Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Audio Problems


  • Please log in to reply

#1
thefunkymunky

thefunkymunky

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

I have a Satellite L655-S5157 laptop. Everything worked fine until a couple of days ago when I noticed that when I was playing my games in pogo.com I had no audio. I've tried different browsers, (chrome, internet explorer and mozilla) but it's the same no volume. I have volume when I'm just in windows programs. I've contacted pogo, microsoft, chrome and am told by all that it's not there problem. Can someone help me resolve this annoying issue? Thank you.


Edited by thefunkymunky, 02 December 2015 - 11:51 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Hoxtro9988712

Hoxtro9988712

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 27 posts

Of course it's not their problem it's a problem with your computer.


  • 0

#3
thefunkymunky

thefunkymunky

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 47 posts

I'm afraid I don't understand? What do I need to do? I'm confused because I have sound when I'm just using windows, I can play windows solitaire and have sound all day long but as soon as I go to pogo.com (no matter which browser I use; chrome, internet explorer or mozilla) nothing not a peep. I've checked the device manager and everything there is on par. I've tried updating the driver but am told that I already have the latest drivers available. I'm not real techy so I don't know how I should proceed. Any advice would be greatly appreciated. Thank you and have a nice day.


  • 0

#4
Alzeimer

Alzeimer

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,331 posts

Do you have sound when browsing other website (Youtube etc) if yes then I am guessing that it is the POGO.COM site that as the issue. Check if there is any settings in that site or the games you play on that site that enable or disable sound, maybe your answer is there.

 

Hope that helps.


  • 0

#5
Plastic Nev

Plastic Nev

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 485 posts

Open a browser first such as Firefox, then right click on the speaker icon on the task bar and select "Open volume mixer", you should then see slide control for the browser that is open, check that it is set to the maximum (Same as main volume)

 

Nev.


  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP