url
[2013/01/14 07:48:32 | 000,001,452 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Launch Internet Explorer Browser.lnk
[2013/01/13 21:13:35 | 000,001,458 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Internet Explorer.lnk
[2013/01/13 21:12:24 | 000,000,013 | RHS- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\fbd.sys
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,290 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Shows Desktop.lnk
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,272 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Window Switcher.lnk
[2013/01/13 19:41:11 | 000,001,726 | ---- | C] () -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Amazon.com - Shopping.lnk
[2013/01/13 19:35:28 | 000,000,912 | ---- | C] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
[2013/01/13 19:35:27 | 000,000,908 | ---- | C] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
[2013/01/13 19:34:40 | 000,007,488 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.CAT
[2013/01/13 19:34:40 | 000,000,855 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.INF
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,172 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NortonPCCheckupx64\02000D0.00B\isolate.ini
[2013/01/13 19:22:20 | 000,000,000 | -H-- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\Msft_Kernel_SynTP_01009.Wdf
[2013/01/13 19:20:00 | 000,011,518 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\ToshibaMA.mps
[2013/01/13 19:13:45 | 000,015,842 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\results.xml
[2013/01/13 19:11:27 | 000,008,192 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\IntelMEFWVer.dll
[2013/01/13 19:05:11 | 3180,220,416 | -HS- | C] () -- C:\hiberfil.sys
[2011/08/31 12:51:14 | 000,963,116 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igkrng600.bin
[2011/08/31 12:51:14 | 000,216,000 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igfcg600m.bin
[2011/08/31 12:51:14 | 000,145,804 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igcompkrng600.bin
[2011/08/31 12:45:58 | 000,056,832 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igdde32.dll
[2011/08/31 12:26:18 | 013,903,872 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\ig4icd32.dll
[2011/02/03 19:56:58 | 000,066,856 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\SynTPEnhPS.dll

========== ZeroAccess Check ==========

[2009/07/13 20:55:00 | 000,000,227 | RHS- | M] () -- C:\windows\assembly\Desktop.ini

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32] /64

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Wow6432node\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\clsid\{fbeb8a05-beee-4442-804e-409d6c4515e9}\InProcServer32] /64

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Wow6432node\clsid\{fbeb8a05-beee-4442-804e-409d6c4515e9}\InProcServer32]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32] /64
"" = C:\Windows\SysNative\shell32.dll -- [2012/06/08 21:43:10 | 014,172,672 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Apartment

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Classes\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32]
"" = %SystemRoot%\system32\shell32.dll -- [2012/06/08 20:41:00 | 012,873,728 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Apartment

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\clsid\{5839FCA9-774D-42A1-ACDA-D6A79037F57F}\InProcServer32] /64
"" = C:\Windows\SysNative\wbem\fastprox.dll -- [2009/07/13 17:40:51 | 000,909,312 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Free

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Classes\clsid\{5839FCA9-774D-42A1-ACDA-D6A79037F57F}\InProcServer32]
"" = %systemroot%\system32\wbem\fastprox.dll -- [2010/11/20 19:24:25 | 000,606,208 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Free

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\clsid\{F3130CDB-AA52-4C3A-AB32-85FFC23AF9C1}\InProcServer32] /64
"" = C:\Windows\SysNative\wbem\wbemess.dll -- [2009/07/13 17:41:56 | 000,505,856 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Both

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Classes\clsid\{F3130CDB-AA52-4C3A-AB32-85FFC23AF9C1}\InProcServer32]

========== Custom Scans ==========

========== Base Services ==========
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:40:01 | 000,072,192 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\aelupsvc.dll -- (AeLookupSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:08 | 000,070,656 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\appinfo.dll -- (Appinfo)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:38:55 | 000,079,360 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\alg.exe -- (ALG)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:51 | 000,849,920 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\qmgr.dll -- (BITS)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:00 | 000,705,024 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\BFE.DLL -- (BFE)
SRV:64bit: - [2011/11/16 22:33:55 | 000,031,232 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\lsass.exe -- (KeyIso)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:40:50 | 000,402,944 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\es.dll -- (EventSystem)
SRV - [2009/07/13 17:15:19 | 000,271,360 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\es.dll -- (EventSystem)
SRV:64bit: - [2012/07/04 14:13:27 | 000,136,704 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\browser.dll -- (Browser)
SRV:64bit: - [2012/06/01 21:41:28 | 000,184,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\cryptsvc.dll -- (CryptSvc)
SRV - [2012/06/01 20:36:29 | 000,140,288 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\cryptsvc.dll -- (CryptSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:01 | 000,512,000 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\rpcss.dll -- (DcomLaunch)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:00 | 000,317,952 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\dhcpcore.dll -- (Dhcp)
SRV - [2010/11/20 19:24:09 | 000,254,464 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\dhcpcore.dll -- (Dhcp)
SRV:64bit: - [2011/03/02 22:24:16 | 000,183,296 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\dnsrslvr.dll -- (Dnscache)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:40:35 | 000,111,104 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\eapsvc.dll -- (EapHost)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:00 | 000,038,912 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\hidserv.dll -- (hidserv)
SRV - [2009/07/13 17:15:24 | 000,049,152 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\hidserv.dll -- (hidserv)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:10 | 000,359,424 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Disabled | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\ipnathlp.dll -- (SharedAccess)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:48 | 000,501,248 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\IPSECSVC.DLL -- (PolicyAgent)
No service found with a name of MsMpSvc
No service found with a name of NisSrv
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:54 | 000,524,288 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\swprv.dll -- (swprv)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:26 | 000,067,584 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\mmcss.dll -- (MMCSS)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:52 | 000,360,448 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\netman.dll -- (Netman)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:52 | 000,459,776 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\netprofm.dll -- (netprofm)
SRV - [2009/07/13 17:16:03 | 000,360,448 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\netprofm.dll -- (netprofm)
SRV:64bit: - [2012/10/03 09:44:21 | 000,303,104 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\nlasvc.dll -- (NlaSvc)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:53 | 000,025,600 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\nsisvc.dll -- (nsi)
SRV:64bit: - [2011/05/24 03:42:55 | 000,404,480 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\umpnpmgr.dll -- (PlugPlay)
SRV:64bit: - [2012/02/10 22:36:02 | 000,559,104 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\spoolsv.exe -- (Spooler)
SRV:64bit: - [2011/11/16 22:33:55 | 000,031,232 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\lsass.exe -- (ProtectedStorage)
No service found with a name of EMDMgmt
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:53 | 000,099,328 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\rasauto.dll -- (RasAuto)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:17 | 000,344,064 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\rasmans.dll -- (RasMan)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:01 | 000,512,000 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\rpcss.dll -- (RpcSs)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:16 | 000,030,720 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\seclogon.dll -- (seclogon)
SRV:64bit: - [2011/11/16 22:33:55 | 000,031,232 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\lsass.exe -- (SamSs)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:58 | 000,097,280 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wscsvc.dll -- (wscsvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:48 | 000,236,032 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\srvsvc.dll -- (LanmanServer)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:55 | 000,370,688 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\shsvcs.dll -- (ShellHWDetection)
SRV - [2010/11/20 19:24:03 | 000,328,192 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\shsvcs.dll -- (ShellHWDetection)
No service found with a name of slsvc
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:16 | 001,110,016 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\schedsvc.dll -- (Schedule)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,316,928 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\tapisrv.dll -- (TapiSrv)
SRV - [2010/11/20 19:24:00 | 000,242,176 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\tapisrv.dll -- (TapiSrv)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:55 | 000,044,544 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\themeservice.dll -- (Themes)
SRV:64bit: - [2012/04/30 21:40:20 | 000,209,920 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\profsvc.dll -- (ProfSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:55 | 001,600,512 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\VSSVC.exe -- (VSS)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,679,424 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\audiosrv.dll -- (AudioSrv)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,679,424 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\audiosrv.dll -- (AudioEndpointBuilder)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:25:06 | 000,170,496 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\sdrsvc.dll -- (SDRSVC)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:27 | 001,011,712 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files\Windows Defender\MpSvc.dll -- (WinDefend)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:55 | 001,646,080 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wevtsvc.dll -- (eventlog)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:28 | 000,828,416 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\MPSSVC.dll -- (MpsSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:48 | 000,580,096 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\wiaservc.dll -- (stisvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:15 | 000,128,000 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\windows\SysNative\msiexec.exe -- (msiserver)
SRV - [2010/11/20 19:24:28 | 000,073,216 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\windows\SysWow64\msiexec.exe -- (msiserver)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:56 | 000,242,688 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wbem\WMIsvc.dll -- (Winmgmt)
SRV:64bit: - [2012/06/02 14:19:43 | 002,428,952 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wuaueng.dll -- (wuauserv)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:09 | 000,252,416 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\dot3svc.dll -- (dot3svc)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:56 | 000,886,784 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\wlansvc.dll -- (Wlansvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,118,784 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wkssvc.dll -- (LanmanWorkstation)

< %SYSTEMDRIVE%\*.exe >

< MD5 for: EXPLORER.EXE >
[2011/02/25 21:19:21 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=0FB9C74046656D1579A64660AD67B746 -- C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21669_none_ba87e574ddfe652d\explorer.exe
[2011/02/24 22:19:30 | 002,871,808 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=332FEAB1435662FC6C672E25BEB37BE3 -- C:\Windows\explorer.exe
[2011/02/24 22:19:30 | 002,871,808 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=332FEAB1435662FC6C672E25BEB37BE3 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17567_none_afa79dc39081d0ba\explorer.exe
[2011/02/25 22:14:34 | 002,871,808 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=3B69712041F3D63605529BD66DC00C48 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21669_none_b0333b22a99da332\explorer.exe
[2010/11/20 19:24:25 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=40D777B7A95E00593EB1568C68514493 -- C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_ba2f56d3c4bcbafb\explorer.exe
[2011/02/24 21:30:54 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=8B88EBBB05A0E56B7DCC708498C02B3E -- C:\Windows\SysWOW64\explorer.exe
[2011/02/24 21:30:54 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=8B88EBBB05A0E56B7DCC708498C02B3E -- C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17567_none_b9fc4815c4e292b5\explorer.exe
[2010/11/20 19:24:11 | 002,872,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=AC4C51EB24AA95B77F705AB159189E24 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_afdaac81905bf900\explorer.exe

< MD5 for: SERVICES >
[2009/06/10 13:00:26 | 000,017,463 | ---- | M] () MD5=D9E1A01B480D961B7CF0509D597A92D6 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-w..nfrastructure-other_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_6079f415110c0210\services

< MD5 for: SERVICES.ASFX >
[2010/11/15 20:02:36 | 000,000,264 | ---- | M] () MD5=0652D24D4E2799851A6DF1705E2BFFDA -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\uk_UA\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,225 | ---- | M] () MD5=0A27F1D6595A69800A43CDE155B1E4A0 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\fi_FI\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,245 | ---- | M] () MD5=0B82FAB8FF5F988C5311DF1144A7D740 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ru_RU\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,225 | ---- | M] () MD5=0E89BE53F56B22390CF61584B649CE01 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\da_DK\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=14DA84ECAF57B5ADA36B9093FF04CF32 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ja_JP\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:24 | 000,000,230 | ---- | M] () MD5=2577B66F38E0DEA25F328DA4A0FED322 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\fr_FR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,233 | ---- | M] () MD5=3382FAB54FC906B0E40269D903A8D690 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\pl_PL\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=5226417D3C8206000A8983BDC1243075 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ro_RO\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,230 | ---- | M] () MD5=545E97C4F4CEA743A8D86B685EE2EDBB -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\hr_HR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,226 | ---- | M] () MD5=55EA57D90AE22BDF0132597EF0D7C9C7 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\sv_SE\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:36 | 000,000,232 | ---- | M] () MD5=611CB9CC21D2DDAD711690671F70EF39 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ca_ES\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,233 | ---- | M] () MD5=846C265B751189E88B74F0155DB6B828 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\sl_SI\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:36 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=89BD37C4118540FD5AA8CDD0C24D6C0A -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\sk_SK\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=8C95C0528EA7049A1DFC7A7342461D75 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\es_ES\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:30 | 000,000,225 | ---- | M] () MD5=9287C7268CC0F37F1DDE18CEBB128685 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\nb_NO\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:30 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=95326C46AC2654AFF5C8543DFE22CCB3 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ko_KR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:24 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=9F2731666F5771CC5C1E4EEDC8FB8607 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\de_DE\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:32 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=A7B7A4CC1A717292474115CD3A4AC121 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\zh_CN\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,232 | ---- | M] () MD5=B6E63D87C73CED2D6B433C542C5C3965 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\hu_HU\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:38 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=C85F2519DC6AECF93F67AA613A320136 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\eu_ES\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=CF94F061685A38BABE0BBD463191EDE7 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\it_IT\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:32 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=E09422BE0C7636A7B63A1527C4C1372D -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\zh_TW\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:32 | 000,000,229 | ---- | M] () MD5=E57594DB9B9D78AB4B53D34CAFEB8497 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\cs_CZ\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:30 | 000,000,234 | ---- | M] () MD5=EBD8D036504F2935675F5F432F076DBA -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\pt_BR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,227 | ---- | M] () MD5=F36865AB3B9813962B7EDBE66FA1C28A -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\nl_NL\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,229 | ---- | M] () MD5=F9824728970AC8199BABDC9CBA5E038C -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\tr_TR\Services\Services.asfx

< MD5 for: SERVICES.CFG >
[2010/11/15 20:02:22 | 000,032,633 | ---- | M] () MD5=EA1C35DD541D60819D55482130BD585D -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Services\Services.cfg

< MD5 for: SERVICES.EXE >
[2009/07/13 17:39:37 | 000,328,704 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=24ACB7E5BE595468E3B9AA488B9B4FCB -- C:\windows\SysNative\services.exe
[2009/07/13 17:39:37 | 000,328,704 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=24ACB7E5BE595468E3B9AA488B9B4FCB -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..s-servicecontroller_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b54b20ee6fa07b1\services.exe

< MD5 for: SERVICES.EXE.MUI >
[2010/11/20 23:06:16 | 000,017,408 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6507BF0DC2D1F5F32493C288EAA59277 -- C:\windows\SysNative\en-US\services.exe.mui
[2010/11/20 23:06:16 | 000,017,408 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6507BF0DC2D1F5F32493C288EAA59277 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..ontroller.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_c5f238be3fa63468\services.exe.mui

< MD5 for: SERVICES.LNK >
[2009/07/13 20:54:05 | 000,001,288 | ---- | M] () MD5=CA0D9F4743DFF86EBAF09D763139E958 -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\services.lnk
[2009/07/13 20:54:05 | 000,001,288 | ---- | M] () MD5=CA0D9F4743DFF86EBAF09D763139E958 -- C:\Users\All Users\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\services.lnk

< MD5 for: SERVICES.MOF >
[2009/06/10 12:44:06 | 000,002,866 | ---- | M] () MD5=26A11C895A7F0B6D32105EBE127D8500 -- C:\windows\SysNative\wbem\services.mof
[2009/06/10 12:44:06 | 000,002,866 | ---- | M] () MD5=26A11C895A7F0B6D32105EBE127D8500 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..s-servicecontroller_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b54b20ee6fa07b1\services.mof

< MD5 for: SERVICES.MSC >
[2010/11/20 23:06:14 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\windows\SysNative\en-US\services.msc
[2009/06/10 12:38:36 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\windows\SysNative\services.msc
[2010/11/20 23:06:17 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\SysWOW64\en-US\services.msc
[2009/06/10 13:21:09 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\SysWOW64\services.msc
[2010/11/20 23:06:14 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..cessnapin.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_003408aa160fce5b\services.msc
[2009/06/10 12:38:36 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-servicessnapin_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b58d44b5f6beb8a\services.msc
[2010/11/20 23:06:17 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-s..cessnapin.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_a4156d265db25d25\services.msc
[2009/06/10 13:21:09 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-servicessnapin_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_cf3a38c7a70e7a54\services.msc

< MD5 for: SERVICES.PTXML >
[2009/07/13 12:16:17 | 000,001,061 | ---- | M] () MD5=640D7DD61B1CFA6C96F80F68F78CDFA7 -- C:\windows\SysNative\wdi\perftrack\Services.ptxml
[2009/07/13 12:16:17 | 000,001,061 | ---- | M] () MD5=640D7DD61B1CFA6C96F80F68F78CDFA7 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..s-servicecontroller_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b54b20ee6fa07b1\Services.ptxml

< MD5 for: SVCHOST.EXE >
[2009/07/13 17:14:41 | 000,020,992 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=54A47F6B5E09A77E61649109C6A08866 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_b591afc466a15356\svchost.exe
[2011/03/01 00:10:51 | 000,027,648 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=635455A95EB8EC47AC72142E501465ED -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21671_none_14271b75353e4391\svchost.exe
[2011/03/01 00:07:49 | 000,027,648 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6F68F63794097E54F36474ED4384B759 -- C:\windows\SysNative\svchost.exe
[2011/03/01 00:07:49 | 000,027,648 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6F68F63794097E54F36474ED4384B759 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17568_none_13af509c1c123937\svchost.exe
[2011/03/01 00:07:49 | 000,021,504 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=A91A288C91F9D9F1CFA4FAA9893C4D55 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21671_none_b8087ff17ce0d25b\svchost.exe
[2009/07/13 17:39:46 | 000,027,136 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=C78655BC80301D76ED4FEF1C1EA40A7D -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_11b04b481efec48c\svchost.exe
[2011/03/01 00:05:31 | 000,021,504 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=ECDB182F885292145826C58252B53000 -- C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe
[2011/03/01 00:05:31 | 000,021,504 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=ECDB182F885292145826C58252B53000 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17568_none_b790b51863b4c801\svchost.exe

< MD5 for: USERINIT.EXE >
[2010/11/20 19:23:55 | 000,026,624 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=61AC3EFDFACFDD3F0F11DD4FD4044223 -- C:\Windows\SysWOW64\userinit.exe
[2010/11/20 19:23:55 | 000,026,624 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=61AC3EFDFACFDD3F0F11DD4FD4044223 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-userinit_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_de3024012ff21116\userinit.exe
[2010/11/20 19:24:28 | 000,030,720 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=BAFE84E637BF7388C96EF48D4D3FDD53 -- C:\windows\SysNative\userinit.exe
[2010/11/20 19:24:28 | 000,030,720 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=BAFE84E637BF7388C96EF48D4D3FDD53 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-userinit_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_3a4ebf84e84f824c\userinit.exe

< MD5 for: WINLOGON.EXE >
[2010/11/20 19:24:29 | 000,390,656 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=1151B1BAA6F350B1DB6598E0FEA7C457 -- C:\windows\SysNative\winlogon.exe
[2010/11/20 19:24:29 | 000,390,656 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=1151B1BAA6F350B1DB6598E0FEA7C457 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-winlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_cde90685eb910636\winlogon.exe

< End of report >
  • 0

#55
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
So far I have logmein. I had a devil of a time logging in here and couldn't get into my email at all.

Despite cutting power overnight, the wireless light was on when I turned it on. ATT tried to tell me I need a wireless adapter and that this computer doesn't have wifi--it got a bit ugly. The icon for wireless is gone.
She disabled the Norton shortcut and the option to restore it--and what else?--she clearly doesn't like it.

***

OTL logfile created on: 1/15/2013 9:52:25 AM - Run 1
OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Carrie\Downloads
64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstation
Internet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)
Locale: 00000409 | Country: United States | Language: ENU | Date Format: M/d/yyyy

3.95 Gb Total Physical Memory | 2.33 Gb Available Physical Memory | 58.96% Memory free
7.90 Gb Paging File | 6.11 Gb Available in Paging File | 77.33% Paging File free
Paging file location(s): ?:\pagefile.sys [binary data]

%SystemDrive% = C: | %SystemRoot% = C:\windows | %ProgramFiles% = C:\Program Files (x86)
Drive C: | 438.48 Gb Total Space | 407.93 Gb Free Space | 93.03% Space Free | Partition Type: NTFS

Computer Name: CARRIE-PC | User Name: Carrie | Logged in as Administrator.
Boot Mode: Normal | Scan Mode: All users | Include 64bit Scans
Company Name Whitelist: Off | Skip Microsoft Files: Off | No Company Name Whitelist: On | File Age = 30 Days

========== Processes (SafeList) ==========

PRC - [2013/01/15 09:47:40 | 000,602,112 | ---- | M] (OldTimer Tools) -- C:\Users\Carrie\Downloads\OTL.exe
PRC - [2013/01/13 19:35:46 | 000,307,376 | ---- | M] (Google Inc.) -- C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbarUser_32.exe
PRC - [2012/06/15 18:24:19 | 000,138,272 | R--- | M] (Symantec Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\ccsvchst.exe
PRC - [2011/11/02 22:12:13 | 000,243,360 | ---- | M] (Adobe Systems, Inc.) -- C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashUtil10u_ActiveX.exe
PRC - [2011/07/19 07:59:30 | 000,126,392 | R--- | M] (Symantec Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\ccSvcHst.exe
PRC - [2011/07/19 07:48:25 | 000,123,320 | R--- | M] (Symantec Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\SymcPCCULaunchSvc.exe
PRC - [2011/06/13 15:52:23 | 001,011,768 | ---- | M] (Google Inc.) -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe
PRC - [2010/12/20 18:30:38 | 002,656,280 | ---- | M] (Intel Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\UNS\UNS.exe
PRC - [2010/12/20 18:30:36 | 000,325,656 | ---- | M] (Intel Corporation) -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\LMS\LMS.exe
PRC - [2010/06/04 16:32:58 | 000,252,792 | ---- | M] (TOSHIBA) -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Sleep Utility\TSleepSrv.exe
PRC - [2008/11/09 12:48:14 | 000,602,392 | ---- | M] (Yahoo! Inc.) -- C:\Program Files (x86)\Yahoo!\SoftwareUpdate\YahooAUService.exe


========== Modules (No Company Name) ==========

MOD - [2011/06/13 15:52:21 | 000,329,272 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\ppgooglenaclpluginchrome.dll
MOD - [2011/06/13 15:52:20 | 003,649,592 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\pdf.dll
MOD - [2011/06/13 15:50:47 | 000,104,520 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\avutil-50.dll
MOD - [2011/06/13 15:50:45 | 000,203,848 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\avformat-52.dll
MOD - [2011/06/13 15:50:43 | 001,846,344 | ---- | M] () -- C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\avcodec-52.dll


========== Services (SafeList) ==========

SRV:64bit: - [2011/07/01 11:46:14 | 000,828,856 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\TPHM\TPCHSrv.exe -- (TPCHSrv)
SRV:64bit: - [2011/06/09 20:10:00 | 000,138,152 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA HDD SSD Alert\TosSmartSrv.exe -- (TOSHIBA HDD SSD Alert Service)
SRV:64bit: - [2011/05/24 09:58:12 | 000,294,848 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\TECO\TecoService.exe -- (TOSHIBA eco Utility Service)
SRV:64bit: - [2011/05/17 14:34:18 | 000,574,896 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files\TOSHIBA\Power Saver\TosCoSrv.exe -- (TosCoSrv)
SRV:64bit: - [2010/10/20 13:41:00 | 000,138,656 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\TODDSrv.exe -- (TODDSrv)
SRV:64bit: - [2010/09/22 17:10:10 | 000,057,184 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Disabled | Stopped] -- C:\Program Files\Windows Live\Mesh\wlcrasvc.exe -- (wlcrasvc)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:27 | 001,011,712 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files\Windows Defender\MpSvc.dll -- (WinDefend)
SRV - [2012/06/15 18:24:19 | 000,138,272 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\ccSvcHst.exe -- (NIS)
SRV - [2011/11/06 10:14:12 | 002,191,240 | ---- | M] (Toshiba America Information Systems.) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\ToshibaRegistration\TaisRegistPinger.exe -- (taisregispinger)
SRV - [2011/07/19 07:59:30 | 000,126,392 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\ccSvcHst.exe -- (PCCUJobMgr)
SRV - [2011/07/19 07:48:25 | 000,123,320 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup\Engine\2.0.13.11\SymcPCCULaunchSvc.exe -- (Norton PC Checkup Application Launcher)
SRV - [2011/07/11 17:16:06 | 000,057,216 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Service Station\TMachInfo.exe -- (TMachInfo)
SRV - [2010/12/20 18:30:38 | 002,656,280 | ---- | M] (Intel Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\UNS\UNS.exe -- (UNS)
SRV - [2010/12/20 18:30:36 | 000,325,656 | ---- | M] (Intel Corporation) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\LMS\LMS.exe -- (LMS)
SRV - [2010/10/12 09:59:12 | 000,206,072 | ---- | M] (WildTangent, Inc.) [On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\GamesAppService.exe -- (GamesAppService)
SRV - [2010/03/18 13:16:28 | 000,130,384 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Stopped] -- C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe -- (clr_optimization_v4.0.30319_32)
SRV - [2009/06/10 13:23:09 | 000,066,384 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Disabled | Stopped] -- C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe -- (clr_optimization_v2.0.50727_32)
SRV - [2008/11/09 12:48:14 | 000,602,392 | ---- | M] (Yahoo! Inc.) [Auto | Running] -- C:\Program Files (x86)\Yahoo!\SoftwareUpdate\YahooAUService.exe -- (YahooAUService)


========== Driver Services (SafeList) ==========

DRV:64bit: - [2013/01/14 17:20:50 | 000,175,736 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.SYS -- (SymEvent)
DRV:64bit: - [2012/08/23 06:10:20 | 000,019,456 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\rdpvideominiport.sys -- (RdpVideoMiniport)
DRV:64bit: - [2012/08/23 06:08:26 | 000,030,208 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TsUsbGD.sys -- (TsUsbGD)
DRV:64bit: - [2012/08/23 06:07:35 | 000,057,856 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TsUsbFlt.sys -- (TsUsbFlt)
DRV:64bit: - [2012/07/05 18:17:58 | 000,037,536 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.sys -- (SRTSPX)
DRV:64bit: - [2012/07/05 18:17:57 | 000,737,952 | ---- | M] (Symantec Corporation) [File_System | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.sys -- (SRTSP)
DRV:64bit: - [2012/06/06 20:43:38 | 000,167,072 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.sys -- (ccSet_NIS)
DRV:64bit: - [2012/05/21 17:37:12 | 001,129,120 | ---- | M] (Symantec Corporation) [File_System | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa64.sys -- (SymEFA)
DRV:64bit: - [2012/04/17 18:13:32 | 000,405,624 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnets.sys -- (SymNetS)
DRV:64bit: - [2012/04/17 17:42:14 | 000,190,072 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ironx64.sys -- (SymIRON)
DRV:64bit: - [2012/02/29 22:46:16 | 000,023,408 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Recognizer | Boot | Unknown] -- C:\windows\SysNative\drivers\fs_rec.sys -- (Fs_Rec)
DRV:64bit: - [2011/08/31 12:53:20 | 012,306,848 | ---- | M] (Intel Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\igdkmd64.sys -- (igfx)
DRV:64bit: - [2011/07/25 10:18:36 | 000,451,192 | R--- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds64.sys -- (SymDS)
DRV:64bit: - [2011/07/08 17:06:08 | 000,307,304 | ---- | M] (Realtek Semiconductor Corp.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\rtsuvstor.sys -- (RSUSBVSTOR)
DRV:64bit: - [2011/07/07 15:02:00 | 001,576,576 | ---- | M] (Conexant Systems Inc.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\CHDRT64.sys -- (CnxtHdAudService)
DRV:64bit: - [2011/05/20 09:53:44 | 000,557,848 | ---- | M] (Intel Corporation) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\iaStor.sys -- (iaStor)
DRV:64bit: - [2011/03/10 22:41:12 | 000,107,904 | ---- | M] (Advanced Micro Devices) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\amdsata.sys -- (amdsata)
DRV:64bit: - [2011/03/10 22:41:12 | 000,027,008 | ---- | M] (Advanced Micro Devices) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\amdxata.sys -- (amdxata)
DRV:64bit: - [2011/02/08 19:07:00 | 000,038,096 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\PGEffect.sys -- (PGEffect)
DRV:64bit: - [2011/02/03 19:59:06 | 001,413,680 | ---- | M] (Synaptics Incorporated) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\SynTP.sys -- (SynTP)
DRV:64bit: - [2010/12/01 16:12:06 | 000,250,984 | ---- | M] (Realtek Semiconductor Corp.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\RtsUStor.sys -- (RSUSBSTOR)
DRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:47 | 000,078,720 | ---- | M] (Hewlett-Packard Company) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\HpSAMD.sys -- (HpSAMD)
DRV:64bit: - [2010/11/08 12:44:40 | 000,076,912 | ---- | M] (Atheros Communications, Inc.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\L1C62x64.sys -- (L1C)
DRV:64bit: - [2010/10/19 16:34:26 | 000,056,344 | ---- | M] (Intel Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\HECIx64.sys -- (MEIx64)
DRV:64bit: - [2010/10/15 01:28:16 | 000,317,440 | ---- | M] (Intel® Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\IntcDAud.sys -- (IntcDAud)
DRV:64bit: - [2009/07/30 19:22:04 | 000,027,784 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation.) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\tdcmdpst.sys -- (tdcmdpst)
DRV:64bit: - [2009/07/14 15:31:18 | 000,026,840 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TVALZ_O.SYS -- (TVALZ)
DRV:64bit: - [2009/07/13 17:52:20 | 000,194,128 | ---- | M] (AMD Technologies Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\amdsbs.sys -- (amdsbs)
DRV:64bit: - [2009/07/13 17:48:04 | 000,065,600 | ---- | M] (LSI Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\lsi_sas2.sys -- (LSI_SAS2)
DRV:64bit: - [2009/07/13 17:45:55 | 000,024,656 | ---- | M] (Promise Technology) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\stexstor.sys -- (stexstor)
DRV:64bit: - [2009/06/24 15:36:48 | 000,482,384 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | Boot | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\tos_sps64.sys -- (tos_sps64)
DRV:64bit: - [2009/06/19 19:15:22 | 000,014,472 | ---- | M] (TOSHIBA Corporation) [Kernel | Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\TVALZFL.sys -- (TVALZFL)
DRV:64bit: - [2009/06/15 12:58:50 | 000,012,800 | ---- | M] (TOSHIBA) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\drivers\QIOMem.sys -- (QIOMem)
DRV:64bit: - [2009/06/10 13:01:11 | 001,485,312 | ---- | M] (Conexant Systems, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\VSTDPV6.SYS -- (SrvHsfV92)
DRV:64bit: - [2009/06/10 13:01:11 | 000,740,864 | ---- | M] (Conexant Systems, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\VSTCNXT6.SYS -- (SrvHsfWinac)
DRV:64bit: - [2009/06/10 13:01:11 | 000,292,864 | ---- | M] (Conexant Systems, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\VSTAZL6.SYS -- (SrvHsfHDA)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:34:33 | 003,286,016 | ---- | M] (Broadcom Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\evbda.sys -- (ebdrv)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:34:28 | 000,468,480 | ---- | M] (Broadcom Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\bxvbda.sys -- (b06bdrv)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:34:23 | 000,270,848 | ---- | M] (Broadcom Corporation) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\b57nd60a.sys -- (b57nd60a)
DRV:64bit: - [2009/06/10 12:31:59 | 000,031,232 | ---- | M] (Hauppauge Computer Works, Inc.) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\drivers\hcw85cir.sys -- (hcw85cir)
DRV - [2013/01/14 18:10:50 | 002,084,000 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\VirusDefs\20130114.023\ex64.sys -- (NAVEX15)
DRV - [2013/01/14 18:10:50 | 000,126,112 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\VirusDefs\20130114.023\eng64.sys -- (NAVENG)
DRV - [2013/01/14 11:37:33 | 000,484,512 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\eeCtrl64.sys -- (eeCtrl)
DRV - [2013/01/14 11:37:33 | 000,138,912 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared\EENGINE\EraserUtilRebootDrv.sys -- (EraserUtilRebootDrv)
DRV - [2013/01/13 08:20:32 | 000,513,184 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\IPSDefs\20130113.001\IDSviA64.sys -- (IDSVia64)
DRV - [2013/01/07 20:19:30 | 001,384,608 | ---- | M] (Symantec Corporation) [Kernel | On_Demand | Running] -- C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\Definitions\BASHDefs\20130107.001\BHDrvx64.sys -- (BHDrvx64)
DRV - [2010/04/30 14:09:44 | 000,020,096 | ---- | M] (Printing Communications Assoc., Inc. (PCAUSA)) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\MRESP50.sys -- (MRESP50)
DRV - [2010/04/30 14:09:22 | 000,021,248 | ---- | M] (Printing Communications Assoc., Inc. (PCAUSA)) [Kernel | On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\MREMP50.sys -- (MREMP50)
DRV - [2009/07/13 17:19:10 | 000,019,008 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [File_System | On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\drivers\wimmount.sys -- (WIMMount)


========== Standard Registry (SafeList) ==========


========== Internet Explorer ==========

IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes,DefaultScope = {96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}
IE:64bit: - HKLM\..\SearchScopes\{96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP
IE - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm
IE - HKLM\..\SearchScopes,DefaultScope = {96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}
IE - HKLM\..\SearchScopes\{96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP


IE - HKU\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 0

IE - HKU\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 0



IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://start.toshiba.com
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchDefaultBranded = 1
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.att.net/
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes,DefaultScope = {F6F6A286-F700-454B-A18E-B715E962DD20}
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes\{96294F0B-70E3-4109-81E8-53AA215E9C71}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes\{DECA3892-BA8F-44b8-A993-A466AD694AE4}: "URL" = http://search.yahoo....ms}&fr=chr-atty
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\SearchScopes\{F6F6A286-F700-454B-A18E-B715E962DD20}: "URL" = http://www.google.co...ng}&rlz=1I7TSNP
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyEnable" = 0
IE - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings: "ProxyOverride" = <local>


========== FireFox ==========

FF:64bit: - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@adobe.com/FlashPlayer: C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll ()
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@java.com/JavaPlugin: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin\npjp2.dll (Sun Microsystems, Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/GENUINE: disabled File not found
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0: c:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\4.0.50401.0\npctrl.dll ( Microsoft Corporation)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/WLPG,version=15.4.3502.0922: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll (Microsoft Corporation)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@microsoft.com/WLPG,version=15.4.3538.0513: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll (Microsoft Corporation)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@Motive.com/NpMotive,version=1.0: C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\npMotive.dll (Alcatel-Lucent)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=3: C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.57\npGoogleUpdate3.dll (Google Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@tools.google.com/Google Update;version=9: C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.57\npGoogleUpdate3.dll (Google Inc.)
FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@WildTangent.com/GamesAppPresenceDetector,Version=1.0: C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\BrowserIntegration\Registered\0\NP_wtapp.dll ()

FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{BBDA0591-3099-440a-AA10-41764D9DB4DB}: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\IPSFFPlgn\ [2013/01/14 16:56:59 | 000,000,000 | ---D | M]
FF - HKEY_LOCAL_MACHINE\software\mozilla\Firefox\Extensions\\{2D3F3651-74B9-4795-BDEC-6DA2F431CB62}: C:\ProgramData\Norton\{0C55C096-0F1D-4F28-AAA2-85EF591126E7}\NIS_19.1.0.28\coFFPlgn\ [2013/01/15 09:35:42 | 000,000,000 | ---D | M]


========== Chrome ==========

CHR - default_search_provider: Google (Enabled)
CHR - default_search_provider: search_url = {google:baseURL}search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q={searchTerms}
CHR - default_search_provider: suggest_url = {google:baseSuggestURL}search?client=chrome&hl={language}&q={searchTerms}
CHR - homepage: http://start.toshiba.com
CHR - plugin: Shockwave Flash (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\gcswf32.dll
CHR - plugin: Shockwave Flash (Enabled) = C:\windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
CHR - plugin: Java Deployment Toolkit 6.0.250.6 (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin\npdeployJava1.dll
CHR - plugin: Java™ Platform SE 6 U25 (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\new_plugin\npjp2.dll
CHR - plugin: Adobe Acrobat (Disabled) = C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Browser\nppdf32.dll
CHR - plugin: Silverlight Plug-In (Enabled) = c:\Program Files (x86)\Microsoft Silverlight\4.0.50401.0\npctrl.dll
CHR - plugin: Chrome NaCl (Disabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\ppGoogleNaClPluginChrome.dll
CHR - plugin: Chrome PDF Viewer (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\12.0.742.100\pdf.dll
CHR - plugin: Motive Plugin (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive\npMotive.dll
CHR - plugin: Google Update (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Google\Update\1.3.21.57\npGoogleUpdate3.dll
CHR - plugin: WildTangent Games App Presence Detector (Enabled) = C:\Program Files (x86)\WildTangent Games\App\BrowserIntegration\Registered\0\NP_wtapp.dll
CHR - plugin: Windows Live\u0099 Photo Gallery (Enabled) = C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll
CHR - plugin: Default Plug-in (Enabled) = default_plugin

O1 HOSTS File: ([2009/06/10 13:00:26 | 000,000,824 | ---- | M]) - C:\Windows\SysNative\drivers\etc\hosts
O2:64bit: - BHO: (Google Toolbar Helper) - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll (Google Inc.)
O2:64bit: - BHO: (TOSHIBA Media Controller Plug-in) - {F3C88694-EFFA-4d78-B409-54B7B2535B14} - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Media Controller Plug-in\x64\TOSHIBAMediaControllerIE.dll (<TOSHIBA>)
O2 - BHO: (&Yahoo! Toolbar Helper) - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll (Yahoo! Inc.)
O2 - BHO: (Norton Identity Protection) - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\coieplg.dll (Symantec Corporation)
O2 - BHO: (Norton Vulnerability Protection) - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\ips\ipsbho.dll (Symantec Corporation)
O2 - BHO: (TOSHIBA Media Controller Plug-in) - {F3C88694-EFFA-4d78-B409-54B7B2535B14} - C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Media Controller Plug-in\TOSHIBAMediaControllerIE.dll (<TOSHIBA>)
O2 - BHO: (SingleInstance Class) - {FDAD4DA1-61A2-4FD8-9C17-86F7AC245081} - C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\YTSingleInstance.dll (Yahoo! Inc)
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (Google Toolbar) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll (Google Inc.)
O3:64bit: - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3 - HKLM\..\Toolbar: (Norton Toolbar) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\coieplg.dll (Symantec Corporation)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (att.net Toolbar) - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files (x86)\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll (Yahoo! Inc.)
O3 - HKLM\..\Toolbar: (no name) - Locked - No CLSID value found.
O3:64bit: - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\Toolbar\WebBrowser: (Google Toolbar) - {2318C2B1-4965-11D4-9B18-009027A5CD4F} - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\GoogleToolbar_64.dll (Google Inc.)
O3 - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000\..\Toolbar\WebBrowser: (Norton Toolbar) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security\Engine\19.9.0.9\coieplg.dll (Symantec Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [] File not found
O4:64bit: - HKLM..\Run: [cAudioFilterAgent] C:\Program Files\CONEXANT\cAudioFilterAgent\cAudioFilterAgent64.exe (Conexant Systems, Inc.)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [HotKeysCmds] C:\Windows\SysNative\hkcmd.exe (Intel Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [HSON] C:\Program Files\TOSHIBA\TBS\HSON.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [IgfxTray] C:\Windows\SysNative\igfxtray.exe (Intel Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [Persistence] C:\Windows\SysNative\igfxpers.exe (Intel Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [SmartAudio] C:\Program Files\CONEXANT\SAII\SAIICpl.exe (Conexant Systems, Inc.)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TCrdMain] C:\Program Files\TOSHIBA\FlashCards\TCrdMain.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [Teco] C:\Program Files\TOSHIBA\TECO\Teco.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosNC] C:\Program Files\TOSHIBA\BulletinBoard\TosNcCore.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosReelTimeMonitor] C:\Program Files\TOSHIBA\ReelTime\TosReelTimeMonitor.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosSENotify] C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA HDD SSD Alert\TosWaitSrv.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosVolRegulator] C:\Program Files\TOSHIBA\TosVolRegulator\TosVolRegulator.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TosWaitSrv] C:\Program Files\TOSHIBA\TPHM\TosWaitSrv.exe (TOSHIBA Corporation)
O4:64bit: - HKLM..\Run: [TPwrMain] C:\Program Files\TOSHIBA\Power Saver\TPwrMain.exe (TOSHIBA Corporation)
O4 - HKLM..\Run: [NortonOnlineBackupReminder] C:\Program Files (x86)\Toshiba\Toshiba Online Backup\Activation\TOBuActivation.exe (Toshiba)
O4 - HKLM..\Run: [ToshibaAppPlace] C:\Program Files (x86)\Toshiba\Toshiba App Place\ToshibaAppPlace.exe (Toshiba)
O4 - HKLM..\Run: [ToshibaServiceStation] C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Service Station\ToshibaServiceStation.exe (TOSHIBA Corporation)
O4 - HKLM..\Run: [TSleepSrv] C:\Program Files (x86)\TOSHIBA\TOSHIBA Sleep Utility\TSleepSrv.exe (TOSHIBA)
O4 - HKU\S-1-5-19..\Run: [Sidebar] C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Sidebar.exe (Microsoft Corporation)
O4 - HKU\S-1-5-20..\Run: [Sidebar] C:\Program Files (x86)\Windows Sidebar\Sidebar.exe (Microsoft Corporation)
O4 - HKU\S-1-5-21-3207778721-1764318399-2582170535-1000..\Run: [DriverBoost] C:\Program Files (x86)\DriverBoost\DriverBoost\DriverBoost.exe (PC Drivers Headquarters)
O4 - HKU\S-1-5-19..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O4 - HKU\S-1-5-20..\RunOnce: [mctadmin] C:\Windows\System32\mctadmin.exe File not found
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoActiveDesktop = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer: NoActiveDesktopChanges = 1
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: ConsentPromptBehaviorUser = 3
O8:64bit: - Extra context menu item: Google Sidewiki... - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\Component\GoogleToolbarDynamic_mui_en_6CE5017F567343CA.dll (Google Inc.)
O8 - Extra context menu item: Google Sidewiki... - C:\Program Files (x86)\Google\Google Toolbar\Component\GoogleToolbarDynamic_mui_en_6CE5017F567343CA.dll (Google Inc.)
O1364bit: - gopher Prefix: missing
O13 - gopher Prefix: missing
O16 - DPF: {8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93} http://java.sun.com/...indows-i586.cab (Java Plug-in 1.6.0_25)
O16 - DPF: {CAFEEFAC-0016-0000-0025-ABCDEFFEDCBA} http://java.sun.com/...indows-i586.cab (Java Plug-in 1.6.0_25)
O16 - DPF: {CAFEEFAC-FFFF-FFFF-FFFF-ABCDEFFEDCBA} http://java.sun.com/...indows-i586.cab (Java Plug-in 1.6.0_25)
O16 - DPF: {E0FEE963-BB53-4215-81AD-B28C77384644} https://pattcw.att.m...Installer64.cab (WebBrowserType Class)
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters: DhcpNameServer = 192.168.1.254
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{D47ED220-5D3E-423D-8903-B95F18B3162B}: DhcpNameServer = 192.168.1.254
O18:64bit: - Protocol\Handler\livecall - No CLSID value found
O18:64bit: - Protocol\Handler\msnim - No CLSID value found
O18:64bit: - Protocol\Handler\wlmailhtml - No CLSID value found
O18:64bit: - Protocol\Handler\wlpg - No CLSID value found
O20:64bit: - HKLM Winlogon: Shell - (explorer.exe) - C:\windows\explorer.exe (Microsoft Corporation)
O20:64bit: - HKLM Winlogon: UserInit - (C:\Windows\system32\userinit.exe) - C:\Windows\SysNative\userinit.exe (Microsoft Corporation)
O20 - HKLM Winlogon: Shell - (explorer.exe) - C:\windows\SysWow64\explorer.exe (Microsoft Corporation)
O20 - HKLM Winlogon: UserInit - (userinit.exe) - C:\windows\SysWow64\userinit.exe (Microsoft Corporation)
O20:64bit: - Winlogon\Notify\igfxcui: DllName - (igfxdev.dll) - C:\windows\SysNative\igfxdev.dll (Intel Corporation)
O21:64bit: - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.
O21 - SSODL: WebCheck - {E6FB5E20-DE35-11CF-9C87-00AA005127ED} - No CLSID value found.
O32 - HKLM CDRom: AutoRun - 1
O34 - HKLM BootExecute: (autocheck autochk *)
O35:64bit: - HKLM\..comfile [open] -- "%1" %*
O35:64bit: - HKLM\..exefile [open] -- "%1" %*
O35 - HKLM\..comfile [open] -- "%1" %*
O35 - HKLM\..exefile [open] -- "%1" %*
O37:64bit: - HKLM\...com [@ = comfile] -- "%1" %*
O37:64bit: - HKLM\...exe [@ = exefile] -- "%1" %*
O37 - HKLM\...com [@ = comfile] -- "%1" %*
O37 - HKLM\...exe [@ = exefile] -- "%1" %*
O38 - SubSystems\\Windows: (ServerDll=winsrv:UserServerDllInitialization,3)
O38 - SubSystems\\Windows: (ServerDll=winsrv:ConServerDllInitialization,2)
O38 - SubSystems\\Windows: (ServerDll=sxssrv,4)


CREATERESTOREPOINT
Restore point Set: OTL Restore Point

========== Files/Folders - Created Within 30 Days ==========

[2013/01/15 09:27:35 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\CrashDumps
[2013/01/15 09:27:32 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Macromedia
[2013/01/14 17:20:39 | 000,405,624 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnets.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 001,129,120 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,737,952 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,451,192 | R--- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,190,072 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ironx64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,167,072 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.sys
[2013/01/14 17:20:38 | 000,037,536 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.sys
[2013/01/14 17:20:16 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009
[2013/01/14 15:47:07 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Diagnostics
[2013/01/14 15:12:58 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\UAB
[2013/01/14 15:12:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\PC_Drivers_Headquarters
[2013/01/14 15:12:49 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Driver Boost
[2013/01/14 15:12:10 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\DriverBoost
[2013/01/14 15:11:11 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\DriverBoost
[2013/01/14 11:55:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysWow64\Wat
[2013/01/14 11:55:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\Wat
[2013/01/14 11:42:59 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Symantec Shared
[2013/01/14 11:20:20 | 000,054,376 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\WdfLdr.sys
[2013/01/14 11:20:20 | 000,009,728 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\Wdfres.dll
[2013/01/14 11:16:45 | 000,015,360 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\RdpGroupPolicyExtension.dll
[2013/01/14 11:16:45 | 000,013,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TsUsbRedirectionGroupPolicyExtension.dll
[2013/01/14 11:16:45 | 000,013,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TsUsbRedirectionGroupPolicyControl.exe
[2013/01/14 11:16:44 | 000,057,856 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\TsUsbFlt.sys
[2013/01/14 11:16:44 | 000,030,208 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\TsUsbGD.sys
[2013/01/14 11:16:44 | 000,019,456 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\rdpvideominiport.sys
[2013/01/14 11:16:43 | 001,048,064 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\mstsc.exe
[2013/01/14 11:16:43 | 000,384,000 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wksprt.exe
[2013/01/14 11:16:43 | 000,322,560 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\aaclient.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,269,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\aaclient.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,243,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpudd.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,228,864 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpendp_winip.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,192,000 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\rdpendp_winip.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,062,976 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TSWbPrxy.exe
[2013/01/14 11:16:43 | 000,054,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\MsRdpWebAccess.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,046,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\MsRdpWebAccess.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,044,032 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\tsgqec.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\TsUsbGDCoInstaller.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,037,376 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\tsgqec.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,018,432 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wksprtPS.dll
[2013/01/14 11:16:43 | 000,016,896 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\wksprtPS.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 005,773,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\mstscax.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 004,916,224 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\mstscax.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 003,174,912 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpcorets.dll
[2013/01/14 11:16:42 | 001,123,840 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\mstsc.exe
[2013/01/14 11:03:37 | 000,248,320 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ieui.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,237,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\url.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,231,936 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\url.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,176,640 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ieui.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,173,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ieUnatt.exe
[2013/01/14 11:03:37 | 000,142,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ieUnatt.exe
[2013/01/14 11:03:37 | 000,096,768 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\mshtmled.dll
[2013/01/14 11:03:37 | 000,073,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\mshtmled.dll
[2013/01/14 11:03:36 | 002,312,704 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\jscript9.dll
[2013/01/14 11:03:36 | 001,494,528 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\inetcpl.cpl
[2013/01/14 11:03:36 | 001,427,968 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\inetcpl.cpl
[2013/01/14 11:03:36 | 000,729,088 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msfeeds.dll
[2013/01/14 11:03:35 | 000,816,640 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\jscript.dll
[2013/01/14 11:03:35 | 000,717,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\jscript.dll
[2013/01/14 11:03:35 | 000,599,040 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\vbscript.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,367,616 | ---- | C] (Adobe Systems Incorporated) -- C:\windows\SysNative\atmfd.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,295,424 | ---- | C] (Adobe Systems Incorporated) -- C:\windows\SysWow64\atmfd.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,046,080 | ---- | C] (Adobe Systems) -- C:\windows\SysNative\atmlib.dll
[2013/01/14 11:00:33 | 000,034,304 | ---- | C] (Adobe Systems) -- C:\windows\SysWow64\atmlib.dll
[2013/01/14 11:00:03 | 000,194,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFPlatform.dll
[2013/01/14 11:00:03 | 000,045,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFCoinstaller.dll
[2013/01/14 11:00:02 | 000,744,448 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFx.dll
[2013/01/14 11:00:02 | 000,229,888 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\WUDFHost.exe
[2013/01/14 10:50:08 | 000,081,408 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\imagehlp.dll
[2013/01/14 10:50:08 | 000,023,408 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\fs_rec.sys
[2013/01/14 10:34:53 | 002,746,368 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\gameux.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 002,576,384 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\gameux.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 000,441,856 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\Wpc.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 000,308,736 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\Wpc.dll
[2013/01/14 10:34:53 | 000,055,296 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\cero.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,051,712 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\esrb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,051,712 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\esrb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,046,592 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\fpb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,046,592 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\fpb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,045,568 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\oflc-nz.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,045,568 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\oflc-nz.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,044,544 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegibbfc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,044,544 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegibbfc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\csrr.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\csrr.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,040,960 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\cob-au.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,040,960 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\cob-au.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,030,720 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\usk.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,030,720 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\usk.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,023,552 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\oflc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,023,552 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\oflc.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,021,504 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\grb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,021,504 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\grb.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegi-pt.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegi-pt.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegi-fi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegi-fi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\pegi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,020,480 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\pegi.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,015,360 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\djctq.rs
[2013/01/14 10:34:53 | 000,015,360 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysNative\djctq.rs
[2013/01/14 10:34:52 | 000,055,296 | ---- | C] (Microsoft) -- C:\windows\SysWow64\cero.rs
[2013/01/14 10:34:36 | 000,226,816 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\dhcpcore6.dll
[2013/01/14 10:34:36 | 000,193,536 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\dhcpcore6.dll
[2013/01/14 10:34:36 | 000,055,296 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\dhcpcsvc6.dll
[2013/01/14 10:34:33 | 000,800,768 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\usp10.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 001,161,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\kernel32.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,424,448 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\KernelBase.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,338,432 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\conhost.exe
[2013/01/14 10:34:07 | 000,215,040 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\winsrv.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,025,600 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\setup16.exe
[2013/01/14 10:34:07 | 000,014,336 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ntvdm64.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,007,680 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\instnm.exe
[2013/01/14 10:34:07 | 000,005,120 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\wow32.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:07 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-rtlsupport-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,362,496 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wow64win.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,243,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wow64.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,016,384 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntvdm64.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,013,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wow64cpu.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,006,144 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,005,120 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-file-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-threadpool-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-processthreads-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-sysinfo-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-sysinfo-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-synch-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-synch-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-misc-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-localregistry-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-localization-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-processenvironment-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-namedpipe-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-memory-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-interlocked-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-heap-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-xstate-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-util-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-string-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-string-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-io-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-handle-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-fibers-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-errorhandling-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-console-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:06 | 000,002,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\user.exe
[2013/01/14 10:34:05 | 000,006,144 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-security-base-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,005,120 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-file-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,004,608 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-processthreads-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-localregistry-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,004,096 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-localization-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-rtlsupport-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-processenvironment-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-namedpipe-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-misc-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-memory-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-libraryloader-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,584 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-heap-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-profile-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-profile-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-io-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-interlocked-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-handle-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-fibers-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-errorhandling-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-delayload-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-delayload-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-debug-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-debug-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\api-ms-win-core-datetime-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-datetime-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:34:05 | 000,003,072 | -H-- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\api-ms-win-core-console-l1-1-0.dll
[2013/01/14 10:33:48 | 000,503,808 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\srcore.dll
[2013/01/14 10:33:48 | 000,041,472 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\RNDISMP.sys
[2013/01/14 10:33:45 | 001,448,448 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\lsasrv.dll
[2013/01/14 10:33:37 | 000,509,952 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntshrui.dll
[2013/01/14 10:33:33 | 000,002,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\msxml3r.dll
[2013/01/14 10:33:33 | 000,002,048 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msxml3r.dll
[2013/01/14 10:33:31 | 000,805,376 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\cdosys.dll
[2013/01/14 10:33:30 | 001,133,568 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\cdosys.dll
[2013/01/14 10:33:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Book Place
[2013/01/14 10:33:16 | 000,956,928 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\localspl.dll
[2013/01/14 10:33:15 | 000,149,504 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpcorekmts.dll
[2013/01/14 10:33:15 | 000,077,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpwsx.dll
[2013/01/14 10:33:15 | 000,009,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdrmemptylst.exe
[2013/01/14 10:33:00 | 000,376,688 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\netio.sys
[2013/01/14 10:33:00 | 000,246,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\netcorehc.dll
[2013/01/14 10:33:00 | 000,216,576 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ncsi.dll
[2013/01/14 10:33:00 | 000,156,672 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ncsi.dll
[2013/01/14 10:32:59 | 000,288,624 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\FWPKCLNT.SYS
[2013/01/14 10:32:59 | 000,175,104 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\netcorehc.dll
[2013/01/14 10:32:59 | 000,018,944 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\netevent.dll
[2013/01/14 10:32:59 | 000,018,944 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\netevent.dll
[2013/01/14 10:32:56 | 001,465,344 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\XpsPrint.dll
[2013/01/14 10:32:56 | 000,870,912 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\XpsPrint.dll
[2013/01/14 10:32:55 | 003,216,384 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msi.dll
[2013/01/14 10:32:44 | 000,395,776 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\webio.dll
[2013/01/14 10:32:44 | 000,314,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\webio.dll
[2013/01/14 10:32:38 | 000,136,192 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\sspicli.dll
[2013/01/14 10:32:38 | 000,029,184 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\sspisrv.dll
[2013/01/14 10:32:38 | 000,028,160 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\secur32.dll
[2013/01/14 10:32:37 | 000,478,208 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\dpnet.dll
[2013/01/14 10:32:36 | 000,376,832 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\dpnet.dll
[2013/01/14 10:32:36 | 000,095,744 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\synceng.dll
[2013/01/14 10:32:36 | 000,078,336 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\synceng.dll
[2013/01/14 10:31:26 | 000,634,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\msvcrt.dll
[2013/01/14 10:31:26 | 000,574,464 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3d10level9.dll
[2013/01/14 10:31:25 | 000,750,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\win32spl.dll
[2013/01/14 10:31:25 | 000,492,032 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\win32spl.dll
[2013/01/14 10:31:24 | 000,515,584 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\timedate.cpl
[2013/01/14 10:31:24 | 000,478,720 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\timedate.cpl
[2013/01/14 10:31:24 | 000,245,760 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\OxpsConverter.exe
[2013/01/14 10:30:29 | 005,559,664 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntoskrnl.exe
[2013/01/14 10:30:28 | 003,968,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ntkrnlpa.exe
[2013/01/14 10:30:28 | 003,914,096 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\ntoskrnl.exe
[2013/01/14 10:30:04 | 000,068,608 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\taskhost.exe
[2013/01/14 10:30:03 | 001,544,704 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\DWrite.dll
[2013/01/14 10:30:02 | 000,073,216 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\netapi32.dll
[2013/01/14 10:30:02 | 000,059,392 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\browcli.dll
[2013/01/14 10:30:02 | 000,041,984 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\browcli.dll
[2013/01/14 10:30:01 | 001,572,864 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\quartz.dll
[2013/01/14 10:30:01 | 001,328,128 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\quartz.dll
[2013/01/14 10:30:01 | 000,220,160 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wintrust.dll
[2013/01/14 10:30:00 | 000,307,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ncrypt.dll
[2013/01/14 10:30:00 | 000,043,520 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\csrsrv.dll
[2013/01/14 10:29:59 | 000,514,560 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\qdvd.dll
[2013/01/14 10:29:59 | 000,366,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\qdvd.dll
[2013/01/14 10:28:22 | 000,723,456 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\EncDec.dll
[2013/01/14 10:28:22 | 000,534,528 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\EncDec.dll
[2013/01/14 10:27:54 | 001,464,320 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\crypt32.dll
[2013/01/14 10:27:54 | 000,140,288 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\cryptnet.dll
[2013/01/14 10:27:34 | 001,731,920 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\ntdll.dll
[2013/01/14 10:27:18 | 000,067,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\splwow64.exe
[2013/01/14 10:26:49 | 000,077,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\packager.dll
[2013/01/14 10:26:49 | 000,067,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\packager.dll
[2013/01/14 10:26:29 | 001,031,680 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\rdpcore.dll
[2013/01/14 10:26:29 | 000,826,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\rdpcore.dll
[2013/01/14 10:22:56 | 002,622,464 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wucltux.dll
[2013/01/14 10:22:56 | 000,057,880 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuauclt.exe
[2013/01/14 10:22:56 | 000,044,056 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wups2.dll
[2013/01/14 10:22:51 | 000,701,976 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuapi.dll
[2013/01/14 10:22:51 | 000,099,840 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wudriver.dll
[2013/01/14 10:22:51 | 000,038,424 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wups.dll
[2013/01/14 10:22:45 | 000,186,752 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuwebv.dll
[2013/01/14 10:22:45 | 000,036,864 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\wuapp.exe
[2013/01/14 10:17:30 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Microsoft.NET
[2013/01/14 10:15:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Kjs.AppLife.Update
[2013/01/14 09:51:27 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Toshiba Book Place
[2013/01/14 09:41:26 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\Book Place
[2013/01/14 09:41:17 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Book Place
[2013/01/14 09:01:50 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\att.net
[2013/01/14 09:01:50 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\att.net
[2013/01/14 09:01:31 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Yahoo!
[2013/01/14 09:01:30 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\ATTYToolbar
[2013/01/14 09:01:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Yahoo! Companion
[2013/01/14 09:01:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Yahoo!
[2013/01/14 09:01:27 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Yahoo!
[2013/01/14 08:55:53 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\ATT-HSI
[2013/01/14 08:55:33 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\ATT-HSI
[2013/01/14 08:55:29 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Motive
[2013/01/14 08:55:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Motive
[2013/01/14 08:55:21 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Motive
[2013/01/14 08:11:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Adobe
[2013/01/14 07:48:41 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Google
[2013/01/14 07:48:40 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Google
[2013/01/13 21:15:10 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Toshiba
[2013/01/13 21:13:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\TOSHIBA
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Searches
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools
[2013/01/13 21:13:30 | 000,000,000 | -H-D | C] -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned
[2013/01/13 21:13:22 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Identities
[2013/01/13 21:13:20 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Contacts
[2013/01/13 21:13:18 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\VirtualStore
[2013/01/13 21:11:59 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\WinBatch
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Temporary Internet Files
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Templates
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Start Menu
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\SendTo
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Recent
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\PrintHood
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\NetHood
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\My Videos
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\My Pictures
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Documents\My Music
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\My Documents
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Local Settings
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\History
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Cookies
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\Application Data
[2013/01/13 21:11:47 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Application Data
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | --SD | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Videos
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Saved Games
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Pictures
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Music
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Maintenance
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Links
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Favorites
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Downloads
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Documents
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\Desktop
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Accessories
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | -H-D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Temp
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Local\Microsoft
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Media Center Programs
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Macromedia
[2013/01/13 20:04:48 | 000,000,000 | -HSD | C] -- C:\System Volume Information
[2013/01/13 19:58:14 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Toshiba Shared
[2013/01/13 19:41:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\WildTangent Games
[2013/01/13 19:41:44 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\WildTangent
[2013/01/13 19:41:44 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA Games
[2013/01/13 19:41:12 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Amazon.com
[2013/01/13 19:40:53 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Ulead Systems
[2013/01/13 19:40:53 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Corel Label@Once
[2013/01/13 19:40:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Corel
[2013/01/13 19:40:35 | 000,411,656 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_10.dll
[2013/01/13 19:40:35 | 000,267,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_10.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 002,006,552 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_36.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 001,374,232 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_36.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 000,508,264 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_36.dll
[2013/01/13 19:40:34 | 000,444,776 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_36.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 005,081,608 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_36.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 005,073,256 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 003,734,536 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_36.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 003,727,720 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 001,985,904 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 001,358,192 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,508,264 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,444,776 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_35.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,411,496 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_9.dll
[2013/01/13 19:40:32 | 000,267,112 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_9.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 004,496,232 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 003,497,832 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 001,401,200 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 001,124,720 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,506,728 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,443,752 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_34.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,409,960 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_8.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,266,088 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_8.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,107,368 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xinput1_3.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,081,768 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xinput1_3.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,021,000 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\X3DAudio1_2.dll
[2013/01/13 19:40:31 | 000,017,928 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\X3DAudio1_2.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 004,494,184 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 003,495,784 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 001,400,176 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\D3DCompiler_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 001,123,696 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\D3DCompiler_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,506,728 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,469,264 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx10.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,443,752 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10_33.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,440,080 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx10.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,403,304 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_7.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,393,576 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_6.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,390,424 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_5.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,261,480 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_7.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,255,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_6.dll
[2013/01/13 19:40:30 | 000,251,672 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_5.dll
[2013/01/13 19:40:29 | 004,398,360 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_32.dll
[2013/01/13 19:40:29 | 003,426,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_32.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 003,977,496 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_31.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 002,414,360 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_31.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,364,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_4.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,363,288 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_3.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,354,072 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,352,464 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,237,848 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_4.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,236,824 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_3.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,230,168 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,229,584 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,083,736 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xinput1_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,083,664 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xinput1_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,062,744 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xinput1_2.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,062,672 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xinput1_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,017,688 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\x3daudio1_1.dll
[2013/01/13 19:40:28 | 000,015,128 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\x3daudio1_1.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 003,927,248 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_30.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 002,388,176 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_30.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,355,536 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\xactengine2_0.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,230,096 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\xactengine2_0.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,016,592 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\x3daudio1_0.dll
[2013/01/13 19:40:26 | 000,014,032 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\x3daudio1_0.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,830,992 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_29.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,823,312 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_25.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,815,120 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_28.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,807,440 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_27.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 003,767,504 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_26.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,337,488 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_25.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,332,368 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_29.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,323,664 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_28.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,319,568 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_27.dll
[2013/01/13 19:40:25 | 002,297,552 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_26.dll
[2013/01/13 19:40:24 | 003,544,272 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysNative\d3dx9_24.dll
[2013/01/13 19:40:24 | 002,222,800 | ---- | C] (Microsoft Corporation) -- C:\windows\SysWow64\d3dx9_24.dll
[2013/01/13 19:35:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Google
[2013/01/13 19:35:44 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Google
[2013/01/13 19:35:42 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Google Chrome
[2013/01/13 19:35:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Google
[2013/01/13 19:35:13 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\TOSHIBA Corporation
[2013/01/13 19:35:13 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Skype
[2013/01/13 19:34:40 | 000,175,736 | ---- | C] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.SYS
[2013/01/13 19:34:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared
[2013/01/13 19:34:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Symantec
[2013/01/13 19:34:20 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64
[2013/01/13 19:34:18 | 000,000,000 | R--D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Norton Internet Security
[2013/01/13 19:34:18 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Norton Internet Security
[2013/01/13 19:32:52 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\PlayReady
[2013/01/13 19:30:57 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\NetZero
[2013/01/13 19:30:27 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Toshiba Online Backup
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NortonPCCheckupx64
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Norton PC Checkup
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Norton
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysNative\drivers\NortonPCCheckupx64\02000D0.00B
[2013/01/13 19:29:43 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\NortonInstaller
[2013/01/13 19:29:43 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\NortonInstaller
[2013/01/13 19:26:05 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\TOSHIBA
[2013/01/13 19:25:22 | 000,038,096 | ---- | C] (TOSHIBA Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\PGEffect.sys
[2013/01/13 19:24:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Netwaiting
[2013/01/13 19:24:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Netwaiting
[2013/01/13 19:24:25 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Conexant
[2013/01/13 19:23:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysWow64\sda
[2013/01/13 19:23:34 | 009,888,360 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysWow64\RtsUStoricon.dll
[2013/01/13 19:23:34 | 000,422,504 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\RtsUStor.dll
[2013/01/13 19:23:34 | 000,307,304 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\drivers\rtsuvstor.sys
[2013/01/13 19:23:34 | 000,250,984 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\drivers\RtsUStor.sys
[2013/01/13 19:23:34 | 000,018,024 | ---- | C] (Realtek Semiconductor Corp.) -- C:\windows\SysNative\drivers\rtcrfilt64.sys
[2013/01/13 19:23:34 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Realtek
[2013/01/13 19:23:02 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SysWow64\Atheros_L1e
[2013/01/13 19:22:17 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Synaptics
[2013/01/13 19:20:04 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\windows\SoftwareDistribution
[2013/01/13 19:19:56 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Waves Audio Ltd
[2013/01/13 19:19:06 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\CONEXANT
[2013/01/13 19:16:12 | 000,024,576 | ---- | C] (Toshiba) -- C:\windows\SysWow64\TSCI.dll
[2013/01/13 19:16:12 | 000,024,576 | ---- | C] (Toshiba) -- C:\windows\SysWow64\THCI.dll
[2013/01/13 19:14:37 | 000,557,848 | ---- | C] (Intel Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\iaStor.sys
[2013/01/13 19:12:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files\Common Files\Intel
[2013/01/13 19:12:28 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\Intel
[2013/01/13 19:11:58 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Intel
[2013/01/13 19:11:23 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Common Files\postureAgent
[2013/01/13 19:09:40 | 000,053,248 | ---- | C] (Windows XP Bundled build C-Centric Single User) -- C:\windows\SysWow64\CSVer.dll
[2013/01/13 19:09:40 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Program Files (x86)\Intel
[1 C:\windows\*.tmp files -> C:\windows\*.tmp -> ]

========== Files - Modified Within 30 Days ==========

[2013/01/15 09:41:20 | 000,024,400 | -H-- | M] () -- C:\windows\SysNative\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-1.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
[2013/01/15 09:41:20 | 000,024,400 | -H-- | M] () -- C:\windows\SysNative\7B296FB0-376B-497e-B012-9C450E1B7327-5P-0.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0
[2013/01/15 09:40:00 | 000,000,912 | ---- | M] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
[2013/01/15 09:37:53 | 000,778,834 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\PerfStringBackup.INI
[2013/01/15 09:37:53 | 000,660,318 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\perfh009.dat
[2013/01/15 09:37:53 | 000,121,214 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\perfc009.dat
[2013/01/15 09:33:47 | 000,000,908 | ---- | M] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
[2013/01/15 09:33:25 | 000,067,584 | --S- | M] () -- C:\windows\bootstat.dat
[2013/01/15 09:33:18 | 3180,220,416 | -HS- | M] () -- C:\hiberfil.sys
[2013/01/14 17:49:15 | 001,484,624 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\Cat.DB
[2013/01/14 17:20:50 | 000,175,736 | ---- | M] (Symantec Corporation) -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.SYS
[2013/01/14 17:20:50 | 000,007,488 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.CAT
[2013/01/14 17:20:50 | 000,000,855 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.INF
[2013/01/14 16:56:39 | 000,002,602 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\Norton Internet Security.lnk
[2013/01/14 15:12:10 | 000,002,260 | ---- | M] () -- C:\Users\Public\Desktop\DriverBoost.lnk
[2013/01/14 11:44:29 | 000,275,712 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\FNTCACHE.DAT
[2013/01/14 11:38:24 | 000,772,682 | ---- | M] () -- C:\windows\SysWow64\PerfStringBackup.INI
[2013/01/14 10:21:30 | 000,002,085 | ---- | M] () -- C:\Users\Public\Desktop\Toshiba Book Place.lnk
[2013/01/14 09:01:56 | 000,000,151 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Internet.url
[2013/01/14 09:01:52 | 000,000,153 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Webmail.url
[2013/01/14 07:48:32 | 000,001,452 | ---- | M] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Launch Internet Explorer Browser.lnk
[2013/01/13 21:12:24 | 000,000,013 | RHS- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\fbd.sys
[2013/01/13 20:10:31 | 000,108,227 | ---- | M] () -- C:\windows\SysWow64\license.rtf
[2013/01/13 20:10:31 | 000,108,227 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\license.rtf
[2013/01/13 19:57:52 | 000,404,640 | ---- | M] (Adobe Systems Incorporated) -- C:\windows\SysWow64\FlashPlayerCPLApp.cpl
[2013/01/13 19:22:20 | 000,000,000 | -H-- | M] () -- C:\windows\SysNative\drivers\Msft_Kernel_SynTP_01009.Wdf
[2013/01/13 19:13:45 | 000,015,842 | ---- | M] () -- C:\windows\SysNative\results.xml
[1 C:\windows\*.tmp files -> C:\windows\*.tmp -> ]

========== Files Created - No Company Name ==========

[2013/01/14 17:48:58 | 001,484,624 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\Cat.DB
[2013/01/14 17:20:39 | 000,007,458 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnet64.cat
[2013/01/14 17:20:39 | 000,001,441 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symnet.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,007,496 | R--- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds64.cat
[2013/01/14 17:20:38 | 000,007,450 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\iron.cat
[2013/01/14 17:20:38 | 000,007,402 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.cat
[2013/01/14 17:20:38 | 000,003,435 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,002,852 | R--- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symds.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,001,437 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtsp64.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,001,419 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.inf
[2013/01/14 17:20:38 | 000,000,772 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\iron.inf
[2013/01/14 17:20:37 | 000,007,446 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.cat
[2013/01/14 17:20:37 | 000,000,853 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\ccsetx64.inf
[2013/01/14 17:20:16 | 000,008,942 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symvtcer.dat
[2013/01/14 17:20:16 | 000,007,438 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\symefa64.cat
[2013/01/14 17:20:16 | 000,007,406 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\srtspx64.cat
[2013/01/14 17:20:16 | 000,000,172 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NISx64\1309000.009\isolate.ini
[2013/01/14 16:56:39 | 000,002,602 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\Norton Internet Security.lnk
[2013/01/14 15:12:10 | 000,002,260 | ---- | C] () -- C:\Users\Public\Desktop\DriverBoost.lnk
[2013/01/14 11:20:21 | 000,000,003 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\MsftWdf_Kernel_01011_Inbox_Critical.Wdf
[2013/01/14 11:00:02 | 000,000,003 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\MsftWdf_User_01_11_00_Inbox_Critical.Wdf
[2013/01/14 10:21:30 | 000,002,085 | ---- | C] () -- C:\Users\Public\Desktop\Toshiba Book Place.lnk
[2013/01/14 10:20:21 | 000,772,682 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\PerfStringBackup.INI
[2013/01/14 09:01:56 | 000,000,151 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Internet.url
[2013/01/14 09:01:52 | 000,000,153 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Desktop\AT&T Webmail.url
[2013/01/14 07:48:32 | 000,001,452 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Launch Internet Explorer Browser.lnk
[2013/01/13 21:13:35 | 000,001,458 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Internet Explorer.lnk
[2013/01/13 21:12:24 | 000,000,013 | RHS- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\fbd.sys
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,290 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Shows Desktop.lnk
[2013/01/13 21:11:45 | 000,000,272 | ---- | C] () -- C:\Users\Carrie\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Window Switcher.lnk
[2013/01/13 19:41:11 | 000,001,726 | ---- | C] () -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Amazon.com - Shopping.lnk
[2013/01/13 19:35:28 | 000,000,912 | ---- | C] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job
[2013/01/13 19:35:27 | 000,000,908 | ---- | C] () -- C:\windows\tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job
[2013/01/13 19:34:40 | 000,007,488 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.CAT
[2013/01/13 19:34:40 | 000,000,855 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\SYMEVENT64x86.INF
[2013/01/13 19:29:45 | 000,000,172 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\NortonPCCheckupx64\02000D0.00B\isolate.ini
[2013/01/13 19:22:20 | 000,000,000 | -H-- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\Msft_Kernel_SynTP_01009.Wdf
[2013/01/13 19:20:00 | 000,011,518 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\ToshibaMA.mps
[2013/01/13 19:13:45 | 000,015,842 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\results.xml
[2013/01/13 19:11:27 | 000,008,192 | ---- | C] () -- C:\windows\SysNative\drivers\IntelMEFWVer.dll
[2013/01/13 19:05:11 | 3180,220,416 | -HS- | C] () -- C:\hiberfil.sys
[2011/08/31 12:51:14 | 000,963,116 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igkrng600.bin
[2011/08/31 12:51:14 | 000,216,000 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igfcg600m.bin
[2011/08/31 12:51:14 | 000,145,804 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igcompkrng600.bin
[2011/08/31 12:45:58 | 000,056,832 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\igdde32.dll
[2011/08/31 12:26:18 | 013,903,872 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\ig4icd32.dll
[2011/02/03 19:56:58 | 000,066,856 | ---- | C] () -- C:\windows\SysWow64\SynTPEnhPS.dll

========== ZeroAccess Check ==========

[2009/07/13 20:55:00 | 000,000,227 | RHS- | M] () -- C:\windows\assembly\Desktop.ini

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32] /64

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Wow6432node\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\clsid\{fbeb8a05-beee-4442-804e-409d6c4515e9}\InProcServer32] /64

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Wow6432node\clsid\{fbeb8a05-beee-4442-804e-409d6c4515e9}\InProcServer32]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32] /64
"" = C:\Windows\SysNative\shell32.dll -- [2012/06/08 21:43:10 | 014,172,672 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Apartment

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Classes\clsid\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32]
"" = %SystemRoot%\system32\shell32.dll -- [2012/06/08 20:41:00 | 012,873,728 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Apartment

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\clsid\{5839FCA9-774D-42A1-ACDA-D6A79037F57F}\InProcServer32] /64
"" = C:\Windows\SysNative\wbem\fastprox.dll -- [2009/07/13 17:40:51 | 000,909,312 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Free

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Classes\clsid\{5839FCA9-774D-42A1-ACDA-D6A79037F57F}\InProcServer32]
"" = %systemroot%\system32\wbem\fastprox.dll -- [2010/11/20 19:24:25 | 000,606,208 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Free

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Classes\clsid\{F3130CDB-AA52-4C3A-AB32-85FFC23AF9C1}\InProcServer32] /64
"" = C:\Windows\SysNative\wbem\wbemess.dll -- [2009/07/13 17:41:56 | 000,505,856 | ---- | M] (Microsoft Corporation)
"ThreadingModel" = Both

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Classes\clsid\{F3130CDB-AA52-4C3A-AB32-85FFC23AF9C1}\InProcServer32]

========== Custom Scans ==========

========== Base Services ==========
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:40:01 | 000,072,192 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\aelupsvc.dll -- (AeLookupSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:08 | 000,070,656 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\appinfo.dll -- (Appinfo)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:38:55 | 000,079,360 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\alg.exe -- (ALG)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:51 | 000,849,920 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\qmgr.dll -- (BITS)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:00 | 000,705,024 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\BFE.DLL -- (BFE)
SRV:64bit: - [2011/11/16 22:33:55 | 000,031,232 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\lsass.exe -- (KeyIso)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:40:50 | 000,402,944 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\es.dll -- (EventSystem)
SRV - [2009/07/13 17:15:19 | 000,271,360 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\es.dll -- (EventSystem)
SRV:64bit: - [2012/07/04 14:13:27 | 000,136,704 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\browser.dll -- (Browser)
SRV:64bit: - [2012/06/01 21:41:28 | 000,184,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\cryptsvc.dll -- (CryptSvc)
SRV - [2012/06/01 20:36:29 | 000,140,288 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\cryptsvc.dll -- (CryptSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:01 | 000,512,000 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\rpcss.dll -- (DcomLaunch)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:00 | 000,317,952 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\dhcpcore.dll -- (Dhcp)
SRV - [2010/11/20 19:24:09 | 000,254,464 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\dhcpcore.dll -- (Dhcp)
SRV:64bit: - [2011/03/02 22:24:16 | 000,183,296 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\dnsrslvr.dll -- (Dnscache)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:40:35 | 000,111,104 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\eapsvc.dll -- (EapHost)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:00 | 000,038,912 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\hidserv.dll -- (hidserv)
SRV - [2009/07/13 17:15:24 | 000,049,152 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\hidserv.dll -- (hidserv)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:10 | 000,359,424 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Disabled | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\ipnathlp.dll -- (SharedAccess)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:48 | 000,501,248 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\IPSECSVC.DLL -- (PolicyAgent)
No service found with a name of MsMpSvc
No service found with a name of NisSrv
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:54 | 000,524,288 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\swprv.dll -- (swprv)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:26 | 000,067,584 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\mmcss.dll -- (MMCSS)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:52 | 000,360,448 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\netman.dll -- (Netman)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:52 | 000,459,776 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysNative\netprofm.dll -- (netprofm)
SRV - [2009/07/13 17:16:03 | 000,360,448 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\netprofm.dll -- (netprofm)
SRV:64bit: - [2012/10/03 09:44:21 | 000,303,104 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\nlasvc.dll -- (NlaSvc)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:53 | 000,025,600 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\nsisvc.dll -- (nsi)
SRV:64bit: - [2011/05/24 03:42:55 | 000,404,480 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\umpnpmgr.dll -- (PlugPlay)
SRV:64bit: - [2012/02/10 22:36:02 | 000,559,104 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\spoolsv.exe -- (Spooler)
SRV:64bit: - [2011/11/16 22:33:55 | 000,031,232 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\lsass.exe -- (ProtectedStorage)
No service found with a name of EMDMgmt
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:53 | 000,099,328 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\rasauto.dll -- (RasAuto)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:17 | 000,344,064 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\rasmans.dll -- (RasMan)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:01 | 000,512,000 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\rpcss.dll -- (RpcSs)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:16 | 000,030,720 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\seclogon.dll -- (seclogon)
SRV:64bit: - [2011/11/16 22:33:55 | 000,031,232 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\lsass.exe -- (SamSs)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:58 | 000,097,280 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wscsvc.dll -- (wscsvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:48 | 000,236,032 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\srvsvc.dll -- (LanmanServer)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:55 | 000,370,688 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\shsvcs.dll -- (ShellHWDetection)
SRV - [2010/11/20 19:24:03 | 000,328,192 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysWOW64\shsvcs.dll -- (ShellHWDetection)
No service found with a name of slsvc
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:16 | 001,110,016 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\schedsvc.dll -- (Schedule)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,316,928 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\tapisrv.dll -- (TapiSrv)
SRV - [2010/11/20 19:24:00 | 000,242,176 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysWOW64\tapisrv.dll -- (TapiSrv)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:55 | 000,044,544 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\themeservice.dll -- (Themes)
SRV:64bit: - [2012/04/30 21:40:20 | 000,209,920 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\profsvc.dll -- (ProfSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:55 | 001,600,512 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\VSSVC.exe -- (VSS)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,679,424 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\audiosrv.dll -- (AudioSrv)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,679,424 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\audiosrv.dll -- (AudioEndpointBuilder)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:25:06 | 000,170,496 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\sdrsvc.dll -- (SDRSVC)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:27 | 001,011,712 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Program Files\Windows Defender\MpSvc.dll -- (WinDefend)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:23:55 | 001,646,080 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wevtsvc.dll -- (eventlog)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:28 | 000,828,416 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\MPSSVC.dll -- (MpsSvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:48 | 000,580,096 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\wiaservc.dll -- (stisvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:15 | 000,128,000 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\windows\SysNative\msiexec.exe -- (msiserver)
SRV - [2010/11/20 19:24:28 | 000,073,216 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\windows\SysWow64\msiexec.exe -- (msiserver)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:56 | 000,242,688 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wbem\WMIsvc.dll -- (Winmgmt)
SRV:64bit: - [2012/06/02 14:19:43 | 002,428,952 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wuaueng.dll -- (wuauserv)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:09 | 000,252,416 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\dot3svc.dll -- (dot3svc)
SRV:64bit: - [2009/07/13 17:41:56 | 000,886,784 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [On_Demand | Stopped] -- C:\Windows\SysNative\wlansvc.dll -- (Wlansvc)
SRV:64bit: - [2010/11/20 19:24:32 | 000,118,784 | ---- | M] (Microsoft Corporation) [Auto | Running] -- C:\Windows\SysNative\wkssvc.dll -- (LanmanWorkstation)

< %SYSTEMDRIVE%\*.exe >

< MD5 for: EXPLORER.EXE >
[2011/02/25 21:19:21 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=0FB9C74046656D1579A64660AD67B746 -- C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21669_none_ba87e574ddfe652d\explorer.exe
[2011/02/24 22:19:30 | 002,871,808 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=332FEAB1435662FC6C672E25BEB37BE3 -- C:\Windows\explorer.exe
[2011/02/24 22:19:30 | 002,871,808 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=332FEAB1435662FC6C672E25BEB37BE3 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17567_none_afa79dc39081d0ba\explorer.exe
[2011/02/25 22:14:34 | 002,871,808 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=3B69712041F3D63605529BD66DC00C48 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21669_none_b0333b22a99da332\explorer.exe
[2010/11/20 19:24:25 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=40D777B7A95E00593EB1568C68514493 -- C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_ba2f56d3c4bcbafb\explorer.exe
[2011/02/24 21:30:54 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=8B88EBBB05A0E56B7DCC708498C02B3E -- C:\Windows\SysWOW64\explorer.exe
[2011/02/24 21:30:54 | 002,616,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=8B88EBBB05A0E56B7DCC708498C02B3E -- C:\Windows\winsxs\wow64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17567_none_b9fc4815c4e292b5\explorer.exe
[2010/11/20 19:24:11 | 002,872,320 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=AC4C51EB24AA95B77F705AB159189E24 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-explorer_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_afdaac81905bf900\explorer.exe

< MD5 for: SERVICES >
[2009/06/10 13:00:26 | 000,017,463 | ---- | M] () MD5=D9E1A01B480D961B7CF0509D597A92D6 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-w..nfrastructure-other_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_6079f415110c0210\services

< MD5 for: SERVICES.ASFX >
[2010/11/15 20:02:36 | 000,000,264 | ---- | M] () MD5=0652D24D4E2799851A6DF1705E2BFFDA -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\uk_UA\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,225 | ---- | M] () MD5=0A27F1D6595A69800A43CDE155B1E4A0 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\fi_FI\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,245 | ---- | M] () MD5=0B82FAB8FF5F988C5311DF1144A7D740 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ru_RU\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,225 | ---- | M] () MD5=0E89BE53F56B22390CF61584B649CE01 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\da_DK\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=14DA84ECAF57B5ADA36B9093FF04CF32 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ja_JP\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:24 | 000,000,230 | ---- | M] () MD5=2577B66F38E0DEA25F328DA4A0FED322 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\fr_FR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,233 | ---- | M] () MD5=3382FAB54FC906B0E40269D903A8D690 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\pl_PL\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=5226417D3C8206000A8983BDC1243075 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ro_RO\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,230 | ---- | M] () MD5=545E97C4F4CEA743A8D86B685EE2EDBB -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\hr_HR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,226 | ---- | M] () MD5=55EA57D90AE22BDF0132597EF0D7C9C7 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\sv_SE\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:36 | 000,000,232 | ---- | M] () MD5=611CB9CC21D2DDAD711690671F70EF39 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ca_ES\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,233 | ---- | M] () MD5=846C265B751189E88B74F0155DB6B828 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\sl_SI\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:36 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=89BD37C4118540FD5AA8CDD0C24D6C0A -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\sk_SK\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=8C95C0528EA7049A1DFC7A7342461D75 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\es_ES\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:30 | 000,000,225 | ---- | M] () MD5=9287C7268CC0F37F1DDE18CEBB128685 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\nb_NO\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:30 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=95326C46AC2654AFF5C8543DFE22CCB3 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\ko_KR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:24 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=9F2731666F5771CC5C1E4EEDC8FB8607 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\de_DE\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:32 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=A7B7A4CC1A717292474115CD3A4AC121 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\zh_CN\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,232 | ---- | M] () MD5=B6E63D87C73CED2D6B433C542C5C3965 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\hu_HU\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:38 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=C85F2519DC6AECF93F67AA613A320136 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\eu_ES\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,231 | ---- | M] () MD5=CF94F061685A38BABE0BBD463191EDE7 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\it_IT\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:32 | 000,000,228 | ---- | M] () MD5=E09422BE0C7636A7B63A1527C4C1372D -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\zh_TW\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:32 | 000,000,229 | ---- | M] () MD5=E57594DB9B9D78AB4B53D34CAFEB8497 -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\cs_CZ\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:30 | 000,000,234 | ---- | M] () MD5=EBD8D036504F2935675F5F432F076DBA -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\pt_BR\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:26 | 000,000,227 | ---- | M] () MD5=F36865AB3B9813962B7EDBE66FA1C28A -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\nl_NL\Services\Services.asfx
[2010/11/15 20:02:34 | 000,000,229 | ---- | M] () MD5=F9824728970AC8199BABDC9CBA5E038C -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Locale\tr_TR\Services\Services.asfx

< MD5 for: SERVICES.CFG >
[2010/11/15 20:02:22 | 000,032,633 | ---- | M] () MD5=EA1C35DD541D60819D55482130BD585D -- C:\Program Files (x86)\Adobe\Reader 10.0\Reader\Services\Services.cfg

< MD5 for: SERVICES.EXE >
[2009/07/13 17:39:37 | 000,328,704 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=24ACB7E5BE595468E3B9AA488B9B4FCB -- C:\windows\SysNative\services.exe
[2009/07/13 17:39:37 | 000,328,704 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=24ACB7E5BE595468E3B9AA488B9B4FCB -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..s-servicecontroller_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b54b20ee6fa07b1\services.exe

< MD5 for: SERVICES.EXE.MUI >
[2010/11/20 23:06:16 | 000,017,408 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6507BF0DC2D1F5F32493C288EAA59277 -- C:\windows\SysNative\en-US\services.exe.mui
[2010/11/20 23:06:16 | 000,017,408 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6507BF0DC2D1F5F32493C288EAA59277 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..ontroller.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_c5f238be3fa63468\services.exe.mui

< MD5 for: SERVICES.LNK >
[2009/07/13 20:54:05 | 000,001,288 | ---- | M] () MD5=CA0D9F4743DFF86EBAF09D763139E958 -- C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\services.lnk
[2009/07/13 20:54:05 | 000,001,288 | ---- | M] () MD5=CA0D9F4743DFF86EBAF09D763139E958 -- C:\Users\All Users\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Administrative Tools\services.lnk

< MD5 for: SERVICES.MOF >
[2009/06/10 12:44:06 | 000,002,866 | ---- | M] () MD5=26A11C895A7F0B6D32105EBE127D8500 -- C:\windows\SysNative\wbem\services.mof
[2009/06/10 12:44:06 | 000,002,866 | ---- | M] () MD5=26A11C895A7F0B6D32105EBE127D8500 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..s-servicecontroller_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b54b20ee6fa07b1\services.mof

< MD5 for: SERVICES.MSC >
[2010/11/20 23:06:14 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\windows\SysNative\en-US\services.msc
[2009/06/10 12:38:36 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\windows\SysNative\services.msc
[2010/11/20 23:06:17 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\SysWOW64\en-US\services.msc
[2009/06/10 13:21:09 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\SysWOW64\services.msc
[2010/11/20 23:06:14 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..cessnapin.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_003408aa160fce5b\services.msc
[2009/06/10 12:38:36 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-servicessnapin_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b58d44b5f6beb8a\services.msc
[2010/11/20 23:06:17 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-s..cessnapin.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_a4156d265db25d25\services.msc
[2009/06/10 13:21:09 | 000,092,745 | ---- | M] () MD5=7A1D35F59468B8118AF5B8E21DF78AE2 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-servicessnapin_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_cf3a38c7a70e7a54\services.msc

< MD5 for: SERVICES.PTXML >
[2009/07/13 12:16:17 | 000,001,061 | ---- | M] () MD5=640D7DD61B1CFA6C96F80F68F78CDFA7 -- C:\windows\SysNative\wdi\perftrack\Services.ptxml
[2009/07/13 12:16:17 | 000,001,061 | ---- | M] () MD5=640D7DD61B1CFA6C96F80F68F78CDFA7 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-s..s-servicecontroller_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_2b54b20ee6fa07b1\Services.ptxml

< MD5 for: SVCHOST.EXE >
[2009/07/13 17:14:41 | 000,020,992 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=54A47F6B5E09A77E61649109C6A08866 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_b591afc466a15356\svchost.exe
[2011/03/01 00:10:51 | 000,027,648 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=635455A95EB8EC47AC72142E501465ED -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21671_none_14271b75353e4391\svchost.exe
[2011/03/01 00:07:49 | 000,027,648 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6F68F63794097E54F36474ED4384B759 -- C:\windows\SysNative\svchost.exe
[2011/03/01 00:07:49 | 000,027,648 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=6F68F63794097E54F36474ED4384B759 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17568_none_13af509c1c123937\svchost.exe
[2011/03/01 00:07:49 | 000,021,504 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=A91A288C91F9D9F1CFA4FAA9893C4D55 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21671_none_b8087ff17ce0d25b\svchost.exe
[2009/07/13 17:39:46 | 000,027,136 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=C78655BC80301D76ED4FEF1C1EA40A7D -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_none_11b04b481efec48c\svchost.exe
[2011/03/01 00:05:31 | 000,021,504 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=ECDB182F885292145826C58252B53000 -- C:\Windows\SysWOW64\svchost.exe
[2011/03/01 00:05:31 | 000,021,504 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=ECDB182F885292145826C58252B53000 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-services-svchost_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17568_none_b790b51863b4c801\svchost.exe

< MD5 for: USERINIT.EXE >
[2010/11/20 19:23:55 | 000,026,624 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=61AC3EFDFACFDD3F0F11DD4FD4044223 -- C:\Windows\SysWOW64\userinit.exe
[2010/11/20 19:23:55 | 000,026,624 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=61AC3EFDFACFDD3F0F11DD4FD4044223 -- C:\Windows\winsxs\x86_microsoft-windows-userinit_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_de3024012ff21116\userinit.exe
[2010/11/20 19:24:28 | 000,030,720 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=BAFE84E637BF7388C96EF48D4D3FDD53 -- C:\windows\SysNative\userinit.exe
[2010/11/20 19:24:28 | 000,030,720 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=BAFE84E637BF7388C96EF48D4D3FDD53 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-userinit_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_3a4ebf84e84f824c\userinit.exe

< MD5 for: WINLOGON.EXE >
[2010/11/20 19:24:29 | 000,390,656 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=1151B1BAA6F350B1DB6598E0FEA7C457 -- C:\windows\SysNative\winlogon.exe
[2010/11/20 19:24:29 | 000,390,656 | ---- | M] (Microsoft Corporation) MD5=1151B1BAA6F350B1DB6598E0FEA7C457 -- C:\Windows\winsxs\amd64_microsoft-windows-winlogon_31bf3856ad364e35_6.1.7601.17514_none_cde90685eb910636\winlogon.exe

< End of report >
  • 0

Advertisements


#56
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
Rather than risk losing the scan data, I posted it but need to know what to do if she blocks me out completely?
  • 0

#57
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
OTL Extras logfile created on: 1/15/2013 9:52:25 AM - Run 1
OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Carrie\Downloads
64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstation
Internet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)
Locale: 00000409 | Country: United States | Language: ENU | Date Format: M/d/yyyy

3.95 Gb Total Physical Memory | 2.33 Gb Available Physical Memory | 58.96% Memory free
7.90 Gb Paging File | 6.11 Gb Available in Paging File | 77.33% Paging File free
Paging file location(s): ?:\pagefile.sys [binary data]

%SystemDrive% = C: | %SystemRoot% = C:\windows | %ProgramFiles% = C:\Program Files (x86)
Drive C: | 438.48 Gb Total Space | 407.93 Gb Free Space | 93.03% Space Free | Partition Type: NTFS

Computer Name: CARRIE-PC | User Name: Carrie | Logged in as Administrator.
Boot Mode: Normal | Scan Mode: All users | Include 64bit Scans
Company Name Whitelist: Off | Skip Microsoft Files: Off | No Company Name Whitelist: On | File Age = 30 Days

========== Extra Registry (SafeList) ==========


========== File Associations ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<extension>]
.url[@ = InternetShortcut] -- C:\windows\SysNative\rundll32.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<extension>]
.cpl [@ = cplfile] -- C:\windows\SysWow64\control.exe (Microsoft Corporation)

========== Shell Spawning ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<key>\shell\[command]\command]
batfile [open] -- "%1" %*
cmdfile [open] -- "%1" %*
comfile [open] -- "%1" %*
exefile [open] -- "%1" %*
helpfile [open] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [edit] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [print] -- rundll32.exe %windir%\system32\mshtml.dll,PrintHTML "%1"
inffile [install] -- %SystemRoot%\System32\InfDefaultInstall.exe "%1" (Microsoft Corporation)
InternetShortcut [open] -- "C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Windows\System32\ieframe.dll",OpenURL %l (Microsoft Corporation)
InternetShortcut [print] -- "C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Windows\System32\mshtml.dll",PrintHTML "%1" (Microsoft Corporation)
piffile [open] -- "%1" %*
regfile [merge] -- Reg Error: Key error.
scrfile [config] -- "%1"
scrfile [install] -- rundll32.exe desk.cpl,InstallScreenSaver %l
scrfile [open] -- "%1" /S
txtfile [edit] -- Reg Error: Key error.
Unknown [openas] -- %SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1
Directory [cmd] -- cmd.exe /s /k pushd "%V" (Microsoft Corporation)
Directory [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [open] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [explore] -- Reg Error: Value error.
Drive [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<key>\shell\[command]\command]
batfile [open] -- "%1" %*
cmdfile [open] -- "%1" %*
comfile [open] -- "%1" %*
cplfile [cplopen] -- %SystemRoot%\System32\control.exe "%1",%* (Microsoft Corporation)
exefile [open] -- "%1" %*
helpfile [open] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [edit] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [print] -- rundll32.exe %windir%\system32\mshtml.dll,PrintHTML "%1"
inffile [install] -- %SystemRoot%\System32\InfDefaultInstall.exe "%1" (Microsoft Corporation)
piffile [open] -- "%1" %*
regfile [merge] -- Reg Error: Key error.
scrfile [config] -- "%1"
scrfile [install] -- rundll32.exe desk.cpl,InstallScreenSaver %l
scrfile [open] -- "%1" /S
txtfile [edit] -- Reg Error: Key error.
Unknown [openas] -- %SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1
Directory [cmd] -- cmd.exe /s /k pushd "%V" (Microsoft Corporation)
Directory [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [open] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [explore] -- Reg Error: Value error.
Drive [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

========== Security Center Settings ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]
"cval" = 1

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring]

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]
"VistaSp1" = 28 4D B2 76 41 04 CA 01 [binary data]
"AntiVirusOverride" = 0
"AntiSpywareOverride" = 0
"FirewallOverride" = 0

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc\Vol]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]

========== Firewall Settings ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile]
"EnableFirewall" = 1
"DisableNotifications" = 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile]
"EnableFirewall" = 1
"DisableNotifications" = 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile]
"EnableFirewall" = 1
"DisableNotifications" = 0

========== Authorized Applications List ==========


========== Vista Active Open Ports Exception List ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
"{F44B56C4-B71A-4D94-BE9C-D6D80D16CDD3}" = lport=2869 | protocol=6 | dir=in | name=windows live communications platform (upnp) |
"{FF7AC202-B0FA-43C1-A112-5BA874211943}" = lport=1900 | protocol=17 | dir=in | name=windows live communications platform (ssdp) |

========== Vista Active Application Exception List ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
"{56750813-2DEB-431C-9BBF-2DC5534E51BD}" = dir=in | app=c:\program files (x86)\windows live\contacts\wlcomm.exe |
"{97C9FCD5-ED4A-4A8F-A29A-34C07ADB3409}" = dir=in | app=c:\program files (x86)\windows live\messenger\msnmsgr.exe |
"{A7DBBE3D-69BC-491C-8E40-2ECD1620E021}" = dir=in | app=c:\program files (x86)\windows live\mesh\moe.exe |

========== HKEY_LOCAL_MACHINE Uninstall List ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]
"{066CFFF8-12BF-4390-A673-75F95EFF188E}" = TOSHIBA Value Added Package
"{180C8888-50F1-426B-A9DC-AB83A1989C65}" = Windows Live Language Selector
"{1ACC8FFB-9D84-4C05-A4DE-D28A9BC91698}" = Windows Live ID Sign-in Assistant
"{1C8C049A-145F-4A6E-8290-B5C245EBE39D}" = TOSHIBA Bulletin Board
"{24811C12-F4A9-4D0F-8494-A7B8FE46123C}" = TOSHIBA ReelTime
"{4B6C7001-C7D6-3710-913E-5BC23FCE91E6}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x64 9.0.30729.4148
"{5DA0E02F-970B-424B-BF41-513A5018E4C0}" = TOSHIBA Disc Creator
"{656DEEDE-F6AC-47CA-A568-A1B4E34B5760}" = Windows Live Remote Service Resources
"{8220EEFE-38CD-377E-8595-13398D740ACE}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x64 9.0.30729.17
"{847B0532-55E3-4AAF-8D7B-E3A1A7CD17E5}" = Windows Live Remote Client Resources
"{8E34682C-8118-31F1-BC4C-98CD9675E1C2}" = Microsoft .NET Framework 4 Extended
"{95120000-00B9-0409-1000-0000000FF1CE}" = Microsoft Application Error Reporting
"{9DECD0F9-D3E8-48B0-A390-1CF09F54E3A4}" = TOSHIBA PC Health Monitor
"{BCA9334F-B6C9-4F65-9A73-AC5A329A4D04}" = PlayReady PC Runtime amd64
"{C2F94B5E-201A-4754-8F2F-4395E1D90DA3}" = TOSHIBA eco Utility
"{C4FFA951-9678-4D51-84B4-AFD15D3C45AD}" = TOSHIBA Hardware Setup
"{CBD6B23D-41D5-4A46-8019-6208516C9712}" = TOSHIBA Supervisor Password
"{D4322448-B6AF-4316-B859-D8A0E84DCB38}" = TOSHIBA HDD/SSD Alert
"{DA54F80E-261C-41A2-A855-549A144F2F59}" = Windows Live MIME IFilter
"{DF6D988A-EEA0-4277-AAB8-158E086E439B}" = Windows Live Remote Client
"{E02A6548-6FDE-40E2-8ED9-119D7D7E641F}" = Windows Live Remote Service
"{F5B09CFD-F0B2-36AF-8DF4-1DF6B63FC7B4}" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile
"{F67FA545-D8E5-4209-86B1-AEE045D1003F}" = TOSHIBA Face Recognition
"CNXT_AUDIO_HDA" = Conexant HD Audio
"Microsoft .NET Framework 4 Client Profile" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile
"Microsoft .NET Framework 4 Extended" = Microsoft .NET Framework 4 Extended
"SynTPDeinstKey" = Synaptics Pointing Device Driver

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]
"{044E78D2-8F54-4F6F-AD2B-A122F8111EDB}" = DriverBoost
"{066CFFF8-12BF-4390-A673-75F95EFF188E}" = TOSHIBA Value Added Package
"{0B0F231F-CE6A-483D-AA23-77B364F75917}" = Windows Live Installer
"{0D795777-9D60-4692-8386-F2B3F2B5E5BF}" = Label@Once 1.0
"{18455581-E099-4BA8-BC6B-F34B2F06600C}" = Google Toolbar for Internet Explorer
"{196BB40D-1578-3D01-B289-BEFC77A11A1E}" = Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable - 10.0.30319
"{19BA08F7-C728-469C-8A35-BFBD3633BE08}" = Windows Live Movie Maker
"{1F1C2DFC-2D24-3E06-BCB8-725134ADF989}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.4148
"{1F6AB0E7-8CDD-4B93-8A23-AA9EB2FEFCE4}" = Junk Mail filter update
"{200FEC62-3C34-4D60-9CE8-EC372E01C08F}" = Windows Live SOXE Definitions
"{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F}" = Google Toolbar for Internet Explorer
"{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216025FF}" = Java™ 6 Update 25
"{2902F983-B4C1-44BA-B85D-5C6D52E2C441}" = Windows Live Mesh ActiveX Control for Remote Connections
"{2A3FC24C-6EC0-4519-A52B-FDA4EA9B2D24}" = Windows Live Messenger
"{2FA94A64-C84E-49d1-97DD-7BF06C7BBFB2}.WildTangent Games App" = Update Installer for WildTangent Games App
"{3108C217-BE83-42E4-AE9E-A56A2A92E549}" = Atheros Communications Inc.® AR81Family Gigabit/Fast Ethernet Driver
"{3135D885-9D9A-4B4D-8D45-9DB05DA115CA}" = Amazon Links
"{3336F667-9049-4D46-98B6-4C743EEBC5B1}" = Windows Live Photo Gallery
"{34F4D9A4-42C2-4348-BEF4-E553C84549E7}" = Windows Live Photo Gallery
"{3E29EE6C-963A-4aae-86C1-DC237C4A49FC}" = Intel® Rapid Storage Technology
"{4A03706F-666A-4037-7777-5F2748764D10}" = Java Auto Updater
"{579684A4-DDD5-4CA3-9EA8-7BE7D9593DB4}" = Windows Live UX Platform Language Pack
"{5AF550B4-BB67-4E7E-82F1-2C4300279050}" = TOSHIBARegistration
"{62BBB2F0-E220-4821-A564-730807D2C34D}" = Realtek USB 2.0 Reader Driver
"{65153EA5-8B6E-43B6-857B-C6E4FC25798A}" = Intel® Management Engine Components
"{654F7484-88C5-46DC-AB32-C66BCB0E2102}" = TOSHIBA Sleep Utility
"{682B3E4F-696A-42DE-A41C-4C07EA1678B4}" = Windows Live SOXE
"{6CB76C9D-80C2-4CB3-A4CD-D96B239E3F94}" = TOSHIBA Resolution+ Plug-in for Windows Media Player
"{6F3C8901-EBD3-470D-87F8-AC210F6E5E02}" = TOSHIBA Web Camera Application
"{70B446D1-E03B-4ab0-9B3C-0832142C9AA8}.WildTangent Games App-toshiba" = WildTangent Games App (Toshiba Games)
"{7299052b-02a4-4627-81f2-1818da5d550d}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
"{74B8998B-2B1B-4414-AD5D-17E7E9B5FF0A}" = Netwaiting
"{83C292B7-38A5-440B-A731-07070E81A64F}" = Windows Live PIMT Platform
"{89F4137D-6C26-4A84-BDB8-2E5A4BB71E00}" = Microsoft Silverlight
"{8C6D6116-B724-4810-8F2D-D047E6B7D68E}" = Mesh Runtime
"{8DD46C6A-0056-4FEC-B70A-28BB16A1F11F}" = MSVCRT
"{92EA4134-10D1-418A-91E1-5A0453131A38}" = Windows Live Movie Maker
"{95140000-0070-0000-0000-0000000FF1CE}" = Microsoft Office 2010
"{970472D0-F5F9-4158-A6E3-1AE49EFEF2D3}" = TOSHIBA Application Installer
"{9D56775A-93F3-44A3-8092-840E3826DE30}" = Windows Live Mail
"{A0C91188-C88F-4E86-93E6-CD7C9A266649}" = Windows Live Mesh
"{A726AE06-AAA3-43D1-87E3-70F510314F04}" = Windows Live Writer
"{A92DAB39-4E2C-4304-9AB6-BC44E68B55E2}" = Google Update Helper
"{A9BDCA6B-3653-467B-AC83-94367DA3BFE3}" = Windows Live Photo Common
"{AAAFC670-569B-4A2F-82B4-42945E0DE3EF}" = Windows Live Writer
"{AAF454FC-82CA-4F29-AB31-6A109485E76E}" = Windows Live Writer
"{AC6569FA-6919-442A-8552-073BE69E247A}" = TOSHIBA Service Station
"{AC76BA86-7AD7-FFFF-7B44-AA0000000001}" = Adobe Reader X MUI
"{AFF7E080-1974-45BF-9310-10DE1A1F5ED0}" = Adobe AIR
"{B65BBB06-1F8E-48F5-8A54-B024A9E15FDF}" = TOSHIBA Recovery Media Creator
"{C2A276E3-154E-44DC-AAF1-FFDD7FD30E35}" = TOSHIBA Assist
"{C31337DE-0CDC-45A9-9A32-F099AC78D557}" = Toshiba Book Place
"{C57BCDE1-7CB9-467D-B3BA-7E119916CDC1}" = Toshiba Online Backup
"{C66824E4-CBB3-4851-BB3F-E8CFD6350923}" = Windows Live Mail
"{C7A4F26F-F9B0-41B2-8659-99181108CDE3}" = TOSHIBA Media Controller
"{CCA5EAAD-92F4-4B7A-B5EE-14294C66AB61}" = PlayReady PC Runtime x86
"{CE95A79E-E4FC-4FFF-8A75-29F04B942FF2}" = Windows Live UX Platform
"{D0B44725-3666-492D-BEF6-587A14BD9BD9}" = MSVCRT_amd64
"{D436F577-1695-4D2F-8B44-AC76C99E0002}" = Windows Live Photo Common
"{D45240D3-B6B3-4FF9-B243-54ECE3E10066}" = Windows Live Communications Platform
"{DA84ECBF-4B79-47F2-B34C-95C38484C058}" = Skype Launcher
"{DDC8BDEE-DCAC-404D-8257-3E8D4B782467}" = Windows Live Writer Resources
"{DECDCB7C-58CC-4865-91AF-627F9798FE48}" = Windows Live Mesh
"{E09C4DB7-630C-4F06-A631-8EA7239923AF}" = D3DX10
"{E5B21F11-6933-4E0B-A25C-7963E3C07D11}" = Windows Live Messenger
"{E69992ED-A7F6-406C-9280-1C156417BC49}" = TOSHIBA Quality Application
"{ED3CBA78-488F-4E8C-B33F-8E3BF4DDB4D2}" = Toshiba App Place
"{F0B430D1-B6AA-473D-9B06-AA3DD01FD0B8}" = Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition [ENU]
"{F0E3AD40-2BBD-4360-9C76-B9AC9A5886EA}" = Intel® Processor Graphics
"{F26FDF57-483E-42C8-A9C9-EEE1EDB256E0}" = TOSHIBA Media Controller Plug-in
"{FE044230-9CA5-43F7-9B58-5AC5A28A1F33}" = Windows Live Essentials
"Adobe AIR" = Adobe AIR
"Adobe Flash Player ActiveX" = Adobe Flash Player 10 ActiveX
"Adobe Flash Player Plugin" = Adobe Flash Player 10 Plugin
"Google Chrome" = Google Chrome
"InstallShield_{066CFFF8-12BF-4390-A673-75F95EFF188E}" = TOSHIBA Value Added Package
"InstallShield_{1C8C049A-145F-4A6E-8290-B5C245EBE39D}" = TOSHIBA Bulletin Board
"InstallShield_{24811C12-F4A9-4D0F-8494-A7B8FE46123C}" = TOSHIBA ReelTime
"InstallShield_{6F3C8901-EBD3-470D-87F8-AC210F6E5E02}" = TOSHIBA Web Camera Application
"InstallShield_{C4FFA951-9678-4D51-84B4-AFD15D3C45AD}" = TOSHIBA Hardware Setup
"InstallShield_{CBD6B23D-41D5-4A46-8019-6208516C9712}" = TOSHIBA Supervisor Password
"InstallShield_{F67FA545-D8E5-4209-86B1-AEE045D1003F}" = TOSHIBA Face Recognition
"NIS" = Norton Internet Security
"NortonPCCheckup" = Toshiba Laptop Checkup
"WildTangent toshiba Master Uninstall" = WildTangent Games
"WinLiveSuite" = Windows Live Essentials
"WTA-1f83675f-5238-4020-937e-2f5e8dd94357" = Bejeweled 3
"WTA-ec1f7e1c-077d-464e-abbf-a9410fe4e7a2" = FATE - The Traitor Soul
"Yahoo! Companion" = att.net Toolbar
"Yahoo! Mail" = att.net Internet Mail
"Yahoo! Software Update" = Yahoo! Software Update

========== Last 20 Event Log Errors ==========

[ Application Events ]
Error - 1/14/2013 4:30:24 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 6:47:29 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 8:52:50 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 8:57:26 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 9:50:52 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 2:28:39 AM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 2:36:50 AM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 1:23:46 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 1:27:31 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = Application Error | ID = 1000
Description = Faulting application name: rundll32.exe, version: 6.1.7600.16385,
time stamp: 0x4a5bc637 Faulting module name: Flash10u.ocx, version: 10.3.181.34,
time stamp: 0x4e011a1d Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0019c9e6 Faulting
process id: 0xf28 Faulting application start time: 0x01cdf345987c4b76 Faulting application
path: C:\windows\SysWOW64\rundll32.exe Faulting module path: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\Flash10u.ocx
Report
Id: d6cd1549-5f38-11e2-9b06-047d7b08e519

Error - 1/15/2013 1:35:13 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =


< End of report >
  • 0

#58
Essexboy

Essexboy

    GeekU Moderator

  • Retired Staff
  • 69,964 posts
I can see no sign of logmein there so lets see if we can find what is hidden

Download the GMER Rootkit Scanner. to your Desktop, it will be a randomly named .exe file .

Before scanning, make sure all other running programs are closed and no other actions like a scheduled antivirus scan will occur while the scan is being performed. Do not use your computer for anything else during the scan.

Double-click the file you downloaded. The program will begin to run.
Posted Image

**Caution**
These types of scans can produce false positives. Do NOT take any action on any
"<--- ROOKIT" entries unless advised!

If possible rootkit activity is found, you will be asked if you would like to perform a full scan.
  • Click NO
  • In the right panel, you will see a bunch of boxes that have been checked ... leave everything checked and ensure the Show all box is un-checked.
  • Now click the Scan button.
    Once the scan is complete, you may receive another notice about rootkit activity.
  • Click OK.
  • GMER will produce a log. Click on the [Save..] button, and in the File name area, type in "GMER.txt"
  • Save it where you can easily find it, such as your desktop.
Post the contents of GMER.txt in your next reply.
  • 0

#59
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
OTL Extras logfile created on: 1/15/2013 9:52:25 AM - Run 1
OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Carrie\Downloads
64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstation
Internet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)
Locale: 00000409 | Country: United States | Language: ENU | Date Format: M/d/yyyy

3.95 Gb Total Physical Memory | 2.33 Gb Available Physical Memory | 58.96% Memory free
7.90 Gb Paging File | 6.11 Gb Available in Paging File | 77.33% Paging File free
Paging file location(s): ?:\pagefile.sys [binary data]

%SystemDrive% = C: | %SystemRoot% = C:\windows | %ProgramFiles% = C:\Program Files (x86)
Drive C: | 438.48 Gb Total Space | 407.93 Gb Free Space | 93.03% Space Free | Partition Type: NTFS

Computer Name: CARRIE-PC | User Name: Carrie | Logged in as Administrator.
Boot Mode: Normal | Scan Mode: All users | Include 64bit Scans
Company Name Whitelist: Off | Skip Microsoft Files: Off | No Company Name Whitelist: On | File Age = 30 Days

========== Extra Registry (SafeList) ==========


========== File Associations ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<extension>]
.url[@ = InternetShortcut] -- C:\windows\SysNative\rundll32.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<extension>]
.cpl [@ = cplfile] -- C:\windows\SysWow64\control.exe (Microsoft Corporation)

========== Shell Spawning ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<key>\shell\[command]\command]
batfile [open] -- "%1" %*
cmdfile [open] -- "%1" %*
comfile [open] -- "%1" %*
exefile [open] -- "%1" %*
helpfile [open] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [edit] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [print] -- rundll32.exe %windir%\system32\mshtml.dll,PrintHTML "%1"
inffile [install] -- %SystemRoot%\System32\InfDefaultInstall.exe "%1" (Microsoft Corporation)
InternetShortcut [open] -- "C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Windows\System32\ieframe.dll",OpenURL %l (Microsoft Corporation)
InternetShortcut [print] -- "C:\Windows\System32\rundll32.exe" "C:\Windows\System32\mshtml.dll",PrintHTML "%1" (Microsoft Corporation)
piffile [open] -- "%1" %*
regfile [merge] -- Reg Error: Key error.
scrfile [config] -- "%1"
scrfile [install] -- rundll32.exe desk.cpl,InstallScreenSaver %l
scrfile [open] -- "%1" /S
txtfile [edit] -- Reg Error: Key error.
Unknown [openas] -- %SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1
Directory [cmd] -- cmd.exe /s /k pushd "%V" (Microsoft Corporation)
Directory [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [open] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [explore] -- Reg Error: Value error.
Drive [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\<key>\shell\[command]\command]
batfile [open] -- "%1" %*
cmdfile [open] -- "%1" %*
comfile [open] -- "%1" %*
cplfile [cplopen] -- %SystemRoot%\System32\control.exe "%1",%* (Microsoft Corporation)
exefile [open] -- "%1" %*
helpfile [open] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [edit] -- Reg Error: Key error.
htmlfile [print] -- rundll32.exe %windir%\system32\mshtml.dll,PrintHTML "%1"
inffile [install] -- %SystemRoot%\System32\InfDefaultInstall.exe "%1" (Microsoft Corporation)
piffile [open] -- "%1" %*
regfile [merge] -- Reg Error: Key error.
scrfile [config] -- "%1"
scrfile [install] -- rundll32.exe desk.cpl,InstallScreenSaver %l
scrfile [open] -- "%1" /S
txtfile [edit] -- Reg Error: Key error.
Unknown [openas] -- %SystemRoot%\system32\rundll32.exe %SystemRoot%\system32\shell32.dll,OpenAs_RunDLL %1
Directory [cmd] -- cmd.exe /s /k pushd "%V" (Microsoft Corporation)
Directory [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [open] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)
Folder [explore] -- Reg Error: Value error.
Drive [find] -- %SystemRoot%\Explorer.exe (Microsoft Corporation)

========== Security Center Settings ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]
"cval" = 1

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Monitoring]

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]
"VistaSp1" = 28 4D B2 76 41 04 CA 01 [binary data]
"AntiVirusOverride" = 0
"AntiSpywareOverride" = 0
"FirewallOverride" = 0

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc\Vol]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\Svc]

========== Firewall Settings ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile]
"EnableFirewall" = 1
"DisableNotifications" = 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile]
"EnableFirewall" = 1
"DisableNotifications" = 0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile]
"EnableFirewall" = 1
"DisableNotifications" = 0

========== Authorized Applications List ==========


========== Vista Active Open Ports Exception List ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
"{F44B56C4-B71A-4D94-BE9C-D6D80D16CDD3}" = lport=2869 | protocol=6 | dir=in | name=windows live communications platform (upnp) |
"{FF7AC202-B0FA-43C1-A112-5BA874211943}" = lport=1900 | protocol=17 | dir=in | name=windows live communications platform (ssdp) |

========== Vista Active Application Exception List ==========

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules]
"{56750813-2DEB-431C-9BBF-2DC5534E51BD}" = dir=in | app=c:\program files (x86)\windows live\contacts\wlcomm.exe |
"{97C9FCD5-ED4A-4A8F-A29A-34C07ADB3409}" = dir=in | app=c:\program files (x86)\windows live\messenger\msnmsgr.exe |
"{A7DBBE3D-69BC-491C-8E40-2ECD1620E021}" = dir=in | app=c:\program files (x86)\windows live\mesh\moe.exe |

========== HKEY_LOCAL_MACHINE Uninstall List ==========

64bit: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]
"{066CFFF8-12BF-4390-A673-75F95EFF188E}" = TOSHIBA Value Added Package
"{180C8888-50F1-426B-A9DC-AB83A1989C65}" = Windows Live Language Selector
"{1ACC8FFB-9D84-4C05-A4DE-D28A9BC91698}" = Windows Live ID Sign-in Assistant
"{1C8C049A-145F-4A6E-8290-B5C245EBE39D}" = TOSHIBA Bulletin Board
"{24811C12-F4A9-4D0F-8494-A7B8FE46123C}" = TOSHIBA ReelTime
"{4B6C7001-C7D6-3710-913E-5BC23FCE91E6}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x64 9.0.30729.4148
"{5DA0E02F-970B-424B-BF41-513A5018E4C0}" = TOSHIBA Disc Creator
"{656DEEDE-F6AC-47CA-A568-A1B4E34B5760}" = Windows Live Remote Service Resources
"{8220EEFE-38CD-377E-8595-13398D740ACE}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x64 9.0.30729.17
"{847B0532-55E3-4AAF-8D7B-E3A1A7CD17E5}" = Windows Live Remote Client Resources
"{8E34682C-8118-31F1-BC4C-98CD9675E1C2}" = Microsoft .NET Framework 4 Extended
"{95120000-00B9-0409-1000-0000000FF1CE}" = Microsoft Application Error Reporting
"{9DECD0F9-D3E8-48B0-A390-1CF09F54E3A4}" = TOSHIBA PC Health Monitor
"{BCA9334F-B6C9-4F65-9A73-AC5A329A4D04}" = PlayReady PC Runtime amd64
"{C2F94B5E-201A-4754-8F2F-4395E1D90DA3}" = TOSHIBA eco Utility
"{C4FFA951-9678-4D51-84B4-AFD15D3C45AD}" = TOSHIBA Hardware Setup
"{CBD6B23D-41D5-4A46-8019-6208516C9712}" = TOSHIBA Supervisor Password
"{D4322448-B6AF-4316-B859-D8A0E84DCB38}" = TOSHIBA HDD/SSD Alert
"{DA54F80E-261C-41A2-A855-549A144F2F59}" = Windows Live MIME IFilter
"{DF6D988A-EEA0-4277-AAB8-158E086E439B}" = Windows Live Remote Client
"{E02A6548-6FDE-40E2-8ED9-119D7D7E641F}" = Windows Live Remote Service
"{F5B09CFD-F0B2-36AF-8DF4-1DF6B63FC7B4}" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile
"{F67FA545-D8E5-4209-86B1-AEE045D1003F}" = TOSHIBA Face Recognition
"CNXT_AUDIO_HDA" = Conexant HD Audio
"Microsoft .NET Framework 4 Client Profile" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile
"Microsoft .NET Framework 4 Extended" = Microsoft .NET Framework 4 Extended
"SynTPDeinstKey" = Synaptics Pointing Device Driver

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]
"{044E78D2-8F54-4F6F-AD2B-A122F8111EDB}" = DriverBoost
"{066CFFF8-12BF-4390-A673-75F95EFF188E}" = TOSHIBA Value Added Package
"{0B0F231F-CE6A-483D-AA23-77B364F75917}" = Windows Live Installer
"{0D795777-9D60-4692-8386-F2B3F2B5E5BF}" = Label@Once 1.0
"{18455581-E099-4BA8-BC6B-F34B2F06600C}" = Google Toolbar for Internet Explorer
"{196BB40D-1578-3D01-B289-BEFC77A11A1E}" = Microsoft Visual C++ 2010 x86 Redistributable - 10.0.30319
"{19BA08F7-C728-469C-8A35-BFBD3633BE08}" = Windows Live Movie Maker
"{1F1C2DFC-2D24-3E06-BCB8-725134ADF989}" = Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable - x86 9.0.30729.4148
"{1F6AB0E7-8CDD-4B93-8A23-AA9EB2FEFCE4}" = Junk Mail filter update
"{200FEC62-3C34-4D60-9CE8-EC372E01C08F}" = Windows Live SOXE Definitions
"{2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F}" = Google Toolbar for Internet Explorer
"{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216025FF}" = Java™ 6 Update 25
"{2902F983-B4C1-44BA-B85D-5C6D52E2C441}" = Windows Live Mesh ActiveX Control for Remote Connections
"{2A3FC24C-6EC0-4519-A52B-FDA4EA9B2D24}" = Windows Live Messenger
"{2FA94A64-C84E-49d1-97DD-7BF06C7BBFB2}.WildTangent Games App" = Update Installer for WildTangent Games App
"{3108C217-BE83-42E4-AE9E-A56A2A92E549}" = Atheros Communications Inc.® AR81Family Gigabit/Fast Ethernet Driver
"{3135D885-9D9A-4B4D-8D45-9DB05DA115CA}" = Amazon Links
"{3336F667-9049-4D46-98B6-4C743EEBC5B1}" = Windows Live Photo Gallery
"{34F4D9A4-42C2-4348-BEF4-E553C84549E7}" = Windows Live Photo Gallery
"{3E29EE6C-963A-4aae-86C1-DC237C4A49FC}" = Intel® Rapid Storage Technology
"{4A03706F-666A-4037-7777-5F2748764D10}" = Java Auto Updater
"{579684A4-DDD5-4CA3-9EA8-7BE7D9593DB4}" = Windows Live UX Platform Language Pack
"{5AF550B4-BB67-4E7E-82F1-2C4300279050}" = TOSHIBARegistration
"{62BBB2F0-E220-4821-A564-730807D2C34D}" = Realtek USB 2.0 Reader Driver
"{65153EA5-8B6E-43B6-857B-C6E4FC25798A}" = Intel® Management Engine Components
"{654F7484-88C5-46DC-AB32-C66BCB0E2102}" = TOSHIBA Sleep Utility
"{682B3E4F-696A-42DE-A41C-4C07EA1678B4}" = Windows Live SOXE
"{6CB76C9D-80C2-4CB3-A4CD-D96B239E3F94}" = TOSHIBA Resolution+ Plug-in for Windows Media Player
"{6F3C8901-EBD3-470D-87F8-AC210F6E5E02}" = TOSHIBA Web Camera Application
"{70B446D1-E03B-4ab0-9B3C-0832142C9AA8}.WildTangent Games App-toshiba" = WildTangent Games App (Toshiba Games)
"{7299052b-02a4-4627-81f2-1818da5d550d}" = Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
"{74B8998B-2B1B-4414-AD5D-17E7E9B5FF0A}" = Netwaiting
"{83C292B7-38A5-440B-A731-07070E81A64F}" = Windows Live PIMT Platform
"{89F4137D-6C26-4A84-BDB8-2E5A4BB71E00}" = Microsoft Silverlight
"{8C6D6116-B724-4810-8F2D-D047E6B7D68E}" = Mesh Runtime
"{8DD46C6A-0056-4FEC-B70A-28BB16A1F11F}" = MSVCRT
"{92EA4134-10D1-418A-91E1-5A0453131A38}" = Windows Live Movie Maker
"{95140000-0070-0000-0000-0000000FF1CE}" = Microsoft Office 2010
"{970472D0-F5F9-4158-A6E3-1AE49EFEF2D3}" = TOSHIBA Application Installer
"{9D56775A-93F3-44A3-8092-840E3826DE30}" = Windows Live Mail
"{A0C91188-C88F-4E86-93E6-CD7C9A266649}" = Windows Live Mesh
"{A726AE06-AAA3-43D1-87E3-70F510314F04}" = Windows Live Writer
"{A92DAB39-4E2C-4304-9AB6-BC44E68B55E2}" = Google Update Helper
"{A9BDCA6B-3653-467B-AC83-94367DA3BFE3}" = Windows Live Photo Common
"{AAAFC670-569B-4A2F-82B4-42945E0DE3EF}" = Windows Live Writer
"{AAF454FC-82CA-4F29-AB31-6A109485E76E}" = Windows Live Writer
"{AC6569FA-6919-442A-8552-073BE69E247A}" = TOSHIBA Service Station
"{AC76BA86-7AD7-FFFF-7B44-AA0000000001}" = Adobe Reader X MUI
"{AFF7E080-1974-45BF-9310-10DE1A1F5ED0}" = Adobe AIR
"{B65BBB06-1F8E-48F5-8A54-B024A9E15FDF}" = TOSHIBA Recovery Media Creator
"{C2A276E3-154E-44DC-AAF1-FFDD7FD30E35}" = TOSHIBA Assist
"{C31337DE-0CDC-45A9-9A32-F099AC78D557}" = Toshiba Book Place
"{C57BCDE1-7CB9-467D-B3BA-7E119916CDC1}" = Toshiba Online Backup
"{C66824E4-CBB3-4851-BB3F-E8CFD6350923}" = Windows Live Mail
"{C7A4F26F-F9B0-41B2-8659-99181108CDE3}" = TOSHIBA Media Controller
"{CCA5EAAD-92F4-4B7A-B5EE-14294C66AB61}" = PlayReady PC Runtime x86
"{CE95A79E-E4FC-4FFF-8A75-29F04B942FF2}" = Windows Live UX Platform
"{D0B44725-3666-492D-BEF6-587A14BD9BD9}" = MSVCRT_amd64
"{D436F577-1695-4D2F-8B44-AC76C99E0002}" = Windows Live Photo Common
"{D45240D3-B6B3-4FF9-B243-54ECE3E10066}" = Windows Live Communications Platform
"{DA84ECBF-4B79-47F2-B34C-95C38484C058}" = Skype Launcher
"{DDC8BDEE-DCAC-404D-8257-3E8D4B782467}" = Windows Live Writer Resources
"{DECDCB7C-58CC-4865-91AF-627F9798FE48}" = Windows Live Mesh
"{E09C4DB7-630C-4F06-A631-8EA7239923AF}" = D3DX10
"{E5B21F11-6933-4E0B-A25C-7963E3C07D11}" = Windows Live Messenger
"{E69992ED-A7F6-406C-9280-1C156417BC49}" = TOSHIBA Quality Application
"{ED3CBA78-488F-4E8C-B33F-8E3BF4DDB4D2}" = Toshiba App Place
"{F0B430D1-B6AA-473D-9B06-AA3DD01FD0B8}" = Microsoft SQL Server 2005 Compact Edition [ENU]
"{F0E3AD40-2BBD-4360-9C76-B9AC9A5886EA}" = Intel® Processor Graphics
"{F26FDF57-483E-42C8-A9C9-EEE1EDB256E0}" = TOSHIBA Media Controller Plug-in
"{FE044230-9CA5-43F7-9B58-5AC5A28A1F33}" = Windows Live Essentials
"Adobe AIR" = Adobe AIR
"Adobe Flash Player ActiveX" = Adobe Flash Player 10 ActiveX
"Adobe Flash Player Plugin" = Adobe Flash Player 10 Plugin
"Google Chrome" = Google Chrome
"InstallShield_{066CFFF8-12BF-4390-A673-75F95EFF188E}" = TOSHIBA Value Added Package
"InstallShield_{1C8C049A-145F-4A6E-8290-B5C245EBE39D}" = TOSHIBA Bulletin Board
"InstallShield_{24811C12-F4A9-4D0F-8494-A7B8FE46123C}" = TOSHIBA ReelTime
"InstallShield_{6F3C8901-EBD3-470D-87F8-AC210F6E5E02}" = TOSHIBA Web Camera Application
"InstallShield_{C4FFA951-9678-4D51-84B4-AFD15D3C45AD}" = TOSHIBA Hardware Setup
"InstallShield_{CBD6B23D-41D5-4A46-8019-6208516C9712}" = TOSHIBA Supervisor Password
"InstallShield_{F67FA545-D8E5-4209-86B1-AEE045D1003F}" = TOSHIBA Face Recognition
"NIS" = Norton Internet Security
"NortonPCCheckup" = Toshiba Laptop Checkup
"WildTangent toshiba Master Uninstall" = WildTangent Games
"WinLiveSuite" = Windows Live Essentials
"WTA-1f83675f-5238-4020-937e-2f5e8dd94357" = Bejeweled 3
"WTA-ec1f7e1c-077d-464e-abbf-a9410fe4e7a2" = FATE - The Traitor Soul
"Yahoo! Companion" = att.net Toolbar
"Yahoo! Mail" = att.net Internet Mail
"Yahoo! Software Update" = Yahoo! Software Update

========== Last 20 Event Log Errors ==========

[ Application Events ]
Error - 1/14/2013 4:30:24 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 6:47:29 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 8:52:50 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 8:57:26 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/14/2013 9:50:52 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 2:28:39 AM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 2:36:50 AM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 1:23:46 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =

Error - 1/15/2013 1:27:31 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = Application Error | ID = 1000
Description = Faulting application name: rundll32.exe, version: 6.1.7600.16385,
time stamp: 0x4a5bc637 Faulting module name: Flash10u.ocx, version: 10.3.181.34,
time stamp: 0x4e011a1d Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x0019c9e6 Faulting
process id: 0xf28 Faulting application start time: 0x01cdf345987c4b76 Faulting application
path: C:\windows\SysWOW64\rundll32.exe Faulting module path: C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\Flash10u.ocx
Report
Id: d6cd1549-5f38-11e2-9b06-047d7b08e519

Error - 1/15/2013 1:35:13 PM | Computer Name = Carrie-PC | Source = WinMgmt | ID = 10
Description =


< End of report >
  • 0

#60
traveler818

traveler818

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 140 posts
She hid lgmeinrescue. I found a file called logmein and have it minimized now--I just need to register. For now I will take the next step.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP