Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Antivirus Software won't install on factory restored system [Solve


  • This topic is locked This topic is locked

#16
Bryan1284

Bryan1284

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts

I would now also like to add that between today and yesterday I have noticed that upon booting up my laptop my cpu and memory seem to be running higher than before the factory restore. Don't know if that is related to the windows update issue or not.


  • 0

Advertisements


#17
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,989 posts

 

I would now also like to add that between today and yesterday I have noticed that upon booting up my laptop my cpu and memory seem to be running higher than before the factory restore.

 

I am not a techie but I wonder whether the is a loop going on as your machine attempts update.

 

Moving on

 

No problem with the FSS log.

 

Let's try the next solution. If that doesn't help you then I think your best option will be to go to the Windows 7 forum here.

 

Meantime go to this link and scroll down to Windows 7 Update Guide. Follow the guide there, in particular check to make sure you have SP1 installed before proceeding.

 

Come back and tell me how your got on.


  • 0

#18
Bryan1284

Bryan1284

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts

Well I'm downloading SP1 at the moment. This might take awhile so if I don't message back tonight I'll try back again tomorrow after work or at the very least will be off Monday and be back at this.


  • 0

#19
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,989 posts

:thumbsup:


  • 0

#20
Bryan1284

Bryan1284

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts

The SP1 was apparently already installed onto my laptop. So I am attempting to run the prerequisite pack before the convienence rollup and it seems to be having the same issue as the normal windows update. It currently says, "searching for updates on this computer" and seems like its going to be stuck on that. I am getting ready to leave the house so I will leave it up till I get home and see if it makes any progress. If not then not sure what else I can do.


  • 0

#21
Bryan1284

Bryan1284

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts

The SP1 was apparently already installed onto my laptop. So I am attempting to run the prerequisite pack before the convienence rollup and it seems to be having the same issue as the normal windows update. It currently says, "searching for updates on this computer" and seems like its going to be stuck on that. I am getting ready to leave the house so I will leave it up till I get home and see if it makes any progress. If not then not sure what else I can do.


  • 0

#22
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,989 posts

If when you come back there is still a problem then I would suggest you open a new topic in the Windows 7 forum, see the link in post #17. Hopefully one of the techs there will have a solution for you. In any case tell me how you get on. :)


  • 0

#23
Bryan1284

Bryan1284

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 18 posts

Well by the time I got home last night it was still in a loop searching for updates on the computer, so it seems I'm going to start another forum for further help. I do appreciate all the help though.


  • 0

#24
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,989 posts

Good luck. :)

 

I see SleepyDude is helping you. You are in the best hands possible with him.

 

I will follow your progress with interest.


  • 0

#25
emeraldnzl

emeraldnzl

    GeekU Instructor

  • GeekU Moderator
  • 19,989 posts

Since this issue appears to be resolved ... this Topic has been closed. Glad we could help. :)

If you're the topic starter, and need this topic reopened, please contact a staff member with the address of the thread.

Everyone else please begin a New Topic.


  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP