Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Need help, have multiple pop-ups and probably a virus too


  • This topic is locked This topic is locked

#166
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,804 posts
OK,

Lets install flash player first. From Here. Please uncheck any optional offers before downloading.

Let me know when that is done
  • 0

Advertisements


#167
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

Hello,

 

I tried to install flash plawer,  but when I click on Run, I get the message:

 

Internal Error

Abort:  Assertion failed(WebBrowser->WebBrowserObject !=Null)

Unable to embed WebBrowser

 

Thanks, J


  • 0

#168
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,804 posts
It's possible because Internet explorer is set as default browser you're getting that error. That's an educated guess. We know Internet explorer is broken.

So

Lets reinstall Internet explorer for now. Download the 32Bit version for Here

Let me know if that is successful.
  • 0

#169
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

Hi Jo,

 

I'm close to giving up! This is dragging on and on.

 

When I tried to execute the downloaded IE file, it soon stopped and said that there is already a better version installed.

 

I can't find it under start-control panel-programs and features,

but when I click on start, it still appears in that column on the left, quite at the top.

However, I can't get it to run. It tries to open, but then it disappears!

 

On a different note, isn't this computer a 64 bit computer?

 

And I know that I do not know diddle squat, but I found on the net

 

"How to fix the  'Windows Installer Service could not be accessed'  Error in Windows 7

 

Could that be of help?

 

Thanks, J


  • 0

#170
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

And here is the link:

 

http://www.howtogeek...r-in-windows-7/


  • 0

#171
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,804 posts
We already did that.

start
CloseProcesses:
cmd: sc config msiserver start= demand
cmd: Net stop msiserver
cmd: MSIExec /unregister
cmd: MSIExec /regserver
cmd: regsvr32.exe /s %windir%system32msi.dll
cmd: Net start msiserver

Emptytemp:
reboot:
end

*****************

Processes closed successfully.

========= sc config msiserver start= demand =========

[SC] ChangeServiceConfig SUCCESS

========= End of CMD: =========


========= Net stop msiserver =========

The Windows Installer service is not started.

More help is available by typing NET HELPMSG 3521.


========= End of CMD: =========


========= MSIExec /unregister =========


========= End of CMD: =========


========= MSIExec /regserver =========


========= End of CMD: =========


========= regsvr32.exe /s %windir%system32msi.dll =========


========= End of CMD: =========


========= Net start msiserver =========

The Windows Installer service is starting.
The Windows Installer service was started successfully.


========= End of CMD: =========

EmptyTemp: => Removed 22.4 MB temporary data.


The system needed a reboot.

==== End of Fixlog 16:42:25 ====


  • 0

#172
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

Hello Joe,

 

what should we do next?

Close the thread? The computer works fine as a backup for my work/my other computer, so we could leave it here.

And what does not work I can do on my other computer!

 

Thanks, J.


  • 0

#173
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,804 posts
Hello,

I dislike leaving it here, but I have exhausted all my ideas.
  • 0

#174
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

Well, we can always restart this thread if either of us, most likely you - LOL, has a new idea.

 

I am grateful regardless and will make a donation.

However, I leave the last word with you.

 

best, J.


  • 0

#175
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,804 posts
Do you think Firefox would reinstall, reinstalling Firefox might be an idea, don't download from cnet either.

Get Firefox from here --->https://www.mozilla....US/firefox/new/

Lets see what error we get LOL

Joe
  • 0

Advertisements


#176
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

Hi Joe,

 

so you are saying I should uninstall it via Start - Control Panel - Programs -

 

and then use IE to get to the website you posted and download it, right?

 

Thanks, J


  • 0

#177
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

The problem with that is that I cannot open IE!

 

When I go to start and click on IE, the computer is trying to start it and I get a white browser window with a small turning circle in it for a few seconds and then the whole browser window disappears.

 

J.


  • 0

#178
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

What about downloading a fresh version of IE?

 

Thanks, J.


  • 0

#179
zep516

zep516

    Trusted Helper

  • Malware Removal
  • 6,804 posts
No. Just reinstall Firefox, you can use Firefox to do that. Download Firefox then double click the set up file on the desktop. That will reinstall firefox, then see if flash will install. That's how I'm thinking.
 

What about downloading a fresh version of IE?


We tried that already and it did not work.
  • 0

#180
juglar21

juglar21

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 122 posts

No, didn't work  :(

 

Message said:

 

ABORT: Assertion failed

Unable to embed web browser

 

Thanks J.


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP